BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de música, canto y estimulación musical Escola de Música Virgínia Blanch

Academia de música para todas las edades en Horta - Ginardó. Damos clases de piano, canto, guitarra, ukelele, violín, violonchelo, flauta travesera, clarinete y saxo. También estimulación musical de 0 a 3 años.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de música, canto y estimulación musical
Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical
1545 visitas

Escola de Música Virgínia Blanch

C/ Chapí, 29 Primer
08031 Horta - Guinardó — Horta
BarcelonaBarcelona
Persona de contacto: Virgínia
Música y Canto
Música
Ukelele
Saxofón
Solfeo
Clarinete
Flauta
Orquesta
Lenguaje musical
Violonchelo
Canto
Técnica vocal
Flauta travesera
Guitarra Eléctrica
Música de conjunto
Coral
Viola
Violín
Guitarra
Musicoterapia
Bajo
Piano
Baile
Teatro musical
Mamá y bebé
Estimulación sensorial
Masaje infantil
Espacios para compartir actividades
Música
Pedagogía, Psicología, Necesidades Especiales
Estimulación infantil
Teatro, cine e interpretación
Teatro Musical
Público de Escola de Música Virgínia Blanch de 0 a 100 años

CURSO 2019 - 2020

Som una petita escola al barri d’Horta de Barcelona. Amb una trajectòria iniciada ara fa 23anys, buscat sempre que els alumnes aprenguéssin música a la vegada que la disfrutaven, independentment de la seva edat. Per això, a més de les classes setmanals, sempre s’han fet concerts, tallers, audicions i activitats per tal de posar inquietuts en comú i comparitr el seu sentiment vers la música.

Com que la música no enten d’edats, a més dels petits, també tenim alumnes adults. Mai és tard per a començar a estudiar música!! Els alumnes adults treballen cadascú al seu ritme i treuen molts bons resultats.

La nostra metodologia es una selecció de diversos mètodes d’ensenyament. Segons l’alumne, l’edat, disponibilitat,… emprarem un o altre mètode, ja que pensem que cada alumne necessita un mètode a la seva mida.

Les classes d’instrument són sempre individuals. Fet molt important ja que la classe és 100% pràctica i d’aquesta manera, el professor@ pot estar pendent de l’alumne en tot moment. Les classes de llenguatge musical són principalment en grups reduïts tot hi que hi ha alumnes que els hi agrada venir sols per incompatibilitat d’horari o perque avancen al seu gust. Tant les classes d’instrument com les de llenguatge són d’un cop per semana.

Hem detectat que el ritme de la nostra societat és frenètic i tant els nens com els adults no tenem prou temps al llarg de la semana per a introduïr una tercera assignatura, la música en grup. És per aquest fet que aquestes classes no són setmanals a la nostra escola. Es fan un màxim de 15 classes al llarg del curs, sempre agrupades a prop d’un concert.

La nostra dimensió ens permet una relació entre professors i pares molt estreta per tal de fer un seguiment continuat de l’alumne. Si l’alumne va malament, es parla amb els pares, es recomana que es pot fer a casa i una guia de com estudiar un instrument. Si l’alumne va bé, es felicita al nen i als pares i es fa saber la seva progressió.

Amb el pla d’estudis musicals vigent a Catalunya, no és necessari fer examens a final de curs. Així cada alumne va al seu ritme i pot passar de nivell en qualsevol moment del curs un cop assolits els coneixements.

En general es fan exàmens cada trimestre per fer un seguiment acurat de les millores de cadascú i entreguem un diploma per tal d’informar i premiar l’esforç al final de cada nivell. Els alumnes amb un pla formatiu personalitzat trien si fan o no exàmens.

Per donar el millor servei personalitzat, hem ampliat el nostre horari: Fem classes de dilluns a divendres des de les 9 fins les 21h.

Restem a la vostra disposició i us esperem.


También te pueden interesar estas academias de MÚSICA en Barcelona.

Actividades que ofrecen:
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades fin de semana, Cursos intensivos, Clases particulares, Talleres)
  • Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares (Extraescolares en colegios)
  • Actividades en verano (Cursos Intensivos, Talleres)