BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US POBLENOU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
5979 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

KIDS AND US POBLENOU — Acadèmia d'anglés per nens a Poblenou, Barcelona amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS NAVIDAD 2022 - 2023

CASAL DE NADAL 2022  – IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS a POBLENOU, BARCELONA

DATES DE LES ACTIVITATS

SETMANA 1: Del 27 al 30 de desembre 2022 (SANTA’S WINTER GAMES)

 

SETMANA 2: Del 2 al 5 de gener de 2023 (THE PERFECT CHRISTMAS)

HORARI DE LES ACTIVITATS

L’horari de les activitats serà de 9-13 h.

Acollida: de 8.30 h a 9.00 h i de 13.00 h a 14.00 h (inclosa en el preu)

PREU: 111 € per setmana 

ACTIVITATS
Totes les activitats durant les FunWeeks són dissenyades íntegrament en anglès pel departament pedagògic de Kids&Us, i estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats quepermetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades al’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà acontextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure enprimera persona les seves intrèpides aventures.

3. Hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau iessencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptata cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendreestructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Per a més informació contacta'ns a poblenou@kidsandus.es

CURSO 2022 - 2023

Benvinguts a Kids&Us Poblenou!

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens i nenes en edats primerenques. Amb el mètode Kids&Us els infants són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a les seves edat.

A partir de jocs, contes, cançons o danses els infants fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els infants en edats tan primerenques.

A més a més, realitzem altres activitats extraescolars que tenen per objectiu ampliar la relació dels nens i nenes amb l'anglès. Aquestes activitats són, entre altres, els tallers de cuina Little Chef, els nostres teatres Story time, els casals urbans de matins, les Fun Week, d'estiu, les activitats amb ciència Mad Scientist, etc. 

Per més informació, visiteu el nostre web.

Público de KIDS AND US POBLENOU Edad: de 1 a 18 años
Materias de KIDS AND US POBLENOU Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US POBLENOUActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies