BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US POBLENOU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
4306 visitas
Datos de contacto
C/ Llacuna, 104
08018 Sant Martí — Poblenou
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US POBLENOU — Acadèmia d'anglés per nens a Poblenou, Barcelona amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

CURSO 2019 - 2020

Benvinguts a Kids&Us Poblenou!!

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Amb el mètode Kids&Us, els nadons a partir d’un any són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

A partir de jocs, contes, cançons o danses fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques.

A més a més realitzem altres activitats extraescolars que tenen per objectiu ampliar la relació dels nens amb l'anglès. Aquestes activitats són els tallers de cuina Little Chef, els nostres teatres Storytime, les FunWeek d'estiu, els cursos de teatre Kids&Theatre, etc. 

I per més informació: http://kidsanduspoblenou.com

Público de KIDS AND US POBLENOU Edad: 0 a 12 años
Materias de KIDS AND US POBLENOU Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US POBLENOUActividades: Actividades en Navidad | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano