BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents
Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents Acadèmia d'anglès per a nens i adolescents
5665 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT — Acadèmia d'anglès a Sant Cugat especialitzada en bebés, nens i adolescents. Classes durant el curs, casals d'estiu, nadal i setmana santa.

CURSO 2023 - 2024

Acadèmia d'anglès a Sant Cugat per nens i adolescents de 3 mesos a 19 anys.

L’Escola d’Anglès Helen Doron Sant Cugat es troba situada en ple centre de la ciutat, al costat del Monestir i la casa de Cultura.

Brindem a tots els nens l’oportunitat d’aprendre anglès en un espai modern i desenfadat, ideal per treballar amb el nostre mètode de forma intuïtiva, divertida i eficaç.

En el nostre centre posem a la seva disposició tota la gamma de cursos i horaris Helen Doron English, des de les primeres paraules fins a la obtenció del First certificate.

Treballem en grup reduit de màxim 8 alumnes per aula.

Les nostres instal·lacions segueixem el protocol sanitari i això ens permet fer amb les nostres classes amb seguretat, tant pels alumnes, com mestres i pares de l'escola.

 

CURSOS INFANTIL / PRE-ADOLESCENTS

 • It's a Baby Dragon (IBD): Dirigit a nens i nenes entre 3 i 4 anys. És una introducció alegre i musical de l'anglès, especialment dissenyat per als més petits, adequat tant com a iniciació per a nous alumnes com de continuació de TODDLER’S BEST START. Sam el príncep, Fluffy el gat i Didi el drac introdueixen l’anglès de manera fàcil als més petits. Els nens aprenen anglès a través de divertides activitats, jocs, moltes cançons i converses a classe.
 • Fun With Flupe (FWF): Dirigit a nens i nenes entre 4 i 5 anys. Els nens absorbeixen l’idioma anglès a través de divertides activitats, cançons i jocs. La rima i la música ajuda als nens a desenvolupar les habilitats verbals i les estructures del llenguatge. Inclou 25 cançons i 12 episodis animats.
 • More Fun With Flupe (MFWF): Dirigit a nens i nenes entre 5 i 6 anys. Carregat d’humor i diversió, aquest curs es la continuació de Fun with Flupe. Un cop més, els nens es troben amb l’àvia Fix, l’adorable Flupe del llibre de rimes i s’uneixen amb Paul, un curiós nen de 5 anys que ajuda a arreglar coses que han anat malament a Storyville. Inclou 25 cançons i 12 episodis animats.
 • Jump With Joey (JWJ): Dirigit a nens i nenes entre 6 i 7 anys. Als nens els encanta aprendre anglès amb Joey, Kangi i Paul. Carregat de vídeos, cançons, històries i personatges interessants, el programa cobra vida amb realitat augmentada i una aplicació descarragable. Els personatges ensenyen entonació i una pronuncia adequaduada. Inclou 25 cançons i 12 episodis animats.
 • More Jump With Joey (MJWJ): Dirigit a nens i nenes entre 7 i 8 anys. Aquest curs, permet desenvolupar habilitats de comunicació sòlides, que absorbeixen a través de diàlegs autèntics desplegats al llarg de 12 episodis animats i 25 noves cançons. Carregat de vídeos, cançons, històries i personatges interessants, el programa cobra vida amb realitat augmentada i una aplicació descarregable.
 • Alphaboat: Dirigit a nens i nenes entre 8 i 9 anys. En aquest curs els nens aprenen a parlar, llegir i escriure en anglès amb confiança, a mesura que segueixen les aventures de la Polly, el Collie, la Nat, el gat i els seus amics.
 • World Of Wonders (WOW): Dirigit a nens i nenes entre 9 i 10 anys. És un curs replet d'històries interessants sobre els animals i la natura. 
 • Paul Ward Explores (PWE): Dirigit a nens i nenes entre 10 i 11 anys. Els estudiants gaudeixen de les aventures del jove Paul, que viatja arreu del món trobant-se nous amics, coneixent noves cultures i les principals característiques dels països que visiten, reforcen la conversa, la lectura i l'escriptura, i milloren l'anglès divertint-se mentre aprenen. Aquest curs introdueix la gramàtica que es practica tant de forma oral com escrita.
 • Paul Ward Adventures (PWA): Dirigit a nens i nenes entre 11 i 12 anys. Vuit cançons noves i originals, històries i entretingudes activitats, que ajudaran als estudiants a reforçar la fonètica, la gramàtica i les seves habilitats d’escriptura i de lectura en anglès. Els alumnes guanyen notablement en vocabulari, alhora assoleixen el nivell de gramàtica, lectura, escriptura i ortografia necessari per a adquirir el nivell pre A2 del Marc Comú Europeu. 

 

CURSOS PER ADOLESCENTS (TEENS)

Per accedir a aquests cursos s'ha de fer prèviament una prova de nivell per avaluar en quin curs encaixa millor l'alumne.

 • Teen Talent: Teen Talent està basat en una història d’un grup d’adolescents i el seu somni de convertir-se en famosos. Estrelles del rock, salvar el planeta i viatges de vacances són alguns dels temes que es duen a terme a les cançons, històries i activitats en aquest curs. Cada unitat consisteix en dos episodis en els quals els estudiants escolten l’àudio a casa i després el llegeixen a classe. Els estudiants aprenen a obrir les seves ments, pensar i desenvolupar en anglès. El vocabulari i la gramàtica del curs corresponen al nivell A2 del Marc Comú Europeu.
 • Teen Choices: Teen Choices, segon curs per a adolescents del bloc TEEN ENGLISH, manté l’interès i la participació dels alumnes al llarg de les històries i les activitats que tracten temes d’actualitat apropiats a la seva edat. En aquest curs els alumnes gaudeixen d’activitats i sessions que cobreixen gran part del vocabulari i gramàtica requerida al nivell B1 corresponent al Marc Comú Europeu.
 • Teen Express:  Teen Express, el tercer nivell del programa Helen Doron Teen English, manté l'interès dels estudiants amb 4 històries, independents però relacionades, que els ensenyen lliçons importants de vida. Conceptes com les recompenses de prendre la responsabilitat per les teves accions i aprendre a no jutjar a les persones o situacions en un nivell superficial són alguns dels punts coberts en aquest fascinant curs. 
 • Teen Success: El quart nivell de programa Helen Doron Teen English. Els alumnes estan motivats amb històries originals, cançons de pop i activitats divertides que ensenyen a obrir les seves ments, pensar i aprendre, tot en anglès. Aques programa prepara als estudiants per a adquirir uns coneixements avançats de la llengua anglesa segons el nivell B2 corresponent al Marc Comú Europeu.

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT


Helen Doron English Sant Cugat ¿Qué cursos ofrecen?

Si vives en Sant Cugat y quieres apuntar a tus hijos/as a clases de inglés en una academia de vanguardia con una metodología única en su forma de enseñanza, desde BuscaExtraescolares te recomendamos Helen Doron English. Esta academia ofrece una amplia variedad de cursos para niños desde los tres meses hasta los 19 años de edad. Especializada en la enseñanza del inglés con su propia metodología, que se basa en la adquisición del lenguaje de forma natural, similar a cómo los niños aprenden su lengua materna.

Los cursos de inglés que ofrece Helen Doron English en Sant Cugat se dividen en diferentes programas adaptados a cada edad y nivel de inglés de los estudiantes. El programa infantil es para niños de 3 meses a 4 años y se basa en la exposición temprana al idioma inglés, mientras que el programa para niños de 4 a 12 años es más intensivo y se centra en el desarrollo de habilidades lingüísticas y de comunicación. Para los jóvenes de 12 a 19 años, Helen Doron English ofrece cursos específicos para prepararlos para exámenes internacionales como el Cambridge o el Trinity.

Además de los programas regulares, la academia también ofrece casales de verano, navidad y semana santa y cursos intensivos de inglés de verano y talleres en inglés temáticos durante el año, como clases de cocina en inglés o clases de teatro en inglés. Helen Doron English cuenta con un equipo de profesionales altamente cualificados y experimentados en la enseñanza del inglés como lengua extranjera para niños y jóvenes.

Si quieres que tus hijos aprendan inglés de forma natural y efectiva, no dudes en contactar con Helen Doron English en Sant Cugat a través del formulario de contacto azul que aparece al inicio y te responderán a la brevedad.

Beneficios de la Metodología Helen Doron English

 • Metodología propia creada por la científica lingüista británica Helen Doron y evolucionada a lo largo de 38 años de experiencia.
 • El aprendizaje basado en la repetición, igual que aprendemos la lengua materna.
 • Los niños reciben refuerzo positivo de los profesores en todo momento, lo que les anima y motiva a seguir aprendiendo.
 • Profesores altamente cualificados y capacitados para enseñar inglés a niños y adolescentes.
 • Clases diseñadas para estimular a los niños a participar y a hablar inglés desde el primer día.

 

Mejores casales en inglés en Sant Cugat con Helen Doron English

Los mejores casales de inglés para tus hijos en Sant Cugat las encuentras en Helen Doron English Sant Cugat. En esta academia de inglés en Sant Cugat ofrecen cursos de verano para niños y adolescentes, diseñados para mejorar su fluidez y confianza en el idioma de manera divertida y efectiva.

Los casales de verano de Helen Doron English Sant Cugat son efectivos independientemente del nivel de inglés que tenga tu hijo/a para que disfrute de un verano 100% en inglés mientras hace nuevos amigos y continua con su proceso de aprendizaje del idioma.

Los casales de verano en inglés son impartidos por profesores altamente cualificados y experimentados en la enseñanza de inglés como lengua extranjera a niños y adolescentes, utilizando una metodología exclusiva y materiales didácticos propios que combinan la diversión y los juegos para lograr resultados sorprendentes en poco tiempo.

En Helen Doron English Sant Cugat se enfocan en que los estudiantes aprendan de manera natural y efectiva, a través de actividades lúdicas y entretenidas, para que aprendan inglés sin aburrirse. Los casales de verano también incluyen actividades al aire libre, talleres de cocina o teatro y excursiones, para que los estudiantes practiquen su inglés en situaciones reales y amplíen su vocabulario.

No lo pienses más y reserva ya el casal de verano en inglés Helen Doron English Sant Cugat para que tus hijos/as se aprendan y se diviertan durante sus vacaciones!

 

Cuando es recomendable empezar clases de inglés en Helen Doron English

En Helen Doron English recomiendan empezar a estudiar inglés a partir de los 3 meses de edad. Esta es una edad ideal para comenzar a exponer a los niños a un segundo idioma de manera natural y divertida, aprovechando su capacidad innata para adquirir nuevos idiomas. A esta edad los niños practican la escucha activa para repetir cuando estén preparados, así es como aprenden su lengua materna y la mejor manera de aprender otro idioma. Los cursos de inglés de Helen Doron English están diseñados para niños desde los 3 meses hasta los 19 años, lo que permite una progresión natural en el aprendizaje del idioma a lo largo de los años.

Es importante destacar que el aprendizaje temprano del inglés ofrece una amplia gama de beneficios cognitivos y sociales para los niños, incluyendo una mayor capacidad de aprendizaje, mejor pronunciación y naturalidad en el habla, potenciación del desarrollo cognitivo, mejor rendimiento académico y conocimiento de diferentes culturas.

Entonces, comenzar las clases de inglés en Helen Doron English desde los 3 meses de edad es una excelente opción para dar a los niños la oportunidad de adquirir un segundo idioma de manera natural, divertida y efectiva, ofreciéndoles una ventaja en su futuro académico y profesional.

Contacta con la academia para recibir más información sobre los cursos de inglés para los más pequeños, precios, días y horarios.

Público de HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT Edad: desde 0 años a adultos
Materias de HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT Materias: Idiomas
Actividades de HELEN DORON ENGLISH SANT CUGATActividades: Academias y cursos Online | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies