BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Acadèmia d'idiomes per nens i joves LA MARTINA KIDS AND US REUS

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'idiomes per nens i joves
Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves
2777 visitas
Datos de contacto
Carrer Gaudí 36 bajos
43203
ReusTarragona
Formulario de contacto

LA MARTINA KIDS AND US REUS — Acadèmia d'idiomes per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE POR CORONAVIRUS

ACADEMIA D'IDIOMES A REUS

Classes d'idiomes:
per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional.

Casals urbans: Vols que els teus fills gaudeixin d'activitats lúdiques en anglès durant els períodes de vacances escolars? Amb les Fun Weeks els nostres nens i nenes continuen el seu aprenentatge de l'anglès amb noves temàtiques cada setmana. (Estiu, Setmana Santa i Nadal). Mireu la nostra web.

Preparació d'Examens Oficials: Durant el curs preparem a tots els alumnes que així ho desitgin per als diferents examens oficials: Trinity, Cambridge i EOI.

Ens trobareu a 2 centres a Reus:

C/ Gaudí, 36
C/ Galanes 33

Público de LA MARTINA KIDS AND US REUS Edad: 0 a 19 años
Materias de LA MARTINA KIDS AND US REUS Materias: Idiomas
Actividades de LA MARTINA KIDS AND US REUSActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano