BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Centre d'arts del circ, teatre i manualitats La Colombina

Cerrar Google Maps centrar mapa de Centre d'arts del circ, teatre i manualitats
Centre d'arts del circ, teatre i manualitats Centre d'arts del circ, teatre i manualitats Centre d'arts del circ, teatre i manualitats Centre d'arts del circ, teatre i manualitats Centre d'arts del circ, teatre i manualitats
3255 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

La Colombina — La Colombina és el nou centre d'arts del circ, teatre i manualitats que Cia Passerell hem obert al barri d'Hostafrancs de Barcelona.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2022

Colònies de circ per a nens i joves entre 6 i 14 anys

Què farem?  
Entrenaments de trapeci, teles, acrobàcies de terra, llit elàstic, natació artística i jocs.   A més farem tallers de percussió i moviment, clown d'hospital i tindrem espectacle de circ, pallassos i festa de l'escuma.  

On?  
A la casa de colònies de Can Freu A Vilobí d'Onyar.  


Quan?  
Del diumenge 26 de Juny al divendres 1 de Juliol.  
Ens visitaran convidats d'honor:  Manel Capellades: Actor i formador (tècnica Meisner), pallasso i director de teatre. Núria Peretó: Fundadora de Salut i Clowns i pallassa d'hospital. Lidia Lara: Directora d'ArteSants, al barri de Sants de Barcelona. Professora de dansa, músic i musicoterapèuta. Lluís Yuste: el conegut Doctor Sapastre, amb més de 20 anys d'experiència com animador i pallasso d'hospital.  

No us perdeu l'oportunitat de disfrutar d'aquesta experiència.   
Informació i inscripcions: a hola@lacolombina.cat o al +34 620 95 80 41.  

CURSO 2021 - 2022

A la Colombina oferim activitats extraescolars de circ, teatre i manualitats per a nens a partir de 3 anys, adolescents, joves i adults.

Consulta'ns al formulari de contacte blau. 

Público de La Colombina Edad: de 3 a 18 años
Actividades de La ColombinaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies