BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Escuela de teatro y artes escénicas ACTUA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escuela de teatro y artes escénicas
Escuela de teatro y artes escénicas Escuela de teatro y artes escénicas Escuela de teatro y artes escénicas
884 visitas
Datos de contacto
C/ Joan Miró,27 Centre
08830
Sant Boi de LlobregatBarcelona
Formulario de contacto

ACTUA — Escuela de teatro y artes escénicas en Sant Boi de Llobregat para todos los públicos. Clases, talleres y casales.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb les altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives.

És important i necessari ensenyar als nens i nenes a expressar-se, a comunicar-se, a vèncer les seves dificultats, a posar-se davant d’un públic per poder assolir tota la riquesa expressiva que aporta el teatre. Així doncs, el teatre constitueix una part molt important en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants. Els dóna eines per aprendre a expressar i comunicar els propis sentiments, autocriticar-se, enriquir els seus mitjans d’expressió i la seva espontaneïtat.

D’altra banda, mitjançant la dramatització, l’expressió oral i corporal, el teatre pot ajudar els nens i nenes a progressar en el coneixement d’altres matèries curriculars. Fer teatre és treballar en equip, un valor molt important en la societat actual. Els nens aprenen la importància de treballar conjuntament i la valoren, reconeixen que en un equip tothom és important i que es treballa per tirar endavant un projecte comú.

Teatre –jouer com diuen els francesos– vol dir ‘joc’. Fer teatre és jugar, inventar personatges, idear situacions, històries, i viure experiències inimaginables. Totes aquestes qualitats són innates en els més petits i, amb el teatre, el que intentem és potenciar aquesta característica infantil. Es tracta, doncs, de conservar aquest joc dins d'aquesta manera de treballar.

 

Clica para ver todas las academias de TEATRO en Barcelona

Público de ACTUA Edad: 3 a 19 años
Actividades de ACTUAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Academias de Inglés