BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US POBLENOU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
5694 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

KIDS AND US POBLENOU — Acadèmia d'anglés per nens a Poblenou, Barcelona amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

CURSO 2021 - 2022

Benvinguts a Kids&Us Poblenou!

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens i nenes en edats primerenques. Amb el mètode Kids&Us els infants són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a les seves edat.

A partir de jocs, contes, cançons o danses els infants fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els infants en edats tan primerenques.

A més a més, realitzem altres activitats extraescolars que tenen per objectiu ampliar la relació dels nens i nenes amb l'anglès. Aquestes activitats són, entre altres, els tallers de cuina Little Chef, els nostres teatres Story time, els casals urbans de matins, les Fun Week, d'estiu, les activitats amb ciència Mad Scientist, etc. 

Per més informació, visiteu el nostre web.

Público de KIDS AND US POBLENOU Edad: de 1 a 18 años
Materias de KIDS AND US POBLENOU Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US POBLENOUActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies