BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia de dibuix, pintura, còmic ESCOLA D'ART PACO MORGADO

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia de dibuix, pintura, còmic
Acadèmia de dibuix, pintura, còmic Acadèmia de dibuix, pintura, còmic Acadèmia de dibuix, pintura, còmic
2252 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

ESCOLA D'ART PACO MORGADO — Acadèmia d'art tradicional i digital. Fem dibuix, pintura, treballs manuals, manga, còmic per a nens, joves i adults a Salt, Girona.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2022

ACTIVITATS D'ESTIU QUE OFERIM:

 • CASALET ESTIU ARTISTIC

  Espai per a nens i nenes de 7 a 14 anys on potenciarem la seva creativitat treballant diferents tècniques de dibuix i pintura  com carbonet, pastels, acrílic, aquarel·les, manga, còmic etc farem moltes manualitats amb diferents material com: fang, goma eva, caortulina, etc..  Sortirem a fora a fer jocs d’exterior i ens introduirem al mon digital, dibuixarem per ordinador amb la tauleta gràfica, Photoshop, etc.

  Dates del 27 de juny al 29 de juliol en horaris de 9 hores a 13 hores de dilluns a divendres. 

 • CURS CREACIÓ DE PERSONATGES MANGA PER VIDEOJOCS

  Dirigit a nes / joves a partir de 11 anys que tenen interès pel dibuix manga i desitgen millorar les seves habilitats o aprendre a crear personatges per primera vegada. En aquest curs els alumnes aprendrean de forma fàcil i divertida les bases per dissenyar tot tipus de personatges amb estil manga. Combinarem el dibuix tradicional amb el digital.

  DILLUNS I DIMECRES del mes de juliol en horari de 17 hores a 19 hores. Places limitades!!! Cal fer reserva!!

 • VOLS GRAVAR A FOC EL TEU DIBUIX??. CURS PIROGRAVAT JULIOL

  Curs per a joves a partir de 11 anys on crearem i dibuixarem un personatge per després plasmar en una fusta amb la tècnica del pirogravat. El pirogravat és una tècnica de dibuix, per mitjà d’una font de calor, sobre fusta, cuir, suro o una altra superfície, que s’ha practicat en el passat, amb puntes de ferro arrodonides(pirogravador).

  Quan es farà?? Els divendres del mes de juliol. Horari: de 16 hores a 18 hores. Places reduïdes. Cal fer reserva.

CURSO 2022 - 2023

Oferim activitats de:

Dibuix
Pintura
Còmic
Manga
Taller de creativitat
Art digital
Aerografia
Manualitats
Casals de Setmana Santa, Estiu i Nadal

*** Lo que BuscaExtraEscolares te cuenta de ESCOLA D'ART PACO MORGADO

Escola d’art Paco Morgado. La teva escola d’art!

Busques una acadèmia d'art a Girona en la que nens i joves puguin aprendre dibuix, pintura, manualitats i més? Estàs de sort! Buscaextraescolares ofereix Escola d’Art Paco Morgado, una escola ubicada a Salt per arts tradicionals i digitals amb més de 25 anys d’experiència! A més, aquesta oferta també aplica per tu si vius a les proximitats del centre! Aquestes poden ser Vilablareix, Quart, Bescanó, Sils, Figueres, Fornells de la Selva, Blanes, Santa Coloma de Farners…etc.

L’escola d’art Paco Morgado ofereix classes de dibuix i pintura tradicional, disseny gráfic digital, manualitats, casals d’estiu i molt més! Té un sistema d’ensenyament basat en la distribució dels alumnes en diversos grups reduïts, una metodologia que afavoreix l'aprenentatge especialitzat i s’adapta als diferents ritmes i capacitats dels joves i nens. Aquesta escola de pintura té al capdavant al mateix Paco Morgado, pintor professional i llicenciat en pedagogia. Com ell, tot el professorat de l’Escola d’Art Paco Morgado té una profunda passió per l’art i per l’ensenyança del mateix.

L’art, el dibuix i les manualitats són activitats divertides que relaxen els nens, els fan sentir millor i els aporten molts beneficis! Sobretot, si es fan des d’una edat jove. L’art és una forma d’exercici mental que ajuda als nens a potenciar la seva creativitat, a deixar anar la seva imaginació i a descobrir els seus dons artístics!

 

Classes de manualitats per nens

Les classes impartides a l’Escola d’art Paco Morgado ensenyen les diferents tècniques del dibuix i la pintura, com ara l’aquarel·la, l’acrílic, els pastels, etc. A més, els nens poden gaudir d’una gran varietat de manualitats amb diferents materials, com ara el fang, el paper matxet i les pastes!

Les classes d’art a l’Escola d’art Paco Morgado s’imparteixen de dilluns a divendres de 17:00 hores a 19:30 hores. Un horari perfecte per aquells nens i joves que busquen divertir-se amb activitats extraescolars!  Amb preus flexibles, mai havia sigut tan fàcil que els teus fills/filles puguin endinsar-se en el món de la creació artística i descobrir el talent i la passió que tenen dins!

A més, la diversió no només s’ofereix després de l’escola… L’Escola d’art Paco Morgado també compta amb classes d’art i activitats relacionades amb el dibuix i la pintura per a temps de vacances! En èpoques de Nadal, Setmana Santa i Estiu, l’Escola d’art Paco Morgado presenta als seus alumnes amb els seus propis casals d'estiu a Girona, un casal d’art per a nens i nenes d'entre 6 i 16 anys on es potencia al màxim les seves capacitats artístiques, com la creativitat, la perspectiva i les destreses manuals i visuals! Els/les joves poden aprendre tot el que desitgen sobre el dibuix i la pintura mentres el professorat ho integra en un seguit de jocs d’interior entretinguts!

 

Preus de cursos de dibuix i pintura: nens i adults

A què estàs esperant? Els teus fills/filles tenen l’oportunitat d'aprendre pintura, dibuix, manualitats i art digital a l’Escola d’art Paco Morgado per preus assequibles i flexibles depenent de l’alumne!

Aquesta escola de dibuix ubicada a Salt i propera a Llagostera, Sarria de Ter, Sant Julià de Ramis, Aiguaviva, Celrà i Cervià de Ter ofereix tot el que els teus nens/nenes desitgen per a conèixer la branca artística que els interessa! Aquesta pot ser:

 

 • Dibuix tradicional: Gràcies a les aules especialitzades de les quals disposa l’escola, els nens poden aprendre els fonaments més importants del dibuix, com l’expressió amb traços, l’ús de diferentes tècniques (llapis, carbonets, etc.), sombrejats…
 • Digi art: Tot i així, no totes les classes són d’arts tradicionals! L’Escola d’art Paco Morgado proporciona aules dedicades a l’art digital per a aquells nens i nenes a partir dels 9 anys que tinguin interès pel disseny gràfic!
 • Còmic i manga: A més, per a aquells nanos amb universos sencers dins la seva imaginació esperant a ser plasmats, l’Escola d’art Paco Morgado ofereix les seves aules de creació de còmic i manga, on els alumnes aprenen a dibuixar personatjes de còmic i incorporar-los a una narrativa!
 • Casalets artístics: Els casalets artístics són casals d’art realitzats en temps de vacances (Estiu, Setmana Santa i Nadal) per a tots aquells joves artistes d’entre 6 i 16 anys! En aquests, poden aprendre les diferents tècniques de la pintura mentres fan manualitats amb fang i altres materials!
 • Manualitats: A l’Escola d’art Paco Morgado es combinen els jocs d’interior amb les manualitats per oferir una de les millors experiències artístiques possibles pels teus nens! Els joves poden aprendre de forma natural mentres es diverteixen modelant fang, pastes i creant obres d’art originals!

Apren dibuix i pintura: Inscriu-te!


Ja ho saps; si ets de Salt o hi vius a prop i busques una acadèmia d’art pels teus fills/filles, l’Escola d’art Paco Morgado ho té tot! Encara hi són a temps per inscriure’s i gaudir d’allò que realment disfruten i complir els seus somnis! Més de 2145 alumnes han passat per l’Escola d’art Paco Morgado i molts d’ells han aconseguit convertir-se en allò que desitjaven: professors de dibuix i pintura, dissenyadors gràfics, il·lustradors i molt més!

Público de ESCOLA D'ART PACO MORGADO Edad: desde 6 años a adultos
Actividades de ESCOLA D'ART PACO MORGADOActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies