BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Academia de idiomas y refuerzo escolar L' Acadèmia de les Corts

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de idiomas y refuerzo escolar
Academia de idiomas y refuerzo escolar Academia de idiomas y refuerzo escolar
1330 visitas
Datos de contacto
Calle Numancia, 98 Local 1
08029 Les Corts
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

L' Acadèmia de les Corts — Estamos especializados en la enseñanza de idiomas. Ofrecemos cursos para todas las edades y en grupos reducidos. Preparamos para los exámenes oficiales de Cambridge.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

CASAL D'ESTIU

PRESENTACIÓ 

Hola! Com cada any ens preparem per rebre l’estiu. Ja fa temps que us proposem un estiu diferent, per a tots els nens i nenes, des de P-4 fins a 5è de primària. Us oferim un projecte educatiu i de lleure tenint en compte que el més important és el nen. Amb nosaltres els vostres fills gaudiran de l’anglès.  Aquest casal es durà a terme durant els mesos de juny i juliol. Els nens es poden apuntar per setmanes, no cal que siguin consecutives, o tot un mes.

 

OBJECTIU 

El nostre objectiu és que el nen aprengui sense adonar-se’n. Cada dia els proposem diverses activitats de lleure, on la llengua vehicular és l’anglès i amb les quals els nens s’ho passen d’allò més bé, jugant i aprenent l’idioma.

 

QUI HO FARÀ? 

Us presentem un equip de professors i monitors que ens oferiran activitats educatives i lúdiques.

 

COM L’ORGANITZEM? 

La nostra experiència ens diu que els pares d’avui en dia necessiten diferents models horaris per poder compaginar la feina amb la família. Per això nosaltres us oferim horaris de matí o matí i tarda, a més d’un horari d’acollida.

 

COM ESTRUCTUREM LES CLASSES? 

A les classes aprenen anglès tot jugant i es combina el lleure amb l’aprenentatge de l’idioma.

Cada setmana se’ls proposa un tema diferent que inclou projectes, manualitats, contes, jocs, cuina freda, experiments de ciències, etc. al voltant dels quals es desenvolupen els continguts de la llengua anglesa. D’aquesta manera els nens juguen, parlen, canten i dibuixen alhora que aprenen l’anglès.

Els grups són reduïts (màxim 10 alumnes). Si les restriccions sanitàries no permeten fer els grups de 10, treballarem amb un màxim de 6 alumnes dins del grup.

A mig matí els nens tindran una estona d’esbarjo, on aprofitarem per esmorzar. 

Cada setmana gaudirem d’una sortida, a un parc o museu de Barcelona.

 

QUÈ CAL PORTAR? 

 •  Cada dia portaran l’esmorzar.
 •  Els més petits caldrà que portin roba còmoda que afavoreixi la seva autonomia.
 • Per les sortides, els nens hauran de venir amb crema solar posada de casa i amb una gorra. També caldrà que portin una petita motxilla amb el dinar (una petita carmanyola o un entrepà, res que es pugui aixafar) i un got per l’aigua o bé una cantimplora.
 • Per les manualitats serà necessari que portin una bata o una samarreta llarga, que es quedarà a l’escola fins divendres.
 •  Un cop o dos a la setmana, cal que portin una tovallola, xancles i el banyador o roba de recanvi, ja que farem jocs d’aigua. El dia abans us avisarem.

 

HORARI 

 •  Matins de 9:00h a 13:00h (4 dies a la setmana) i de 9:00h a 16:30h (el dia que fem la sortida setmanal)
 • Matins de 9:00h a 15:00h (han de portar la carmanyola amb el dinar), menys el dia de la sortida que serà de 9:00h a 16:30h
 • Tot el dia: de 9:00h a 16:30h (han de portar la carmanyola)
 • Horari d’acollida de 8:30h a 9:00h o de 16:30h a 17:00

S’estableix un nombre mínim de 4 nens/es inscrits per poder realitzar el servei de tarda i d’acollida.

 

INSCRIPCIÓ 

Es pot reservar plaça mitjançant una paga i senyal de 50€ que es deduiran de l’import  total del curs. L’import total es pot pagar en dos pagaments, un abans del primer dia de classe i l’altre a meitat del curs.

La direcció es reserva el dret d’anul·lar un curs, prèvia devolució dels imports pagats, si no hi ha un mínim de quatre alumnes inscrits.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER MATRICULAR-SE. 

 • Full d’inscripció degudament complimentat.
 • Fotocopia de la targeta sanitària del nen/a.
 • Declaració responsable.

 NOTA: cap de les nostres opcions inclouen el menjar. Cada nen portarà la seva carmanyola, que es guardarà a la nevera i a l’hora del dinar s’escalfarà al microones. 

El casal es durà a terme entre el 28/06 i el 30/07. 

Hi ha un 5% de descompte per germà i un 10% de descompte pel segon germà. 

Per a més informació podeu trucar al 93 321 36 59, enviar un correu electrònic a info@lacademiadelescorts.com o un Whatsapp al 601 11 97 33.

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

CLASES DE IDIOMAS EN LES CORTS, BARCELONA

Ofrecemos cursos de idiomas para niños (desde los 3 años), adolescentes y adultos. Disponemos de diferentes tipos de clases según las necesidades del alumno. También realizamos actividades extraescolares en centros educativos.
Los cursos van desde 1h semanal en edades de 3 a 8 años, 1,5h ó 2h de 8 a 16 años y 3h para la preparación de los exámenes oficiales.

Para los más pequeños disponemos de un servicio de recogida a la salida de la escuela.
Nuestras clases son dinámicas, participativas y estructuradas según edad y nivel.
Para aquellas familias que buscan cursos lúdicos en inglés, organizamos talleres repletos de actividades interactivas y en grupo como manualidades, cocina, ciencias y juegos.
También tenemos clases de refuerzo escolar para aquellos niños que tienen dificultades de aprendizaje en cualquier asignatura.

Público de L' Acadèmia de les Corts Edad: 3 a 100 años
Actividades de L' Acadèmia de les CortsActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Academias y cursos Online | Actividades en Semana Santa | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano