BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Taller de arte, pintura y manualidades La Nau Taller

Cerrar Google Maps centrar mapa de Taller de arte, pintura y manualidades
Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades Taller de arte, pintura y manualidades
8592 visitas
Datos de contacto
C/ Peris i Mencheta 23
08032 Horta - Guinardó — Horta - Guinardó
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

La Nau Taller — Taller de arte, pintura y manualidades en Horta donde se estimula la creatividad a partir del aprendizaje de dibujo, pintura y escultura.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS NAVIDAD 2021 - 2022

Vine a conèixer els Tallers de Nadal de la Nau!

A la Nau obrim per alumnes de 5 a 16 anys en grups de diferents edats, respectant ritmes i nivells.

Setmanes del 27 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener.

De 9h a 11h clases de dibuix i pintura amb tècniques diferents.
De 11:30 a 14h taller a escollir: un test de mosaics, un projecte de linòleum, una creació de bijuteria o una peça de ceràmica...

Preu 130€ / setmana

Equip de cinc professionals de l'art amb recursos i molta canya.
A la Nau s'olora creativitat per tot arreu, a les parets de mosaic i a les taules per embrutar.
Escola amb més de 20 anys d'experiència.

També pot ser dos dies, preu per dia de 30€ amb material inclòs.

Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en contactar-nos al telèfon 618 04 93 87 o per e-mail, lanautaller@gmail.com.
Inscripcions a la web www.lanautaller.net

CURSO 2021 - 2022

Ens comprometem a seguir les mesures d'higiene requerides, tant al entrar i sortir, com dins del propi taller. La Nau compta amb un espai oasi privilegiat, ampliem l’espai amb una nova aula i reduïm el nombre d’alumnes per grup. Sobretot, sentit comú com a eina primordial.

Es tracta d'un taller on es dona l'oportunitat a tots els nens a que puguin treballar amb l'art com una experiència vital i oferint eines, tècniques i coneixements per a que en gaudeixin. A dibuixar, a pintar i a modelar se n'apren, i en aquest procès, cadascú segueix un ritme diferent. No parlem de nivells, però es tindran en compte les diferències. 

Tallers de dibuix, pintura, escultura, figura humana, còmic, aquarel·la, paper maixé, oli, stop motion, pop up, mosaic, ceràmica, sketching, tinta xina, carbonet, trames, fang...

  • Nens a partir de 5 anys, tardes de dilluns i dimarts (17:00 - 19:00)
  • Joves, tardes de dimecres i divendres (17:00 - 20:00)
  • Dissaptes, tallers familiars. Monogràfics de tècniques específiques.

Horaris felixbles, professors especialitzats, grups reduits per edats.

Consulteu la nostra web per a més informació o contacteu-nos directament a lanautaller@gmail.com

Mireu tot el que fem:

*** Lo que BuscaExtraEscolares te cuenta de LA NAU TALLER


La Nau Taller és una escola d’art per a nens, joves i adults al barri Horta-Guinardó de Barcelona. L’acadèmia es troba a un local, una nau de principis del segle passat, restaurat fa 15 anys per reconvertir-lo en una acadèmia d’arts plàstiques. Des de llavors, el centre imparteix cursos de pintura, dibuix i manualitats a un dels barris més vius de la ciutat. Per garantir la seguretat al centre envers la Covid-19, treballen amb grups reduïts i segueixen tots el protocols d’higiene i seguretat.

 

Classes de dibuix i pintura a Barcelona, Horta - Guinardó

Si t’agrada pintar, a aquesta escola de dibuix i pintura per a nens, joves i adults de Barcelona, trobaràs el teu lloc i tot el que necessites per gaudir practicant la teva passió per l’art.  A les classes de dibuix i pintura podràs aprendre una gran varietat de tècniques, com el pastel, l’acrílic, el carbonet, l’aquarel·la, l’oli i la tinta. També imparteixen cursos de mosaic, ceràmica, classes de  paper mache, escultura, trames o cursos de gravat, entre d’altres. Totes les seves classes estan dirigides per professionals de les arts plàstiques amb molts anys d’experiència.

 

Aprendre a dibuixar i pintar a Barcelona, Horta-Guinardó

El taller es troba al cor del barri d’Horta-Guinardó, en un carismàtic local ple d’història, amb molta llum i un ampli pati amb jardí. Tot un bany d’oxigen al bell mig de la ciutat. En aquest espai amb solera el alumnes desenvolupen la seva creativitat en qualsevol dels cursos de dibuix i pintura que l’escola ofereix, des de pintar un bodegó, fins a reproduir el meravellós mural del bosc que tenen a la sala principal. Les seves classes de dibuix i pintura s’adapten al ritme de cada alumne i al seu nivell, creant un ambient còmode, tranquil i relaxat. 

 

Extraescolars de dibuix, pintura y manualitats a Barcelona, Horta – Guinardó

A l’acadèmia de plàstica ofereixen també un munt d’activitats extraescolars de dibuix, pintura i manualitats per a nens i joves: classes de dibuix i pintura, classes de escultura o ceràmica i classes de fusteria son el complement perfecte després d’un dia atrafegat a l’escola.

Quan arriben les vacances, l’escola organitza casals de nadal, pasqua i casals d’estiu de dibuix, pintura i manualitats a mida del alumnes, que troben en aquestes classes d’arts plàstiques el seu espai de creació i esbarjo.

Público de La Nau Taller Edad: desde 6 años a adultos
Actividades de La Nau TallerActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en Navidad | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano