BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Escola d'idiomes Kids & Us Vallirana

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escola d'idiomes
Escola d'idiomes Escola d'idiomes Escola d'idiomes
452 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

Kids & Us Vallirana — Kids&Us estem a Vallirana - Cervelló - Corbera de Llobregat i fem servir una metodología d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

CURSO 2023 - 2024

Classes d'anglès per a nens i joves a Vallirana.

A Kids&Us fem servir una metodología d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Les criatures arriben al món dotades d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre.

A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.

TENIM 3 CENTRES MÉS A:

Carrer Joaquim Mensa, 17, Cervelló
Ctra de Barcelona, 37, Corbera de Llobregat (Llars d’infants Agatha)
- Santiago Rusiñol, 6, Molins de Rei 

Público de Kids & Us Vallirana Edad: desde 1 años a adultos
Actividades de Kids & Us ValliranaActividades: Academias y cursos Online | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies