BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Academia de refuerzo escolar y repaso L'ESTUDI Reus

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de refuerzo escolar y repaso
Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso
3331 visitas
Datos de contacto
C/ Dr. Robert, 24
43201
ReusTarragona
Formulario de contacto

L'ESTUDI Reus — Academia de refuerzo escolar y repaso en Reus. Somos un grupo de profesionales del mundo de la educación que nos gusta trabajar con nuestros alumnos para conseguir el máximo rendimiento. Clases de refuerzo y talleres diversos.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

LET'S GO!!!! Tresors per la vida 

Let’s go!

Us animeu a acompanyar-nos a viatge trepidant/emocionant? 

Setmana a setmana, mapa en mà, anirem a la recerca de diferents tresors per la vida. 

El trajecte ens portarà a explorar en primer lloc el volcà de les emocions, en el qual descobrirem que la primera parada de qualsevol viatge ha de ser entendre clarament què sentim, què pensem i com actuem.

Una vegada haguem escapat de l’imminent erupció del volcà, creuarem l’àrid desert fins trobar un petit oasi on aprendrem diverses estratègies per recuperar la calma fins i tot en les situacions més complicades. Gràcies a això, ja estarem preparats per reprendre el nostre camí cap al següent destí, tot i que, com en qualsevol aventura de la vida quotidiana, trobarem alguns problemes pels que haurem de buscar solucions aprofitant les eines i tresors que haurem anat trobant en les expedicions anteriors. Serà llavors, quan siguem capaços de trobar solucions creatives i ajustades a cada situació, que ens dirigirem a l’última parada del nostre viatge, on haurem de recopilar totes les nostres troballes i aprendrem com fer-ne ús en el nostre dia a dia i en la interacció amb altres exploradors.

Abans de començar i en finalitzar aquest trajecte, realitzarem una videoconferència amb els pares i mares dels valents exploradors que ens acompanyin per explicar-los el full de ruta inicial i mostrar-los els nostres tresors. Però no patiu exploradors, aquests tresors són personals i intransferibles, no ens els podrà prendre ningú!

DATES, HORARIS, PREUS a : 

Casal online EMOCIONS

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

Necessites preparar la SELECTIVITAT o les proves PAP ? 

No ho dubtis, des del dia 8 de juny a la setmana abans de les proves. 

Per assignatures o cursos complets. 

Grups reduïts o classes individuals. 

Classes presencials o en línia.

Truca´ns al 977 346149 

Público de L'ESTUDI Reus Edad: 0 a 100 años
Actividades de L'ESTUDI ReusActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Academias y cursos Online | Actividades en Semana Santa | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad