Acadèmia de dibuix, pintura i art digital

ACADÈMIA TAURE 

DADES DE CONTACTE

C/ Astúries, 59
08012 Gràcia
Barcelona  Barcelona

Veure telèfon

Veure web

Veure ubicació

FORMULARI DE CONTACTE

  DESCOMPTE / PROMOCIÓ

  ESTIU SENSE MATRÍCULA
  Vàlid fins al 30/07/2021                                   Escriu el teu email per rebre el CODI i presentar-lo al centre.

   Acadèmia Taure — Acadèmia de dibuix, pintura i art digital a Gracia, Barcelona. Classes i cursos intensius presencials i online.

   ACTIVITATS | INTENSIUS D’ESTIU 2021

   Els cursos intensius d’estiu d’Academia TAURE segueixen la mateixa metodologia que la resta dels nostres cursos:

   Classes amb seguiment personalitzat. Ens adaptem al teu nivell i als teus gustos 🙂

   Cursos d’una, dos o tres setmanas.

   Més disponibilitat horaria.

   Aquest estiu oferim del 21 de juny al 30 de juliol matins o tardes:

   CURS INTENSIU D’ARTS DIGITALS: Dibuix/pintura o Il·lustració o Manga o Concept Art o Creació de Personatges.

   CURSOS ESPECIALITZATS: Còmic o Manga o Il·lustracio o Creació de Personatges o Tattoo.

   CURSOS INTENSIUS DE DIBUIX I PINTURA: iniciació i avançat.

   CURS 2021 – 2021 ACTIVITATS PRESENCIALS I/O ONLINE

   Acadèmia TAURE és una acadèmia de dibuix, pintura, arts digitals, còmic, manga, creació de personatges per nens i adults.

   Una escola situada al barri de Gràcia de Barcelona amb més de45 anys d’experiència formant artistes.

   Impartim els nostres cursos totalment personalitzats. L’alumne està rodejat de més alumnes però cadesqun segueix el seu propi progres personalitzat amb el seu professor.

   Fem classes de dibuix a llàpis, carbo, pastel, aquarel·la, il·lustració, pintura a l’oli / acrílic, còmic, manga i també d’ART DIGITAL!

   Les nostres classes presencials o online s’adaptan totalment al ritme i objectius de cada alumne.

   ¡Inscripcions obertes tot l’any!

   EL QUE BUSCAEXTRAESCOLARES T’EXPLICA DE L’ACADÈMIA TAURE


   Acadèmia d’art, dibuix i pintura a Barcelona

   L’Acadèmia Taure fa 45 anys que ensenya art, dibuix i pintura a alumnes de totes les edats i nivells a Barcelona, sent tot un referent amb el seu taller al carrer Astúries 59. Les seves aules àmplies i lluminoses estan plenes d’art, creativitat, dedicació, motivació, paciència, esforç, història, il·lusió, companyonia i bon humor tant per part dels professors com dels alumnes. Si als professors estimen el que fan, es mostra en els alumnes i en els seus aprenentatges i avenços.

   L’escola ofereix classes personalitzades a partir dels 7 anys fins adults amb un ampli horari a disposició dels alumnes per adaptar-se a les necessitats horàries de tots amb classes de dilluns a divendres de 9h a 15h i de 17h a 21h i fins i tot els dissabtes de 10h a 14h. A més de la màxima flexibilitat horària que ofereixen amb les seves classes de dibuix online, pintura i art digital.

   Quan va començar la pandèmia, lluny de tirar la tovallola, van començar des de 0 adaptant els espais de l’acadèmia per complir amb tots els protocols d’higiene i seguretat establerts contra la Covid-19 per fer del centre un espai segur per a alumnes i professors.  A més, també van començar a oferir les seves classes en format online.

   Classes i cursos d’art, dibuix i pintura a Barcelona

   L’escola imparteix classes i cursos de múltiples disciplines artístiques per a totes les edats i nivells en diferents horaris i modalitats. Classes de dibuix, cursos de pintura, classes d’art digital, classes d’art online, cursos de còmic, classes de manga, cursos intensius d’estiu, cursos d’art d’estiu, classes d’il·lustració, cursos de creació de personatges , cursos de manga digital, classes de còmic digital, intensius de creació de personatges tradicional i digital, cursos d’art online a la carta, cursos per aprendre Photoshop©, classes d’il·lustració per a tatoos, etc.

   Escola de dibuix i pintura per a nens a Barcelona

   Els seus professors de dibuix i pintura qualificats desperten i fomenten la creativitat en els nens a través de les diferents tècniques artístiques que ensenyen, aguada, bolígraf, carbó, craies conté, llapis, pastel, rotulador, tècnica mixta, tinta. Els nens s’ho passen d’allò més bé aprenent i descobrint quina tècnica se’ls dona millor i enduent-se les seves creacions un cop acabades per decorar les parets i habitacions de casa o regalant-les als seus familiars i amics.

   Classes de dibuix i pintura per a adults a Barcelona, Gràcia

   Aprèn a pintar amb les classes de l’Acadèmia Taure de Barcelona. T’ensenyaran com iniciar, desenvolupar i acabar les teves creacions, estudiar colors, recrear textures, aprendre composició i profunditat i utilitzar les diferents eines i tècniques: acrílics, aquarel·la, gouache, oli, pastel i tècnica mixta.

   Tant si vols pintar per desconnectar després de la feina, si ja estàs gaudint de la teva jubilació i és una cosa que sempre havies volgut fer, com si vols començar o millorar per dedicar-t’hi professionalment, al centre trobaràs tot el que necessites per satisfer la teva vocació artística i deixar volar la teva creativitat sota la supervisió dels millors professors de dibuix i pintura.

   Preus classes de pintura i dibuix, Barcelona

   Acadèmia Taure t’ofereix un ampli ventall de preus en funció de les hores al mes que vulguis dedicar a aprendre dibuix i pintura a Barcelona o depenent de si tries fer les teves classes presencialment o online. Els seus preus competitius oscil·len entre 7€ / 17€ l’hora i podràs beneficiar-te dels múltiples descomptes que ofereixen. A més, ofereixen un 50% de descompte en la matrícula de cursos d’art presencials i online i no hi ha matrícula per als cursos intensius.

   També ofereixen la possibilitat de regalar una experiència única amb classes i cursos de dibuix, pintura i art digital, sens dubte un regal molt especial per als amants de l’art.

   Cursos d’art digital a Barcelona

   L’escola és pionera en l’ensenyament d’art digital en totes les seves disciplines, tant presencials com online.

   Tant si vols iniciar-te en la il·lustració digital, còmic digital, manga digital o creació de personatges digitals o t’interessa provar-los perquè creus que t’agradaria fer un grau per dedicar-t’hi professionalment, els cursos que t’ofereixen t’iniciaran en el món del manga, el còmic i la creació de personatges i criatures perquè sàpigues si t’agrada i ampliar els teus coneixements. Si creus que t’agradaria cursar una carrera o grau en disseny, animació i art digital a Barcelona, et recomanem que facis els cursos intensius d’estiu de l’Acadèmia Taure per començar i esbrinar si realment és la teva vocació.

   Cursos d’estiu i intensius en art digital, Barcelona

   Aquest estiu han triplicat els horaris dels cursos intensius d’estiu de manga, còmic, creació de personatges i criatures i art digital per a nens i adults del 21 de juny al 30 de juliol en horari de matí i tarda. Poden triar 5, 10, 15 o 20 hores. Les classes són personalitzades i el temari és individual segons els interessos de l’alumne.

   Acadèmia de dibuix, pintura i art digital en línia

   L’Acadèmia Taure també ofereix cursos d’art online perquè aprenguis dibuix, pintura i art digital en línia a la carta quan tu vulguis, des d’on vulguis i al teu ritme amb la supervisió dels professors de l’acadèmia. Si no et pots comprometre a assistir presencialment durant uns dies i hores fixes a la setmana, les classes online són el que més t’interessa. Prova-les, t’encantaran.

   En definitiva, si vols aprendre a dibuixar, pintar, còmic, manga, il·lustració amb Photoshop©, art digital, creació de personatge, etc, tant presencialment a Barcelona com online des de qualsevol part del món, l’Acadèmia Taure és la teva acadèmia.

   Público de ACADÈMIA TAURE Edat: 0 a 100 anys
   Materias de ACADÈMIA TAURE Matèries: Art i manualitats
   Actividades de ACADÈMIA TAUREActivitats: Classes, cursos, extraescolars, tallers | Acadèmies i cursos online | Activitats Setmana Santa | Activitats a l'estiu | Activitats al Nadal