BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de música, canto y estimulación musical Escola de Música Virgínia Blanch

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de música, canto y estimulación musical
Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical Academia de música, canto y estimulación musical
2212 visitas
Datos de contacto
C/ Chapí, 29 Primer
08031 Horta - Guinardó — Horta
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Escola de Música Virgínia Blanch — Academia de música para todas las edades en Horta - Ginardó. Damos clases de piano, canto, guitarra, ukelele, violín, violonchelo, flauta travesera, clarinete y saxo. También estimulación musical de 0 a 3 años.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

CLASES ONLINE

Aprovechad estos días en casa para aprender a tocar un instrumento o para retomar aquel que tocastéis una vez.

Damos clases on-line: piano, canto, guitarra, guitarra eléctrica, ukelele, violín, viola, violonchelo, flauta travesera, clarinete, saxo, estimulación musical para bebés y lenguaje musical.


**********

Som una petita escola al barri d’Horta de Barcelona. Amb una trajectòria iniciada ara fa 23anys, buscat sempre que els alumnes aprenguéssin música a la vegada que la disfrutaven, independentment de la seva edat. Per això, a més de les classes setmanals, sempre s’han fet concerts, tallers, audicions i activitats per tal de posar inquietuts en comú i comparitr el seu sentiment vers la música.

Com que la música no enten d’edats, a més dels petits, també tenim alumnes adults. Mai és tard per a començar a estudiar música!! Els alumnes adults treballen cadascú al seu ritme i treuen molts bons resultats.

La nostra metodologia es una selecció de diversos mètodes d’ensenyament. Segons l’alumne, l’edat, disponibilitat,… emprarem un o altre mètode, ja que pensem que cada alumne necessita un mètode a la seva mida.

Les classes d’instrument són sempre individuals. Fet molt important ja que la classe és 100% pràctica i d’aquesta manera, el professor@ pot estar pendent de l’alumne en tot moment. Les classes de llenguatge musical són principalment en grups reduïts tot hi que hi ha alumnes que els hi agrada venir sols per incompatibilitat d’horari o perque avancen al seu gust. Tant les classes d’instrument com les de llenguatge són d’un cop per semana.

Hem detectat que el ritme de la nostra societat és frenètic i tant els nens com els adults no tenem prou temps al llarg de la semana per a introduïr una tercera assignatura, la música en grup. És per aquest fet que aquestes classes no són setmanals a la nostra escola. Es fan un màxim de 15 classes al llarg del curs, sempre agrupades a prop d’un concert.

La nostra dimensió ens permet una relació entre professors i pares molt estreta per tal de fer un seguiment continuat de l’alumne. Si l’alumne va malament, es parla amb els pares, es recomana que es pot fer a casa i una guia de com estudiar un instrument. Si l’alumne va bé, es felicita al nen i als pares i es fa saber la seva progressió.

Amb el pla d’estudis musicals vigent a Catalunya, no és necessari fer examens a final de curs. Així cada alumne va al seu ritme i pot passar de nivell en qualsevol moment del curs un cop assolits els coneixements.

En general es fan exàmens cada trimestre per fer un seguiment acurat de les millores de cadascú i entreguem un diploma per tal d’informar i premiar l’esforç al final de cada nivell. Els alumnes amb un pla formatiu personalitzat trien si fan o no exàmens.

Per donar el millor servei personalitzat, hem ampliat el nostre horari: Fem classes de dilluns a divendres des de les 9 fins les 21h.

Restem a la vostra disposició i us esperem.


También te pueden interesar estas academias de MÚSICA en Barcelona.

Público de Escola de Música Virgínia Blanch Edad: 0 a 100 años
Actividades de Escola de Música Virgínia BlanchActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Clases Online | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano