Acadèmia d’idiomes: anglès, francés, alemany i rus

ACADÈMIA ACCENT IDIOMES

acadèmia d'idiomes a Barcelona 

DADES DE CONTACTE

C/ del Mercat, 14
08030 Sant Andreu
Barcelona  Barcelona

Veure telèfon

Veure web

Veure ubicació

FORMULARI DE CONTACTE

  DESCOMPTE / PROMOCIÓ

  5% de descompte per a cadascú si portes un familiar.
  Vàlid fins al 04/07/2021
  Escriu el teu email per rebre el CODI i presentar-lo al centre.

   Accent Idiomes — Aprenem, interpretem, dialoguem, guanyem fluïdesa: les situacions ens ajuden. Fem activitats vives. El grup ens motiva. Hi vull participar. Es així com Accent Idiomes fa que acabis parlant l’idioma.

   ACTIVITATS | INTENSIUS D’ESTIU 2021


   Classes i cursos intensius d’anglès, francès, alemany i rus per grups i particulars.

   Classes presencials i online.

   Preus ajustats.

   CURS 2021 – 2021 ACTIVITATS PRESENCIALS I/O ONLINE


   Classes d’anglès, francès, rus i alemany a Sant Andreu, Barcelona.

    

   A prop i fàcil. L’idioma per a totes les edats de la millor forma per a cadascuna. Classes presencials i on line. Grups ordinaris. Grups a mida i particulars. Preparació per a acreditacions. First and advanced. També extraescolars per a centres educatius. Anglès específic: Teatre en anglès, idioma creatiu, anglès ludic. Effective speaking. Professional and business english. Anglès per a empreses.

   Intensius a l’estiu!

   La qualitat al teu costat amb els millors preus. Troba el grup i horari que busques. Si cal, te’l fem a mida.

   Accentua l’idioma i posa’l en marxa. Practica la comunicació viva. Descobreix noves tècniques com la gamificació i les possibilitats de les pissarres digitals. La nostra manera d’ensenyar fa de les nostres classes un dels moments més bons del dia.

   Acredita’t amb seguretat. En tot moment sabràs quin és el teu nivell d’anglès. Consulta’ns: t’orientem.

   Amplia les teves capacitats. Aprèn també alemany, francès i rus.

   Acadèmies d’idiomes a Sant Andreu, Barcelona

   Accent idiomes és l’acadèmia d’idiomes de referència al districte de Sant Andreu de Barcelona amb 2 centres a la teva disposició, un al c/ Mercat 14 i un altre al c/ Otger 17. Ja fa més de 40 anys que forma tot tipus d’estudiants que volen aprendre anglès, francès, alemany i rus amb professors nadius i titulats, altament qualificats que gaudeixen ensenyant. La professionalitat, la innovació i l’experiència acumulada en l’ensenyament d’idiomes durant 40 anys, li ha atorgat gran prestigi en  el sector, convertint-la en un referent de l’ensenyament d’idiomes a Sant Andreu.

   Els 2 locals disposen d’aules totalment equipades digitalment per oferir classes presencials, classes online i classes híbrides.

   Els centres disposen de sistemes de ventilació i compleixen escrupolosament tots els protocols d’higiene i seguretat contra la Covid-19 per garantir la salut tant d’alumnes com de professors.

   Acadèmia d’anglés a Sant Andreu, Barcelona

   Si vols aprendre anglès a Sant Andreu, Barcelona, amb els millors professors especialitzats, et recomanem Accent Idiomes. Ofereixen classes d’anglès per a totes les edats i per tots els nivells. Coneix la seva àmplia oferta d’horaris i facilitats per estudiar anglès a l’acadèmia de Sant Andreu. Si no et va bé cap dels horaris que tenen planificats, s’adapten a les teves necessitats i et fan un horari a mida.

   Gran varietat de cursos d’anglès: anglès extraescolar per a nens, classes d’anglès per a joves, classes d’anglès per a adults, classes d’anglès a empreses, anglès intensiu, anglès intensiu d’estiu, preparació dels exàmens oficials per aprovar el First Certificate i obtenir l’Advanced a la primera.

   Classes de francès, rus i alemany a Sant Andreu, Barcelona

   L’acadèmia també ofereix cursos i intensius de francès ,rus i alemany per a nens, joves, adults i empreses de tots els nivells. Compten amb professors nadius i una àmplia gamma de classes que s’adapten a les teves necessitats d’aprenentatge amb cursos anuals, cursos intensius i també cursos d’estiu de francès, rus i alemany.  Contacta amb ells i pregunta quina opció s’adapta millor a les teves necessitats i horaris.

   Classes d’anglès online al teu ritme

   Accent Idiomes no deixa d’avançar i innovar. Ha digitalitzat les seves aules amb pissarres digitals i tècniques de gamificació per oferir un servei complet als seus alumnes i motivar-los a aprendre abans, durant i després de la pandèmia. Tu tries si vols aprendre un idioma a les seves aules físiques presencialment o aprendre un idioma en online des de casa.

   Classes de francès online des d’on vulguis

   La pandèmia ens ha ensenyat que podem aprendre i formar-nos des de qualsevol lloc al nostre ritme amb un dispositiu electrònic i connexió a internet. L’aprenentatge en línia  funciona molt bé amb els idiomes, ja que pots avançar al teu ritme a mesura que tens més temps per perfeccionar i practicar l’idioma que vols aprendre. Accent Idiomes t’ofereix aquesta possibilitat amb classes de francès online amb la supervisió i ajuda del teu professor de francès en tot moment.

   Classes d’alemany online

   Si el teu idioma és l’alemany i vols provar les seves classes d’alemany online, també t’ofereixen aquesta possibilitat. Pregunta sobre les seves classes d’alemany en línia, i com pots aprendre, millorar i practicar l’alemany des d’on vulguis i quan vulguis.

   Classes de rus online

   Si vols aprendre rus en línia, no dubtis a fer-ho amb els cursos online d’Accent Idiomes. Els teus professors nadius t’ajudaran en tot moment amb aquest idioma tan diferent del nostre. Aprèn rus al teu ritme des d’on vulguis i avança ràpidament. Pregunta sobre les seves classes de rus online i els seus preus molt competitius.

   Preus Classes d’anglès a Sant Andreu, Barcelona

   L’acadèmia ofereix preus molt competitius per les classes d’anglès assegurant la màxima qualitat i compromís en l’ensenyament de l’idioma. Els preus ajustats per a les classes d’anglès que ofereix l’acadèmia Accent Idiomes són una oportunitat i van des de 50€ / mes / 1 hora i mitja setmanals, variant segons els horaris escollits i el nivell seleccionat. Informa’t sobre els preus i descomptes que ofereixen durant l’any. Hi ha grans avantatges per a germans i famílies.

   Professors particulars d’anglès a Sant Andreu, Barcelona

   Si necessites una atenció més personalitzada amb classes només per a tu, pregunta per les seves classes particulars d’anglès perquè puguis perfeccionar l’idioma aprofundint en el que més et costa o t’interessa al teu ritme i amb el teu temari personalitzat. També ofereixen la possibilitat de fer classes d’anglès en grup per a un nombre determinat d’alumnes que tinguin les mateixes necessitats. Classes a la teva mida! Consulta les opcions el centre!

   Extraescolars d’anglès a escoles i instituts de Barcelona

   Per a aquells pares que logísticament no poden portar els seus fills a una acadèmia i prefereixen que facin les extraescolars a les seves escoles, Accent Idiomes té un programa extraescolar especialitzat per centres educatius, instituts, col·legis i escoles de Barcelona. Si necessites més informació per saber si poden ensenyar a la teva escola o institut, contacta amb ells sense cap compromís.

   Els seus alumnes els diuen que les seves extraescolars d’anglès són el millor moment del dia. El fet d’haver introduït extraescolars especials com l’anglès lúdic, teatre en anglès, comunicació efectiva … i haver introduït la gamificació en el procés d’aprenentatge d’idiomes, fa que les seves classes siguin un èxit i els nens vulguin tornar any rere any.

   Intensius d’estiu d’anglès i altres idiomes a Sant Andreu, Barcelona

   A l’estiu, Accent Idiomes ofereix classes intensives d’anglès, rus, francès i alemany per a nens, joves i adults. Cursos intensius per a nens i joves de l’idioma escollit durant les vacances escolars. Cursos intensius d’estiu d’anglès, francès, rus i alemany per adults per aprendre o perfeccionar l’idioma durant l’estiu.

   Classes d’Anglès per a empreses a Sant Andreu i a tot Barcelona

   Els professors d’Accent Idiomes es desplacen a la teva empresa per impartir cursos professionals d’anglès, anglès empresarial o comunicació efectiva als teus empleats perquè aprenguin, millorin i practiquin l’idioma dins la seva jornada laboral.

   Quin curs i idioma t’interessa més? Truca’ls i consulta opcions sense compromís.

   Público de ACCENT IDIOMAS Edat: 3 a 100 anys
   Materias de ACCENT IDIOMES Matèries: Idiomes
   Actividades de ACCENT IDIOMESActivitats: Classes, cursos, extraescolars, tallers | Acadèmies i cursos online | Extraescolars a escoles | Activitats Setmana Santa | Activitats a l'estiu | Activitats al Nadal