BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Taller de arte, pintura y manualidades La Nau Taller

Cerrar Google Maps centrar mapa de Taller de arte, pintura y manualidades
Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades
13283 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

La Nau Taller — Taller de arte, pintura y manualidades en Horta donde se estimula la creatividad a partir del aprendizaje de dibujo, pintura y escultura.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS NAVIDAD 2023 - 2024

Vine a conèixer els Tallers de Nadal de la Nau!

A la Nau obrim per alumnes de 5 a 17 anys en grups de diferents edats, respectant ritmes i nivells.

Setmanes del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

Qué farem: Vine a fer objectes lluminosos. Làmpades, canelobres, cucas de llums. Respectem diversitat d'edats i nivells. 
Horari: 9h - 13.30h
Preus:
1 dia => 30€
3 dies => 85€ 

Requisits: minim grup 15.

Equip de quatre professionals de l'art amb recursos i molta canya.

A la Nau s'olora creativitat per tot arreu, a les parets de mosaic i a les taules per embrutar.

Escola amb més de 25 anys d'experiència.

CURSO 2023 - 2024

La Nau compta amb un espai oasi privilegiat.

Es tracta d'un taller on es dona l'oportunitat a nens i adults a que puguin treballar amb l'art com una experiència vital i oferint eines, tècniques i coneixements per a que en gaudeixin. A dibuixar, a pintar i a modelar se n'apren, i en aquest procès, cadascú segueix un ritme diferent. No parlem de nivells, però es tindran en compte les diferències. 

Tallers de dibuix, pintura, escultura, figura humana, còmic, aquarel·la, paper maixé, oli, stop motion, pop up, mosaic, ceràmica, sketching, tinta xina, carbonet, trames, fang...

  • Nens a partir de 5 anys, tardes de dilluns i dimarts (17:00 - 19:00)
  • Joves, tardes de dimecres i divendres (17:00 - 20:00)
  • Dissaptes, tallers familiars. Monogràfics de tècniques específiques.

Horaris flexibles, professors especialitzats, grups reduits per edats.

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA LA NAU TALLER


La Nau Taller és una escola d’art per a nens, joves i adults al barri Horta-Guinardó de Barcelona. L’acadèmia es troba a un local, una nau de principis del segle passat, restaurat fa 15 anys per reconvertir-lo en una acadèmia d’arts plàstiques. Des de llavors, el centre imparteix cursos de pintura, dibuix i manualitats a un dels barris més vius de la ciutat. Per garantir la seguretat al centre envers la Covid-19, treballen amb grups reduïts i segueixen tots el protocols d’higiene i seguretat.

 

Classes de dibuix i pintura a Barcelona, Horta - Guinardó

Si t’agrada pintar, a aquesta escola de dibuix i pintura per a nens, joves i adults de Barcelona, trobaràs el teu lloc i tot el que necessites per gaudir practicant la teva passió per l’art.  A les classes de dibuix i pintura podràs aprendre una gran varietat de tècniques, com el pastel, l’acrílic, el carbonet, l’aquarel·la, l’oli i la tinta. També imparteixen cursos de mosaic, ceràmica, classes de  paper mache, escultura, trames o cursos de gravat, entre d’altres. Totes les seves classes estan dirigides per professionals de les arts plàstiques amb molts anys d’experiència.

 

Aprendre a dibuixar i pintar a Barcelona, Horta-Guinardó

El taller es troba al cor del barri d’Horta-Guinardó, en un carismàtic local ple d’història, amb molta llum i un ampli pati amb jardí. Tot un bany d’oxigen al bell mig de la ciutat. En aquest espai amb solera el alumnes desenvolupen la seva creativitat en qualsevol dels cursos de dibuix i pintura que l’escola ofereix, des de pintar un bodegó, fins a reproduir el meravellós mural del bosc que tenen a la sala principal. Les seves classes de dibuix i pintura s’adapten al ritme de cada alumne i al seu nivell, creant un ambient còmode, tranquil i relaxat. 

 

Extraescolars de dibuix, pintura y manualitats a Barcelona, Horta – Guinardó

A l’acadèmia de plàstica ofereixen també un munt d’activitats extraescolars de dibuix, pintura i manualitats per a nens i joves: classes de dibuix i pintura, classes de escultura o ceràmica i classes de fusteria son el complement perfecte després d’un dia atrafegat a l’escola.

Quan arriben les vacances, l’escola organitza casals de nadal, pasqua i casals d’estiu de dibuix, pintura i manualitats a mida del alumnes, que troben en aquestes classes d’arts plàstiques el seu espai de creació i esbarjo.

Público de La Nau Taller Edad: desde 6 años a adultos
Actividades de La Nau TallerActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies