BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Casales de verano ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE

Cerrar Google Maps centrar mapa de Casales de verano
Casales de verano Casales de verano Casales de verano Casales de verano Casales de verano Casales de verano
3315 visitas
Datos de contacto
Josep Maria Prat, 12-14 baixos
17007 — Germans Sàbat-Taialà
GironaGirona
Formulario de contacto

ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE — Salsa jove és una entitat sense ànima de lucre que treballa per realitzar casals infantil i juvenil a la ciutat i comarques de Girona.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

CASALS D'ESTIU PER NENS I JOVES A GIRONA 2021

CASAL DE CULTURA URBANA

Activitats pintura-grafiti, poesia-rap, música-DJ, ball-danses urbanes com el hip-hop, popping, locking, b-boying, etc. També hi haurà tallers de maquillatge, edició de vídeos, creacions de muntatges musicals, etc...
Dates de l'1 al 30 de juliol
Horari de 9h a 13h
Edat de 12 a 16 anys
Lloc Centre Cívic Ter
Preu 149€

Inscripcions AQUÍ

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

Durant tot l'any realitzem tot tipus d'activitats de lleure i oci per infants i joves.

Aquesta associació es basa en realitzar activitats com:
- Extraescolars en escoles
- Casals de tot tipus en totes les èpoques de vacances escolars: Nadal, Setmana Santa, Juny, Juliol, Agost, Setembre
- Campaments i colònies durant tot l'any
- Tallers en instituts
- Dinamitzar espais joves
- Dinamitzar grups de joves
- Tindré suport en trobades infantils i juvenils
- Preparar viatges per a joves
- Preparar excursions i sortides per a joves
- Dóna suport a activitats juvenils en festes majors
- Especialitzada en casals de joves
- Festes i nits joves
- Festes majors alternatives
- Oci nocturn alternatiu
- Activitats d'esports d'aventura com tir amb arc, paintball, caiac...
- Suport als casals i activitats infantils i juvenils del barri
- Serveis de lleure i d'oci: festa d'espuma, infables, disco mòbil, inflables aquàtics, holifestivals,
- i qualsevol altre activitat amb joves i infants on s’aportin, als adolescents, una sèrie de valors, els quals, sàpiguen transportar a la seva vida, amb els amics, a l’escola i l’institut, etc.

Totes les nostres activitats tenen descomptes i opció a beques. Demaneu informació.

*** LO QUE BUSCAEXTRAESCOLARES TE CUENTA DE ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE


Destaquem que l'Associació Juvenil Salsa Jove es caracteritza per ser una associació sense ànim de lucre centrada en l'educació, l'oci i l'entreteniment dels infants i joves de Girona ciutat i província, fent un treball excepcional.   


Casals d’estiu a Girona

Una de les seves activitats principals són els casals d’estiu a Girona.  Són casals multiactivitat que es poden fer durant el dia per setmanes en horari de 9h a 13h / 9h a 15h / 9h a 17h.

Educadors i monitors eduquen en valors mentre els nens i joves es diverteixen. Promouen el treball en equip, el benefici social i l'enfocament socioeducatiu. També estan capacitats per treballar amb nens i joves amb SNN, TDAH, TDAH, etc. Els nens també poden ajudar desinteressadament o fer el curs per convertir-se en monitors.

Casals divertits per adolescents a Girona 2021

Les activitats que realitzen durant els casals són molt variades i divertides i inclouen esports d'aventura, paintball, submarinisme, caiac, escalada, humor groc, piscina, inflables, tallers, manualitats, festa de l'escuma, rampa de sabó, bombolles de sabó, sales de sabó, excursions a parcs aquàtics, tirolines, parcs amb animals, parcs d'atraccions... i sortides matinals per visitar exposicions, museus, activitats culturals, etc.

Campaments i colònies d'estiu a Girona

També ofereixen campaments i colònies pernocta amb les mateixes activitats que els casals d’estiu i activitats nocturnes com nit de terror, pistoles làser....


Beques i ajuts per a Campaments i Casals d'Estiu a Girona

L'associació està molt sensibilitzada amb les necessitats socials dels més necessitats i l’any passat va iniciar un procés de micromecenatge per recaptar fons per ajudar les famílies més devastades per la pandèmia de la Covid-19 i que els seus fills puguin anar a casals d'estiu i campaments a Girona 2020. D'altra banda, ja és tradició que els joves d'entre 13 i 17 anys organitzin durant els casals diverses activitats per recaptar diners per poder realitzar una activitat conjunta a escollir entre tots (excursió a Port Aventura, barranquisme, etc.). Això es diu col·laboracionisme per aconseguir un objectiu comú del que gaudeixen plegats!


Altres activitats que ofereixen per a nens i joves a Girona

Extraescolars a les escoles, tallers en instituts, casals de Nadal i Setmana Santa, dinamització d'espais joves, suport en trobades infantils i juvenils, preparació de sortides, excursions i excursions per a joves, suport a activitats juvenils en festes majors, festes i nits joves, festes majors alternatives, esports d'aventura com tir amb arc, paintball, caiac, serveis d'oci: festa de l'escuma, inflables , disc mòbil, inflables aquàtics, festivals holi, qualsevol altra activitat amb joves i nens on es proporcionin valors que puguin transportar a la teva vida, amics, escola, institut, etc.

Casals d’estiu a Girona Coronavirus

El centre compleix amb tots els protocols d'higiene i seguretat pel Coronavirus per garantir que els nens i joves es diverteixin i s'entretingui en espais lliures de Covid-19 durant els casals d'estiu a Girona.

Público de ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE Edad: 0 a 100 años
Actividades de ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVEActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad