BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Música, psicomotricitat, ball ... MARES, PIRATES i PRINCESES

Cerrar Google Maps centrar mapa de Música, psicomotricitat, ball ...
Música, psicomotricitat, ball ... Música, psicomotricitat, ball ... Música, psicomotricitat, ball ... Música, psicomotricitat, ball ... Música, psicomotricitat, ball ... Música, psicomotricitat, ball ...
4429 visitas
Datos de contacto
Avda. Roma, 82 Local 1
08015 Eixample — Esquerra de l'Eixample
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

MARES, PIRATES i PRINCESES — Tallers per nens de 0 a 11 anys a l'Esquerra de l'Eixample. També oferim casals d'estiu, nadal i setmana santa per nens de 2 a 6 anys. Ah! i consulta les nostres festes d'aniversari.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

ESPAI FAMILIAR I ESCOLETA BRESSOL A L'EIXAMPLE ESQUERRA DE BARCELONA

Mares, pirates i princeses és un espai familiar pensat per als més petits i els seus pares i mares. El temps que passem amb els nostres fills ens alegra, ens fa créixer i ens ajuda a reforçar els vincles. Us animem a venir i gaudir de les nostres activitats conjuntes i compartir molt més que temps!

ACTIVITATS PROGRAMADES

Dilluns de 17h a 17:55 h Psicomotricitat amb música (3-12 mesos) 

=> T’acompanyem a tu i al teu petit en el camí d’aprendre a reconèixer el seu entorn, a canviar el cos de postura, moure’s en l’espai, manipular objectes, etc.

Dilluns de 18:00 a 19:00 h Motricitat amb música (3-5 anys)
=> A través del joc i la música, els infants i els seus pares aconsegueixen gaudir d’un espai de llibertat i aprenentatge compartit i estimulant.

Dimarts de 17:00 a 18:00 h i de 18:10 a 19:15 h
MAMIfit postpart* i embaràs Exercicis adaptats a les diferents necessitats i fases de l’embaràs i del postpart, que ajuden a la tonificació del cos i la salut emocional. *Pots portar el teu nadó.

Dimecres de 19h a 20 h Música i cançons (1 a 3 anys)
=> Combinem cançons típiques en català, castellà i anglès. Cançons tradicionals i d’altres més noves que ens ajudaran a connectar amb els nostres petits i a establir rutines i hàbits diaris junts

CASALS i FESTES d'ANIVERSARI 

Els divendres a la tarda i els dissabtes posem a la teva disposició el nostre espai perquè facis la festa perfecta.

Quan arriben les vacances obrim les nostres portes per Nadal, per Setmana Santa i també al juliol.

Público de MARES, PIRATES i PRINCESES Edad: 0 a 12 años
Actividades de MARES, PIRATES i PRINCESESActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Navidad | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano