BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia de dibuix, pintura, còmic ESCOLA D'ART PACO MORGADO

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia de dibuix, pintura, còmic
Acadèmia de dibuix, pintura, còmic Acadèmia de dibuix, pintura, còmic Acadèmia de dibuix, pintura, còmic
2621 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

ESCOLA D'ART PACO MORGADO — Acadèmia d'art tradicional i digital. Fem dibuix, pintura, treballs manuals, manga, còmic per a nens, joves i adults a Salt, Girona.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS NAVIDAD 2022 - 2023

CASALETS ARTÍSTICS DE NADAL A SALT

Activitats dibuix (manga, còmic, paisatges etc.), diferents tècniques de pintura (pastels, acrílic, aquarel·les), manualitats, fang, jocs d’interior i exterior, també ens introduirem al mon digital, dibuixarem per ordinador amb la tauleta gràfica, photoshop etc..
Edat 7 i 14 anys
Dates del 27 al 30 de Desembre i del 2 al 5 de Gener.
Horari de 9 hores a 13 hores.
Places limitades. Per més informació contacta amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

CURSO 2022 - 2023

Oferim activitats de:

Dibuix
Pintura
Còmic
Manga
Taller de creativitat
Art digital
Manualitats
Casals de Setmana Santa, Estiu i Nadal

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA ESCOLA D'ART PACO MORGADO

Escola d’art Paco Morgado. La teva escola d’art!

Vius a Salt, Girona i busques una acadèmia d’art on nens, joves i adults poden aprendre dibuix, pintura, manualitats i art en general? Estàs de sort! L’Escola d’Art Paco Morgado és una acadèmia ubicada a Salt per fer arts tradicionals i digitals amb més de 25 anys d’experiència! A més, aquesta escola també et pot interessar si vius als voltants de Salt, a les localitats de Vilablareix, Quart, Bescanó, Sils, Figueres, Fornells de la Selva, Blanes, Santa Coloma de Farners…etc.

L’escola d’art Paco Morgado ofereix classes de dibuix i pintura tradicional, disseny gràfic digital, manualitats, casals d’estiu i molt més! Té un sistema d’ensenyament basat en la distribució dels alumnes en diversos grups reduïts, una metodologia que afavoreix l'aprenentatge especialitzat i s’adapta als diferents ritmes i capacitats dels alumnes. Aquesta escola de pintura té al capdavant al mateix Paco Morgado, pintor professional i llicenciat en pedagogia i a l’Eli artista i amb diferents cursos de dibuix, pintura i psicologia, ella és la coordinadora i cap d’estudis de la nostra escola. Tot el professorat de l’Escola d’Art Paco Morgado sent una profunda passió per l’art i per transmetre’l i ensenyar-lo als demés.

L’art, el dibuix i les manualitats són activitats divertides que relaxen a nens i grans, fent-los sentir millor, millorant la seva autoestima i confiança en ells mateixos i aporten molts beneficis! L’art és una forma d’exercici mental que ajuda a potenciar la creativitat, a deixar anar la imaginació i a descobrir els dons artístics d’un mateix!

 

Classes de manualitats a Salt, Girona

Les classes impartides a l’Escola d’art Paco Morgado ensenyen les diferents tècniques del dibuix i la pintura, com ara l’aquarel·la, l’acrílic, els pastels, etc. A més, els nens poden gaudir d’una gran varietat de manualitats amb diferents materials reciclats, com ara cartró, goma eva, fang, el paper matxet i molt més!

Les classes d’art a l’Escola d’art Paco Morgado per a nens s’imparteixen de dilluns a divendres de 17:00 hores a 19:30 hores, dintre d’aquest horari podeu triar en fer 1 hora o 1 hora 30 minuts. Un horari perfecte per aquells nens i joves que busquen divertir-se i aprendre amb activitats extraescolars. Els adults que volen desconnectar i aprendre també fem classes els dimarts al matí, migdia i vespre i dissabtes matí. Amb preus flexibles, mai havia sigut tan fàcil poder endinsar-se en el món de la creació artística i descobrir el talent i la passió que tens dins!

A més, la diversió no només s’ofereix després de l’escola o la feina… L’Escola d’art Paco Morgado també compta amb classes d’art i activitats relacionades amb el dibuix i la pintura per a temps de vacances! En èpoques de Nadal, Setmana Santa i Estiu, l’Escola d’art Paco Morgado presenta als seus alumnes els casalets artístics, un casal d’art per a nens i nenes d'entre 7 i 16 anys on es potencia al màxim les seves capacitats artístiques, com la creativitat, la perspectiva i les destreses manuals i visuals! Els/les joves poden aprendre tot el que desitgen sobre el dibuix i la pintura mentre el professorat ho integra en un seguit de jocs d’interior entretinguts!


Preus de cursos de dibuix i pintura per nens i adults a Salt

Pots aprendre pintura, dibuix, manualitats, còmic, manga, tatoo i art digital a l’Escola d’art Paco Morgado a preus assequibles i flexibles des de 50€ / hora.

Aquesta escola de dibuix ubicada a Salt i propera a Llagostera, Sarria de Ter, Sant Julià de Ramis, Aiguaviva, Celrà i Cervià de Ter ofereix tot el que desitges per a conèixer la branca artística que et pot interessar més a tu o als teus fills/filles. Aquesta pot ser:

  • Dibuix tradicional: Gràcies a les aules especialitzades de les quals disposa l’escola, els nens poden aprendre els fonaments més importants del dibuix, com l’expressió amb traços, l’ús de diferents tècniques (llapis, carbonets, etc.), ombrejats…
  • Digi art: Tot i així, no totes les classes són d’arts tradicionals! L’Escola d’art Paco Morgado proporciona aules dedicades a l’art digital per a aquells nens i nenes a partir dels 9 anys i adults que tinguin interès pel disseny gràfic!
  • Còmic i manga: A més, per a aquells nanos i adults amb universos sencers dins la seva imaginació esperant a ser plasmats, l’Escola d’art Paco Morgado ofereix les seves aules de creació de còmic i manga, on els alumnes aprenen a dibuixar personatges de còmic i incorporar-los a una narrativa! Combinant dibuix tradicional amb dibuix digital
  • Casalets artístics: Els casalets artístics són casals d’art realitzats en temps de vacances (Estiu, Setmana Santa i Nadal) per a tots aquells joves artistes d’entre 7 i 16 anys! En aquests casals d’art, poden aprendre les diferents tècniques de la pintura mentre fan manualitats amb fang i altres materials!
  • Manualitats: A l’Escola d’art Paco Morgado es combinen els jocs d’interior amb les manualitats per oferir una de les millors experiències artístiques possibles! Nens i adults poden aprendre de forma natural mentre es diverteixen modelant fang, pastes i creant obres d’art originals!

Aprèn dibuix i pintura a Salt: Inscriu-te!

Ja ho saps; si ets de Salt o vius a prop i busques una acadèmia d’art excepcional, l’Escola d’art Paco Morgado ho té tot! Encara hi ets a temps per inscriure’s i gaudir d’allò que realment gaudeixes i fer realitat els seus somnis! Més de 2145 alumnes ja han passat per l’Escola i molts d’ells han aconseguit convertir-se en allò que desitjaven: professors de dibuix i pintura, dissenyadors gràfics, il·lustradors i molt més!

Contacta amb ells mitjançant el formulari de contacte blau i es posaran en contacte amb tu de seguida.

Público de ESCOLA D'ART PACO MORGADO Edad: desde 6 años a adultos
Actividades de ESCOLA D'ART PACO MORGADOActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies