BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Club de esgrima para todos Club d'esgrima SAM

Cerrar Google Maps centrar mapa de Club de esgrima para todos
Club de esgrima para todos Club de esgrima para todos Club de esgrima para todos
2916 visitas
Datos de contacto
Av. de Josep Vicenç Foix, 98 Baixos
08034 Sarrià - Sant Gervasi
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Club d'esgrima SAM — Ven a conocer un deporte diferente en las mejores instalaciones de Barcelona (Sarriá) dedicadas a la practica de esgrima. Ofrecemos cursos de iniciación, casales de verano y actividades durante todo el año.

CURSO 2021 - 2022

ESCOLA D'ESGRIMA

L’Escola d’Esgrima del SAM va néixer al 1995, amb la finalitat de formar esportivament als nens i nenes i d’introduir-los en aquest esport d’una manera progressiva.

L’Escola permet als nens i nenes descobrir si els agrada l’esgrima i decidir si a llarg plaç volen formar part dels equips de competició del club, o bé fer esgrima únicament per lleure.

No hi ha cap requisit ni prova d’accés. Tots els nens i nenes poden aprendre esgrima. Tothom té una qualitat o altra que pot potenciar amb l’esgrima, i que li pot permetre tenir èxit en aquest esport.

Quines capacitats desenvolupa l'esgrima?
La formació esportiva es dirigeix al desenvolupament integral de l'esportista, incidint en:
Capacitats físiques bàsiques: resistència, velocitat, força i flexibilitat.
Capacitats coordinatives: sentit del ritme, de l'equilibri, capacitat d'aprenentatge i combinació de moviments, coordinació òculo-manual,...
Capacitat de concentració i presa de decisions.

Cursos d'Iniciació
Els cursos d'iniciació són el pas previ per accedir a l’Escola d’Esgrima, i tenen una durada d’un mes. Durant aquestes 8 sessions (2 cops per setmana) els nens i nenes s'inicien en aquest esport, comproven que els agrada i coneixen als seus nous companys. Després d'aquest mes d'iniciació només es necessita fer-se soci del club per ja estar plenament integrat a l’Escola d’Esgrima.

Preu del Curs d'Iniciació: 35€

La primera setmana de cada mes comença un nou Curs d'Iniciació Infantil.

Horaris Cursos Mensuals d'Iniciació Infantils
De 6 a 12 anys:
Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h.
Dimarts i dijous de 17:30 a 18:30h.

Horaris Escola d'Esgrima
De 6 a 12 anys:
Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h.
Dimarts i dijous de 17:30 a 18:30h.

Público de Club d'esgrima SAM Edad: 6 a 100 años
Materias de Club d'esgrima SAM Materias: Deportes
Actividades de Club d'esgrima SAMActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano