BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de inglés Bristol Academy

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés
Academia de inglés
461 visitas
Datos de contacto
Carrer de L'Horta, 4 Baixos
43470
Selva del Camp (La)Tarragona
Formulario de contacto

Bristol Academy — Acadèmia d'anglès a La Selva del Camp, Tarragona per nens, joves i adults. Classes, intensius, campaments.

CURSO 2019 - 2020

Acadèmia d'anglès a La Selva del Camp, Tarragona per nens, joves i adults.

Bristol Academy vol ser el teu primer pas per a un futur millor en el que la formació pren protagonisme en la teva vida.

CAMPAMENTOS VERANO 2020

Let's Camp out!

Aprendre anglès mentre gaudim de la natura i els amics

L’objectiu d’aquesta estada és que els alumnes experimentin una acampada de la forma més real ( i supervisada!) i divertida possible, de manera que totes les activitats i el desenvolupament del dia a dia i per tant, l’aprenentatge de l’anglès, estaran vinculats a la natura i els animals.

Treballarem amb la diversió i la motivació per les activitats a l’aire lliure com a eina principal de l’aprenentatge, ja que el total d’activitats de l’estada es duran a terme fora de l’aula.

Didactic London - Outdoor School

Curs d'anglès d'estiu a LONDRES per a alumnes curiosos i inquiets de 12 a 17 anys, quevulguin millorar el seu anglès EXPERIMENTANT, DIVERTINT-SE i DESCOBRINT.

El curs es desenvolupa principalment fora de l’aula (73% del temps), és actiu i pràctic, basat en el descobriment del destins i curiositats, però treballant l’idioma. S’utilitzen objectes i situacions reals i tangibles per aensenyar idees, conceptes, vocabulari i gramàtica de la llengua anglesa. En moltes activitats els alumnes han d’interactuar amb la gent del carrer i dels establiments comercials i turístics. Es treballen diversos medis de comunicació escrita, oral i audiovisual. 

Público de Bristol Academy Edad: 3 a 19 años
Actividades de Bristol AcademyActividades: Actividades en verano | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero