BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Academia de inglés TEA OR COFFEE SCHOOL OF ENGLISH

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés
Academia de inglés Academia de inglés Academia de inglés Academia de inglés Academia de inglés
3 visitas
Datos de contacto
C/ de l'església, 4-6 Baixos, Local 1C
08024 Gràcia — Vila de Gràcia
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

TEA OR COFFEE SCHOOL OF ENGLISH — Somos una pequeña escuela en la Vila de Gràcia donde hacemos cursos de inglés a niños, adultos, escuelas y empresas. Hacemos clases dinámicas, motivadoras, con mucha conversación y profesores especializados y nativos.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

CASALS D'ESTIU EN ANGLÈS A GRÀCIA

 

--> DE P3 a 6è - CASAL D'ESTIU (AROUND THE WORLD)

- Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre

- Horari: De dilluns a divendres. Opció "Half Day", de 9 a 13h i opció "Full day", de 9 a 17h.

- Preus: Opció Half Day 115,00€/ setmana i opció Full day 170,00€/setmana

 

--> Temàtica

La temàtica del casal és “Around the world”. Els alumnes viatgen a diferents territoris del món en funció de la setmana o el dia de casal. Així coneixem aspectes curiosos d’Àfrica, Xina, Austràlia, la selva tropical, Mèxic…

--> Activitats

- Manualitats en anglès
Submergiu-vos en diferents cultures a través de manualitats com la pintura, la plastilina, les màscares, les disfresses o els collages.

- Ciència i natura en anglès
Descobriu nous racons del món i fenòmens científics amb experiments i reptes divertits i sorprenents. 

- Mindfulness
Realitzarem activitats tranquil·les per aprendre a trobar equilibri i calma enmig de situacions canviants com les que vivim actualment. Farem exercicis de respiració, de ioga i recrearem paisatges mentals plaents, tot en anglès!

- Jocs actius en anglès
Entre activitat i activitat, divertiu-vos amb jocs actius i variats cada dia: carreres d'obstacles, el repte del làser, Twister, cadires musicals, jocs de rol, i molt més!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DE 1r a 4t d'ESO - CASAL D'ESTIU (MOVIE CASAL)

- Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14:00.

Preus: 135,00€/setmana

 

--> Temàtica

El Movie Casal és un Casal pensat per alumnes de 1r a 4t d’ESO que estiguin interessats en crear vídeos en anglès i participar en el procés creatiu de principi a final: pluja d’idees, planificació, creació, assaig, interpretació, rodatge i edició!

--> Activitats

- Inspiració
Comencem el dia amb jocs dinàmics, jocs de rol o jocs de teatre. Un començament divertit per inspirar l'esperit d'equip!

-Amunt la creativitat!
Creem històries, tutorials, anuncis, notícies, videoclips, qualsevol cosa imaginable. Al generar narracions des de zero entre els alumnes, cada dia és diferent i les peces són noves i originals cada vegada.

-Llums, càmera, acció!
Després de la pluja d'idees grupal i la preparació dels elements necessaris, és el moment de gravar. Ens convertim en directors, càmeres i actors, editors i productors. Assagem, gravem les escenes i les editem fins que estem orgullosos de les nostres creacions. Al final del dia els veurem muntats per inspirar-nos per al dia següent.

-Funcionament
Els alumnes s'agrupen per edats (de 12 a 14, de 15 a 17) i creen el seu projecte en equips de 3 o 4 persones que van canviant durant la setmana. Tots els alumnes participen davant i darrere de la càmera.

Al matí fem jocs de vocabulari durant una hora, després creem i escrivim entre tots el guió i el storyboard. Després, creen les seves obres mestres! Els equips es comuniquen i distribueixen les tasques per dur a terme. Després, la uneixen i s'editen en una app per obtenir el producte final. Al migdia, tots junts veurem les pel·lícules que han creat, comentar-les i donar opinions.

També farem servir Flipgrid, una plataforma basada en els vídeos en què els alumnes faran una tasca diària curta i divertida anunciada per la professora i interactuar amb la resta de la classe. Els divendres fem una gala de premis a les millors peces de la setmana.

 

*Exemple de dia

09:00 - 11:00: Jocs introductoris, generar idees per a la tasca del dia, i planificació en equips.

11:00-11:30: Pausa per esmorzar a la plaça.

11:30-13:00: Gravar, parlar i coordinar-se amb el grup, completant les tasques individuals i grupals i editar la pel·lícula.

13:00-14:00: Veure les creacions de el dia, comentar-les i debatre-les i finalment, jocs.

 

TOTA LA INFO =>  hhttps://www.teaorcoffee.es/es/news_full.php?id=87

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

ACTIVIDADES ONLINE CORONAVIRUS

Algunos de los niveles y horarios que ofrecemos presencialmente ESTÁN DISPONIBLES en formato online.

ACTIVIDADES PRESENCIALES CORONAVIRUS: EL POD PETIT

Inspiradas por los Learning Pods, una nueva corriente de aprendizaje que se ha popularizado últimamente, en el Kids Club de Tea or Coffee hemos creado El Pod Petit, un espacio de aprendizaje presencial a domicilio para alumnos que prefieren este formado al online.

En Tea or Coffee hace años que esporádicamente ofrecemos clases particulares a pequeños grupos de alumnos de 3 a 16 años que prefieren reunirse en casa para trabajar el inglés en un ambiente cómodo e íntimo. Últimamente hemos visto que esta demanda ha crecido y siguiendo nuestra voluntad de ofrecer un mejor servicio, hemos querido anunciarlo en nuestra comunidad como una opción más dentro de nuestra oferta de cursos.

Las clases de El Pod Petit tienen la misma duración, contenido y dinámica que las clases que hacemos en la escuela, pero se realizan en un espacio particular con alumnos de la misma burbuja de convivencia estable. Al tratarse de un grupo de 3 o 4 alumnos, las actividades se amoldan más a los alumnos que en un grupo más numeroso. El horario se establece entre la disponibilitat de las familias y la escuela y el precio de las clases depende de la cantidad de alumnos que se apunten. Un grupo de tres alumnos tiene un precio de 14,00 € / hora / alumno, y para cuatro alumnos es de 12,00 € / hora / alumno.


******************

La filosofia Kids Club de Tea or Coffee

 • Cursos d'anglès entretinguts i positius, on practicar l'idioma i millorar la expressió oral.
 • Classes en grups reduïts que faciliten la participació de tots els alumnes, especialment beneficiós per la pràctica del Speaking.
 • Un espai on practicar immersió total en anglès amb professorat qualificat.

Anglès per a Educació Infantil i 1r cicle de Primària 

Metodologia de l'extraescolar: Els alumnes es familiaritzen amb els sons i la musicalitat de l'anglès a través de cançons, jocs i manualitats. Comencen a parlar i contestar preguntes bàsiques en anglès, en contextos significatius. 

Horaris de classe

 • P3-P5 Dimarts de 17:00 a 18:00
 • 1r-2n Dimarts de 18:15 a 19:15 
 • 1r-2n Dimarts de 18:30 a 19:30 (Online)
 • 1r-2n Dijous de 17:00 a 18:00

Preu del curs: 138,00 € / Trimestre (11 classes / 11 hores )

Anglès per a Cicle mitjà i cicle superior de Primària

Metodologia de l'extraescolar: Els alumnes revisen les estructures i el vocabulari anglès amb exercicis de pràctica i millora del Speaking. Els jocs i dinàmiques que creem setmana rere setmana fan que la comunicació oral sigui més fluida.

Horaris de classe

 • 3r-4t Dilluns de 17:30 a 19:00 (Online)
 • 3r-4t Dilluns de 18:00 a 19:30
 • 3r-4t Dimarts de 17:30 a 19:00 (Online)
 • 3r-4t Dimarts de 17:45 a 19:15
 • 3r-4t Dimecres de 18:00 a 19:30
 • 3r-4t Dijous de 18:00 a 19:30
 • 5è-6è Dilluns de 17:45 a 19:15 (Temporalment online)
 • 5è-6è Dimecres de 18:00 a 19:30
 • 5è-6è Dijous de 18:00 a 19:30

Preu del curs: 200,00€ / Trimestre  (11 classes / 16,5 hores)

Anglès per a Educació Secundària Obligatòria

Metodologia de l'extraescolar: Oferim tres tipus de cursos per a la ESO:

 • SPEAKING TEENS: Els alumnes fan una classe de 90 minuts un dia a la setmana, on revisen estructures i vocabulari a través d'exercicis dinàmics de comunicació i de conversa per millorar l'anglès oral.
 • PREMIUM TEENS: Els alumnes fan una classe de 90 minuts un dia a la setmana. És un curs dissenyat alumnes vulguin millorar la part acadèmica i gramatical de l'anglès seguint un llibre de text. Opcionalment, es pot triar aquest curs com a complement a les classes de Speaking; o per començar a familiaritzar-se amb el format de l'examen First Certificate.
 • FCE TEENS: Els alumnes fan dues classes de 90 minuts a la setmana. Els alumnes milloren el nivell d'anglès i alhora comencen a preparar el format d’examen pel First Certificate in English for Schools. La duració d'aquest curs depèn de cada alumne, però aproximadament la preparació completa s'acaba als 2 anys.

Horaris de classe

 • Speaking 1r - 2n d'ESO Dilluns de 18:00 a 19:30 (Temporalment online)
 • Speaking 1r-2n d'ESO Dimarts de 18:00 a 19:30 (Online)
 • Speaking 1r - 2n d'ESO Dimecres de 16:00 a 17:30
 • Speaking 1r - 2n d'ESO Dimecres de 18:00 a 19:30 (Temporalment online)
 • Speaking 1r - 2n d'ESO Dijous de 18:00 a 19:30
 • Speaking 3r - 4t d'ESO Dimecres de 18:00 a 19:30
 • Teens Premium: Dimarts de 18:00 a 19:30
 • First Certificate Teens: dimecres i dijous de 16:00 a 17:30 (Temporalment online)

Preus dels cursos: 

 • Speaking: 200,00€ / Trimestre (11 classes / 16,5 h)
 • Teens Premium: 200,00€ / trimestre (11 classes / 16,5h)
 • FCE Prep: 380,00€  / Trimestre (22 classes / 33 h.)

Altres taxes

 • Taxa matriculació: Obertura d’un nou expedient d’alumne. Es paga un cop: 25,00€
 • Taxa anual: : Matriculació al nou any escolar. Es paga un cop l’any: 25,00€
 • Descomptes i preus especials: -10% de descompte en el curs més econòmic pel segon membre (i següents) de la mateixa unitat familiar. Taxa de matriculació gratuïta pel segon membre (i següents) de la mateixa unitat familiar.

Público de TEA OR COFFEE SCHOOL OF ENGLISH Edad: 3 a 100 años
Actividades de TEA OR COFFEE SCHOOL OF ENGLISHActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Academias y cursos Online | Actividades en Semana Santa | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano