BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US POBLENOU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
4682 visitas
Datos de contacto
C/ Almogàvers, 219
08018 Sant Martí — Poblenou
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US POBLENOU — Acadèmia d'anglés per nens a Poblenou, Barcelona amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2020

CASAL D’ESTIU 2020 – IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS a POBLENOU, BARCELONA

TEMÀTIQUES I DATES

  • Cavemen (del 22 al 26 de juny): Ens convertirem en homes i dones de les cavernes i descobrirem el món sense electricitat, aigua, ni cases i els misteris que hi havia en l'antiguitat.
  • Australia (del 29 de juny al 3 de juliol): Coneixerem els animals autòctons de les antípodes!
  • Busy Bugs (del 6 al 10 de juliol): Us imagineu uns insectes la mar d'enfeinats? No us perdeu aquesta setmana tan moguda!
  • Technology (del 13 al 17 de juliol): Els nostres infants són nadius digitals, pel que el món virtual ha invaït el casal! A través de la tecnologia reptarem els monitors a convertir-los en versió 2.0!
  • Space & Aliens (del 20 al 24 de juliol): Els extraterrestres han invaït el centre! Ens capgiraran tot el centre i haurem d'intentar no riure i ajudar els nostres monitors a que tot torni a la normalitat!
  • Ancient Egypt (del 27 al 31 de juliol): Desvelarem els misteris que ens depara l'antic Egipte: faraons, mòmies, cocodrils... Convertirem els nostres monitors en mòmies?

HORARI DE LES ACTIVITATS

L’horari de les activitats serà de 9-13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30-9 h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13 h i fins a les 14 h. Durant aquesta estona d'acollida hi haurà un teacher mentre els infants llegeixen, dibuixen o fan activitats en anglès.

ACTIVITATS
Totes les activitats durant les FunWeeks són dissenyades íntegrament en anglès pel departament pedagògic de Kids&Us, i estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats quepermetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades al’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà acontextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure enprimera persona les seves intrèpides aventures.

3. Hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau iessencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptata cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendreestructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servirles expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Per a més informació, contacta amb nosaltres!

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE POR CORONAVIRUS

Benvinguts a Kids&Us Poblenou!

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens i nenes en edats primerenques. Amb el mètode Kids&Us els infants són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a les seves edat.

A partir de jocs, contes, cançons o danses els infants fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els infants en edats tan primerenques.

A més a més, realitzem altres activitats extraescolars que tenen per objectiu ampliar la relació dels nens i nenes amb l'anglès. Aquestes activitats són, entre altres, els tallers de cuina Little Chef, els nostres teatres Story time, els casals urbans de matins, les Fun Week, d'estiu, les activitats amb ciència Mad Scientist, etc. 

Per més informació, visiteu el nostre web.

Público de KIDS AND US POBLENOU Edad: 0 a 12 años
Materias de KIDS AND US POBLENOU Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US POBLENOUActividades: Actividades en verano | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa