BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN LLEIDA

Academia de robótica educativa, programación y pensamiento computacional en Lleida para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, talleres y casales.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
3155 visitas

CODELEARN LLEIDA

C/ Nadal Meroles, 15
25008
LleidaLleida
Tel.: 973300445
Robótica, programación, informática
Gimp
Diseño de apps
Minecraft
STEM
Programación robots
Informática
Competiciones tecnológicas
Impresión 3D
Programación Drones
Pensamiento computacional
Diseño 3D
Robótica educativa
Internet
Youtube
Scratch
Diseño videojuegos
Dronótica
Arduino
Programación
Realidad Virtual
Maker
Tecnología
Público de CODELEARN LLEIDA de 6 a 19 años

CURSO 2019 - 2020

CLASSES EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA i PROGRAMACIÓ A LLEIDA

APRÈN PROGRAMACIÓ AMB CODELEARN

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes. El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat que acceptem actualment són de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

Per a donar-te d’alta o informar-te dels preus entra a la pàgina del centre i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar: 

http://codelearn.cat/lleida/

Actividades que ofrecen:
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Talleres)
  • Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares (Extraescolares en colegios)
  • Actividades en Navidad (Talleres, Casales de Navidad)
  • Actividades en Semana Santa (Talleres, Casales de Semana Santa)
  • Actividades en verano (Talleres, Campamentos urbanos (día), Campamentos de verano, Casales de verano)