BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Escuela de Ajedrez Peona i Peó

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escuela de Ajedrez
Escuela de Ajedrez
1344 visitas
Datos de contacto
Plaça Salvador Riera, 2
08041 Horta - Guinardó — Guinardó
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Peona i Peó — Escuela de Ajedrez en Horta. Clases en el centro y extraescolares en colegios.

CURSO 2021 - 2022

Des de Peona i Peó entenem els escacs com una eina d'empoderament personal que fomenta la capacitat de raonar i l'autonomia dels infants, que educa en valors i que fomenta l'empatia i l'autosestima.

Durant el curs escolar organitzem classes d'escacs totes les tardes de dilluns a dijous a partir de les 17h fins les 21.30h.

A través dels escacs ensenyem a analitzar, pensar i actuar davant del tauler amb l'objectiu de fomentar una sèrie de valors, aptituds i actituds que els infants podran aprofitar per la seva experiència vital.
Alhora a través del treball amb el tauler i les peces reforcem diversos àmbits del currículum escolar com les matemàtiques, les llengües o les ciències socials.

Les classes tenen una durada d'una hora i mitja, amb grups de la mateixa edat i nivell, amb un màxim de 6-7 alumnes per classe.

Si us interessa competir, des de l'Escola d'Escacs Peona i Peó, fem l'acompanyament als tornejos dels infants.

A més d'apendre a jugar escacs i aprofitar tots els beneficis que comporta podreu fer amics i amigues entre els més de 100 alumnes que té l'escola Peona i Peó.

Vine a probar una classe gratuita. Si us agrada busquem el dia i grup que us vagi millor!

Estem homologats per l'Ajuntament de Barcelona com a centre d'activitats extraescolars que pot rebre beques per les famílies amb dificultats econòmiques.

 

Clica para ver todas las academias y clases de AJEDREZ en Barcelona

Público de Peona i Peó Edad: 3 a 19 años
Materias de Peona i Peó Materias: Deportes
Actividades de Peona i PeóActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares