BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Actividades extraescolares para niños y jóvenes La Unió Santcugatenca

Cerrar Google Maps centrar mapa de Actividades extraescolares para niños y jóvenes
Actividades extraescolares para niños y jóvenes Actividades extraescolares para niños y jóvenes Actividades extraescolares para niños y jóvenes Actividades extraescolares para niños y jóvenes Actividades extraescolares para niños y jóvenes Actividades extraescolares para niños y jóvenes
3393 visitas
Datos de contacto
C/ de Castellví, 8 (Casa de Cultura de Sant Cugat)
08173
Sant Cugat del VallèsBarcelona
Formulario de contacto

La Unió Santcugatenca — Actividades extraescolares para niños y jóvenes en Sant Cugat. Punto de encuentro de cultura y ocio abierto a todo el mundo. En La Unió Santcugatenca encontrarás clases de teatro, danza tradicional catalana, bastoners y esplai.

CURSO 2021 - 2022

La Unió Santcugatenca organitza activitats en clau associativa i amb la voluntat de millorar la qualitat de vida personal i del nostre entorn. La majoria d'activitats són organitzades per persones voluntàries amb un gran bagatge, que entenen la cultura i el lleure com a drets universals.

TEATRE amb Tallers de Teatre Sílvia Servan

Classes setmanals de teatre per a infants, joves i adults a partir dels 6 anys. Sessions de 2 hores per les tardes, a escollir dia segons disponibilitat de grups, de 17 a 22 h.

Preu: entre 50 i 60 € / mes

LLEURE amb l'Esplai Pica-Roca

Esplais setmanals de lleure educatiu amb l'Esplai Pica-Roca per a infants i joves a partir dels 5 anys i fins els 18 anys. Sessions de 3 h els dissabtes, de 16 a 19 h.

Preu: 70 € / trimestre (60 € / trimestre a partir del 2n any)

BALL DE BASTONS amb els Bastoners de Sant Cugat

Assaigs i classes setmanals de Ball de Bastons per a infants, joves i adults a partir dels 4 anys. Sessions d'entre 1 i 2 hores per les tardes, de 17 a 22 h.

Preu: 55 € / trimestre 

DANSA amb l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània

Assaigs i classes setmanals de dansa de punt tradicional per a infants, joves a partir dels 4 anys. Sessions d'entre 1 i 1.30 hores per les tardes, de 17 a 19 h.

Preu: entre 80 i 90 € / trimestre 

Público de La Unió Santcugatenca Edad: 3 a 100 años
Actividades de La Unió SantcugatencaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano | Actividades en Navidad