BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'idiomes per nens LA MARTINA KIDS AND US CAMBRILS

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'idiomes per nens
Acadèmia d'idiomes per nens
2923 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

LA MARTINA KIDS AND US CAMBRILS — Acadèmia d'idiomes per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional. Classes i casals.

CURSO 2022 - 2023

ACADEMIA D'IDIOMES A CAMBRILS

Classes d'idiomes:
per a nens a partir d'un any amb la metodologia innovadora de Kids&Us, i per a adolescents i adults amb metodologia tradicional.

Casals urbans: Vols que els teus fills gaudeixin d'activitats lúdiques en anglès durant els períodes de vacances escolars? Amb les Fun Weeks els nostres nens i nenes continuen el seu aprenentatge de l'anglès amb noves temàtiques cada setmana. (Estiu, Setmana Santa i Nadal). Mireu la nostra web.

Preparació d'Examens Oficials: Durant el curs preparem a tots els alumnes que així ho desitgin per als diferents examens oficials: Trinity, Cambridge i EOI.

Público de LA MARTINA KIDS AND US CAMBRILS Edad: de 0 a 18 años
Materias de LA MARTINA KIDS AND US CAMBRILS Materias: Idiomas
Actividades de LA MARTINA KIDS AND US CAMBRILSActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies