BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Escuela de equitación para niños y adultos Poni Club Catalunya

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escuela de equitación para niños y adultos
Escuela de equitación para niños y adultos Escuela de equitación para niños y adultos Escuela de equitación para niños y adultos
4468 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

Poni Club Catalunya — Escuela de equitación para niños y adultos en Sant Just Desvern. Clases de equitación para niños a partir de 3 años hasta adultos con ponis y caballos. Fiestas infantiles, casales, paseos por la montaña, competiciones, actividades para colegios... Má

CURSO 2023 - 2024

Centre homologat per la Federació Catalana d'Hípica i la Real Federación Hípica Española.

El Centre d'Equitació Poni Club Catalunya va ser fundat l’any 1988 amb la idea de fomentar l’equitació entre els nens i nenes a partir dels 3 anys (és el primer Poni Club de Catalunya).

Per dur a terme el nostre projecte, vam partir de l’experiència d’altres països com França, Anglaterrra i Holanda, amb una tradició eqüestre arrelada de molts anys, on la munta amb poni és una pràctica habitual.

Vàrem habilitar unes antigues quadres, les vam adaptar per als nens i vam fer la primera importació de ponis irlandesos. Després d'uns primers anys díficils, perquè els ponis no eren gaire comuns a la nostra regió, el públic va anar apreciant de mica en mica els avantatges de muntar en poni, uns petits cavalls els nens poden manejar, muntar i estimar.

El 1990 vàrem organitzar el 1er Campionat de Ponis de Catalunya en les 3 modalitats —salt, doma i cross— amb més de 90 participants i posteriorment el 3er Campionat de Ponis de Catalunya (l’any 1992), després d'una segona importació de ponis Irlandesos i d'una tercera, aquest cop de França.

Empesos per la demanda, vam introduir el pupil·latge de cavalls i les classes per a adults. Actualment tenim uns 30 cavalls en règim de pupil·latge i disposem d’uns 15 cavalls de club: d’iniciació, perfeccionament i competició (polivalents per salt, doma i concurs complert).

També disposem d’uns 25 ponis de club d’iniciació, perfeccionament i competició (polivalents per a salt, doma i concurs complert) de diferents mides (B, C i D) per a les classes dels nostres joves genets.

L’any 1998 vàrem crear la Petita Escola de Ponis, pensada per a nens de 3 a 6 anys, en la qual vam introduir els ponis Shetland. També vam construir una nova instal·lació amb dues pistes, guardaarnesos, dutxa per a ponis i paddocks adaptats als nostres alumnes més petits.

A dia d'avui tenim 18 ponis Shetland i més de 50 alumnes.

Visites Escoles, Formació CAFEMN, Passeig muntanya, Lloguer de ponis, Pony Games.

Público de Poni Club Catalunya Edad: desde 3 años a adultos
Materias de Poni Club Catalunya Materias: Deportes
Actividades de Poni Club CatalunyaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies