BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de inglés para niños Kids and Us Sant Sadurní

Academia en inglés en Sant Sadurní, con método propio y efectivo para niños desde 9 meses de edad hasta 18 años (nivel C2 según el MECR). Clases y casales - funweeks.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños
Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños
807 visitas

Kids and Us Sant Sadurní

Rambla Generalitat, 47
08770
Sant Sadurní d'AnoiaBarcelona
Tel.: 938913850
Idiomas
Inglés
Público de Kids and Us Sant Sadurní de 0 a 12 años

CURSO 2019 - 2020

Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

El desenvolupament dels continguts pedagògics del mètode Kids&Us es du a terme tenint en compte la maduresa cognitiva de cada grup d’edat, és a dir, es basa en les habilitats pròpies de les edats dels nostres alumnes. Aquesta metodologia permet definir els objectius acadèmics que han d’assumir els nostres alumnes durant el curs i durant les diferents etapes de Kids&Us (Babies, Kids i Tweens).

Els materials Kids&Us estan pensats perquè els nostres alumnes aprenguin anglès a través de l’estimulació dels cinc sentits.

Kids&Us no només desenvolupa un mètode d’aprenentatge de l’anglès dins de les aules i en format de curs escolar, sinó que també desenvolupa altres continguts i dinàmiques, que anomenem activitats, que es duen a terme als nostres centres (Fun Weeks, Little Chefs...) o fora d’aquests (Summer Fun, Storytime...). Les nostres activitats Kids&Us s’han desenvolupat basant-se en la nostra metodologia d’aprenentatge i consolidació de l’anglès.

CAMPAMENTOS / CASALES NAVIDAD 2019 - 2020

FUN DAY! - 3 de gener de 2018

Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en mig dia? Sí!

Un Fun Day és un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes puguin passar-ho bé mentre aprenen anglès en dies no lectius.

Durant el dimecres 3 de gener, el centre Kids&Us Sant Sadurní d'Anoia s’omplirà d’activitats didàctiques, úniques i originals 100 % en anglès!

Una barreja explosiva de les activitats més famoses i divertides de Kids&Us: Storytimes (Hora del conte en anglès), Little Chef (taller de cuina en anglès), Crafts (manualitats) i Themed games (Jocs de temàtica específica).

Horari: De 9:00 a 13:00 amb opció d'acollida gratuïta.

Per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

No t'ho perdis!!

Actividades que ofrecen:
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades en inglés)
  • Actividades en Navidad (Casales de Navidad)
  • Actividades en Semana Santa (Casales de Semana Santa)
  • Actividades en verano (Casales de verano)