BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de inglés para niños y adolescentes HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños y adolescentes
Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes
3053 visitas
Datos de contacto
Carrer Josefina Mascareñas, 1 bajos
08173
Sant Cugat del VallèsBarcelona
Formulario de contacto

HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT — Academia de inglés en Sant Cugat especializada en bebés, niños y adolescentes. Clases y casales de verano, navidad y semana santa.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE POR CORONAVIRUS

Informació de la nostra escola

L’Escola d’Anglès Helen Doron Sant Cugat es troba situada en ple centre de la ciutat, al costat del Monestir i la casa de Cultura.

Brindem a tots els nens l’oportunitat d’aprendre anglès en un espai modern i desenfadat, ideal per treballar amb el nostre mètode de forma intuïtiva, divertida i eficaç.

En el nostre centre posem a la seva disposició tota la gamma de cursos i horaris Helen Doron English, des de les primeres paraules fins a la obtenció del First certificate.

Treballem en grup reduit de màxim 8 alumnes per aula.

Les nostres instal·lacions segueixem el protocol sanitari i això ens permet fer amb les nostres classes amb seguretat, tant pels alumnes, com mestres i pares de l'escola.

Público de HELEN DORON ENGLISH SANT CUGAT Edad: 0 a 100 años
Actividades de HELEN DORON ENGLISH SANT CUGATActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Clases Online | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano