BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN LLEIDA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
4296 visitas
Datos de contacto
C/ Nadal Meroles, 15
25008
LleidaLleida
Formulario de contacto

CODELEARN LLEIDA — Academia de robótica educativa, programación y pensamiento computacional en Lleida para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, talleres y casales.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

Programació a Minecraft amb Scriptcraft

25,26,27 i 28 de Juny

9.30h a 13.30h

Minecraft és un joc 3D open-ended, és a dir, que no està restringit a límits, sinó que ens permet construir i crear el que vulguem.

Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que li podem afegir al joc. Scriptcraft és un d’aquests Mods que permet estendre Minecraft, usant el llenguatge de programació JavaScript.

 

Creació de jocs amb RPGMaker

1,2,3,4 i 5 de Juliol

9.30h a 13.30h

RPGMaker és un programa que permet crear rpgs (jocs de tipus rol) en 2D sense necessitat de programar, i que utilitza Ruby o JavaScript com a llenguatge de programació. Té una interfície atractiva i els resultats que genera són escalables a diverses plataformes.

L’entorn de RPGMaker permet personalitzar cada aspecte dels nostres jocs mitjançant una interfície fàcil, convertint-se en una eina molt interessant tant per a creadors de jocs novells com també per a creadors amb més experiència.

 

Videojocs 3D amb Unity (Nivell 1)

8,9,10,11 i 12 de Juliol

 9.30h a 13.30h

Unity és la plataforma de desenvolupament de jocs més important de l’actualitat. Un gran punt d’inici per als més joves que volen començar a crear els seus propis videojocs.

 

Construïm la nostra pròpia consola amb Arduino + Scratch + AppInventor

15,16,17,18 i 19 de Juliol

9.30h a 13.30h

A través d’aquest Campus l’alumne aprendrà a comunicar tres tecnologies aparentment independents en una única solució que les integri.

Farem servir Arduino com a element intercomunicador entre el nostre telèfon mòbil, on s’executarà una aplicació (que prèviament haurem desenvolupat amb AppInventor), amb l’ordinador on s’estarà executant nostre propi videojoc desenvolupat amb Scratch.

 

Creació d’Apps per mòbil amb App Inventor

22,23,24,25 i 26 de Juliol

9.30h a 13.30h

Molts dispositius mòbils funcionen amb versions del sistema operatiu Android.

App Inventor és una eina desenvolupada pel MIT que permet dissenyar Apps per Android de forma ràpida i senzilla mitjançant una plataforma interactiva.

 

Drones i Impressió 3D amb Edició de Vídeo

29,30 i 31 de Juliol

9.30h a 13.30h

Aquest campus presenta els drones, què són i per a què es fan servir. A més també es duu a terme una introducció a l’edició de vídeo i a la impressió 3D.

Els alumnes podran muntar un drone i aprendre a pilotar, alhora que aprenen conceptes i aspectes relacionats amb el seu funcionament i la seva conducció segura.

A més, introduirem pinzellades de programació per tal que els alumnes puguin dissenyar i imprimir obstacles i elements per interactuar amb els drones.

 

Blockchain

1 i 2 de Agost

9.30h a 13.30h

Blockchain és la tecnologia que està darrere de les moneda digital, com per exemple els “bitcoins”.

Consisteix en una base de dades distribuïda, formada per cadenes de blocs que han estat dissenyades per evitar la seva modificació una vegada que una dada ha estat publicada.

Aquest campus, pensat per als alumnes més grans (a partir de 14 anys), té com a objectiu introduir els conceptes teòrics darrere d’aquesta tecnologia, i veure a la pràctica les seves aplicacions, com els “smart contracts” i les moneda digital.

 

Videojocs 3D amb Unity (Nivell 2)

2,3,4,5 i 6 de Setembre

9.30h a 13.30h

Unity és la plataforma de desenvolupament de jocs més important de l’actualitat. Un gran punt d’inici per als més joves que volen començar a crear els seus propis videojocs.

Els alumnes que ja hagin cursat el nostre campus d’Unity (nivell 1), podran sumar-se a aquest curs.

 

Introducció a la programació amb el mètode Codelearn

Cada setmana, del 25 de juny al 2 d'agost, i primera setmana de setembre

17h a 20h

Amb aquest curs intensiu els alumnes començaran a treballar amb el nostre mètode, que els permet aprendre a programar d’una manera amena i divertida, alhora que estimulen la seva intel·ligència i creativitat.

Amb les activitats que es realitzaran durant el curs, els alumnes s’iniciaran en el camí del pensament computacional i aprendran a comprendre mecanismes i conceptes informàtics. Això els ajudarà a solucionar problemes i incorporar la lògica en situacions del dia a que utilitza mecanismes i conceptes informàtics.

 

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

CLASSES EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA i PROGRAMACIÓ A LLEIDA

APRÈN PROGRAMACIÓ AMB CODELEARN LLEIDA

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes. El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat que acceptem actualment són de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

Per a donar-te d’alta o informar-te dels preus entra a la pàgina del centre que trobaràs a "Datos de Contacto" i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar: 

*** Lo que BuscaExtraEscolares te cuenta de CODELEARN LLEIDA

 

Pots veure totes les escoles de robòtica i programació CODELEARN arreu de Catalunya aquí.

Público de CODELEARN LLEIDA Edad: 6 a 19 años
Actividades de CODELEARN LLEIDAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Academias y cursos Online | Actividades en Semana Santa | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad