BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'idiomes per nens i joves LA MARTINA KIDS AND US TARRAGONA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'idiomes per nens i joves
Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves
2385 visitas
Datos de contacto
Av. Marquès de Montoliu, 10-12
43001
TarragonaTarragona
Formulario de contacto

LA MARTINA KIDS AND US TARRAGONA — Acadèmia d'idiomes per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional.

CURSO 2021 - 2022

ACADEMIA D'IDIOMES A TARRAGONA

Classes d'idiomes:
per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional.

Casals urbans: Vols que els teus fills gaudeixin d'activitats lúdiques en anglès durant els períodes de vacances escolars? Amb les Fun Weeks els nostres nens i nenes continuen el seu aprenentatge de l'anglès amb noves temàtiques cada setmana. (Estiu, Setmana Santa i Nadal). Mireu la nostra web.

Preparació d'Examens Oficials: Durant el curs preparem a tots els alumnes que així ho desitgin per als diferents examens oficials: Trinity, Cambridge i EOI.

Público de LA MARTINA KIDS AND US TARRAGONA Edad: de 0 a 18 años
Materias de LA MARTINA KIDS AND US TARRAGONA Materias: Idiomas
Actividades de LA MARTINA KIDS AND US TARRAGONAActividades: Actividades en Navidad | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano