BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Club de esgrima para todas las edades Club d'Esgrima Sabre Hongarès

Cerrar Google Maps centrar mapa de Club de esgrima para todas las edades
Club de esgrima para todas las edades Club de esgrima para todas las edades
1047 visitas
Datos de contacto
Carrer de la Sèquia, 55
08243 — Districte Nord
ManresaBarcelona
Formulario de contacto

Club d'Esgrima Sabre Hongarès — Club de esgrima en Manresa. La esgrima más cerca que nunca! Ven a conocer y practicar este deporte en la comarca del Bages! Aprende un deporte único y diferente.

CURSO 2021 - 2022

L'esgrima arriba a Manresa amb moltes ganes de donar-se a conèixer. Vine a provar un esport diferent, molt segur i a preus molt econòmics a l'abast de tothom.

És un esport en el que es combina la tècnica i la tàctica, i en el que es desenvolupen la coordinació, els reflexes, la velocitat, la resolució de problemes... I molts valors com el companyerisme, el respecte al company, el treball en parelles i l'esperit de superació.

No només està dirigit a nens, joves i adolescents si no que és per a pràcticament totes les edats. Vine a provar-ho, la primera classe és gratuïta i només cal que portis roba d'esport, el material el posem nosaltres!

Público de Club d'Esgrima Sabre Hongarès Edad: de 6 a 18 años
Materias de Club d'Esgrima Sabre Hongarès Materias: Deportes
Actividades de Club d'Esgrima Sabre HongarèsActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies