BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Colonias de verano Fundació Pere Tarrés

Cerrar Google Maps centrar mapa de Colonias de verano
Colonias de verano Colonias de verano Colonias de verano
2317 visitas
Datos de contacto
C/ Numància, 149-151
08029 Les Corts
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Fundació Pere Tarrés — Colonias de verano. La Fundació Pere Tarrés es una entidad no lucrativa que promueve la educación durante el tiempo libre. Sus colonias son divertidas para niños de todas las edades y para todos los gustos.

CURSO 2021 - 2022

Aquest estiu la Fundació ha preparat unes colònies d’estiu educatives i alhora molt divertides, per a nens i nenes de totes les edats i per a tots els gustos.

Les estades es fan a les cases de colònies que la Fundació Pere Tarrés té repartides per tot el territori català i compten amb un equip de monitors professionals, compromesos i molt motivats en fer de l’experiència un record que perduri molt de temps.

Us detallem algunes de les propostes d’aquest any. En la majoria de casos les mateixes activitats es poden fer en anglès, en estades d’immersió lingüística.

Multiesportiva – de 6 a 12 anys
L’esport en equip a través de jocs, el bàsquet, l’handbol, l’hoquei, el futbol, el voleibol, el waterpolo… Són l’objectiu de les colònies més mogudes! No cal ser un expert per poder participar-hi, només cal tenir ganes de jugar i passar-ho bé.

Hípica & English - de 6 a 16 anys
Aquest estiu podran combinar la pràctica de l’anglès i muntar a cavall. Els matins els destinaran a l’aprenentatge de l’anglès i la tarda aniran a fer hípica a Sant Fruitós del Bages.

Disseny de videojocs - de 13 a 17 anys
Disseny de videojocs, esports d’aventura i nàutics. Una colònia divertida, creativa i molt estimulant! Ment i cos!

Menorca en bici – de 13 a 17 anys
Aprofita aquest estiu per anar a les cales de Menorca amb els amics i amigues que faràs a les colònies. Agafem el vaixell, la bicicleta, el casc i la motxilla i ja podem marxar a recórrer l’illa!

Aquatic Sports & English - Kids - de 6 a 12 anys
Aprenentatge i millora del nivell d’anglès adaptat per a nens i nenes de 6 a 12 anys a través del joc, i els esports nàutics (caiac, iniciació a la vela lleugera, pàdel surf o windsurf). A més, excursió a Port Aventura!

Les meves primeres colònies - de 5 a 8 anys
Adreçades als més petits que s’inicien en el món de les colònies! Les estades d’aquests petits estan adaptades a la seva edat: estones de descans, menjars, durada dels jocs, excursions i l’hora d’anar a dormir.

Ball – de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys.
Si t’agrada preparar coreografies amb els amics i amigues, si sona la música i se te’n van els peus... Aquestes són les teves colònies!

Sun, beach and English – de 6 a 14 anys
Us proposem una setmana inoblidable a la Costa Daurada: uns dies per gaudir de la piscina de la casa de colònies i de la platja de Calafell. Farem esports nàutics i jocs tot practicant l’anglès de manera lúdica.

Campaments d’excursionisme – de 13 a 17 anys
L’objectiu d’aquests campaments és créixer en valors, a través de l’autonomia personal, l’autoestima i el treball en equip compartint activitats amb joves de la mateixa edat en les que hauran d’adquirir responsabilitats.

Música – de 8 a 16 anys
Gaudirem d’una setmana molt intensa i plena d’emocions on crearem un musical amb molta marxa mitjançant diferents tallers musicals: cantant, tocant, ballant, actuant, creant grups instrumentals, combos, big band...

Nature, adventure & English – de 10 a 16 anys
Les colònies d’estiu a la natura ens permetran exprimir al màxim les possibilitats que ens ofereix el Prepirineu. Practicarem esports d’aventura, ens enfrontarem al rocòdrom i disfrutarem del ràfting en entorns naturals privilegiats. Ens endinsarem pels camins de la zona fent excursions amb les BTT i tot amb l’anglès present en tot moment perquè es converteixi en l’idioma de la diversió!

Robòtica - de 8 a 16 anys
A través d’un entorn divertit que ofereix unes estades en una casa de colònies, es pretén usar la tecnologia per resoldre problemes i treballar en equip.

Summer Course English, curs residencial - Juniors - de 13 a 17 anys
Immersió completa en anglès sense marxar a l’estranger! 3h diàries de classe amb professors nadius i a les tardes esport, ràfting, piragüisme, acampades i MOLT MÉS!

Cuina & English – de 8 a 14 anys
Descobrirem la cuina entre els amics i amigues, mentre aprenem i millorem l’anglès a través de tot allò quotidià i de tots els jocs, activitats i sorpreses que realitzarem al llarg de tota la setmana. Anirem a Món Sant Benet, a la Fundació Alicia per aprendre dels millors cuiners.

Teatre per artistes - de 8 a 12 anys
14 dies màgics escrivint, assajant, fent l’atretzo, el vestuari, el maquillatge... tot per fer la gran estrena per a les famílies el dia 18 de juliol al Gran Teatre de La Conreria! A més excursió Port Aventura!

Esportives nàutiques – de 8 a 16 anys
Aquestes colònies són la combinació ideal per aprendre i perfeccionar esports nàutics, a més de practicar altres esports d’equip i de gaudir d’un dia sencer a Port Aventura amb els nous amics i amigues de la colònia.

Aquatic sports & English - Kids - de 8 a 12 anys
Aprenentatge i millora del nivell d’anglès adaptat per a nens i nenes de 8 a 12 anys a través del joc, i els esports d’aventura! Terra i Aigua!