BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Academia de inglés para niños Kids and Us Vilafranca

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños
Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños
1624 visitas
Datos de contacto
C/ Eugeni d'Ors, 8 Sant Julià
08720
Vilafranca del PenedèsBarcelona
Formulario de contacto

Kids and Us Vilafranca — Academia en inglés para niños en Vilafranca, con método propio y efectivo para niños desde 9 meses hasta 18 años (nivel C2 según el MECR). Clases y casales - funweeks.

CURSO 2021 - 2022

Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

El desenvolupament dels continguts pedagògics del mètode Kids&Us es du a terme tenint en compte la maduresa cognitiva de cada grup d’edat, és a dir, es basa en les habilitats pròpies de les edats dels nostres alumnes. Aquesta metodologia permet definir els objectius acadèmics que han d’assumir els nostres alumnes durant el curs i durant les diferents etapes de Kids&Us (Babies, Kids i Tweens).

Els materials Kids&Us estan pensats perquè els nostres alumnes aprenguin anglès a través de l’estimulació dels cinc sentits.

Kids&Us no només desenvolupa un mètode d’aprenentatge de l’anglès dins de les aules i en format de curs escolar, sinó que també desenvolupa altres continguts i dinàmiques, que anomenem activitats, que es duen a terme als nostres centres (Fun Weeks, Little Chefs...) o fora d’aquests (Summer Fun, Storytime...). Les nostres activitats Kids&Us s’han desenvolupat basant-se en la nostra metodologia d’aprenentatge i consolidació de l’anglès.

Público de Kids and Us Vilafranca Edad: 0 a 12 años
Materias de Kids and Us Vilafranca Materias: Idiomas
Actividades de Kids and Us VilafrancaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano | Actividades en Navidad