BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Organizamos extraescolares de ocio y tiempo libre Dinamiks Educació Lleure i Esport

Cerrar Google Maps centrar mapa de Organizamos extraescolares de ocio y tiempo libre
Organizamos extraescolares de ocio y tiempo libre Organizamos extraescolares de ocio y tiempo libre Organizamos extraescolares de ocio y tiempo libre
1726 visitas
Datos de contacto
Pasatje de Rosselló, 1
08173
Sant Cugat del VallèsBarcelona
Formulario de contacto

Dinamiks Educació Lleure i Esport — DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT, es una empresa social que nació en el año 2012, con voluntad de ofrecer servicios de ocio con un alto contenido pedagógico.

CURSO 2019 - 2020

Dinamiks ofereix un servei de lleure per infants des de 3 anys fins als 16. A través de l'esport i el lleure volem transmetre valors educatius.

Actualment oferim festes infantils, colònies d'hivern i d'estiu, casals de setmana santa i estiu i extraescolars per nens amb autisme, bàsquet i bicicleta a més d'una activitat mensual per les famílies.

Tenim també un projecte social que ens identifica. Per això totes les nostres activitats tenen un percentatge destinat als projectes socials que fem.

Público de Dinamiks Educació Lleure i Esport Edad: 3 a 19 años
Actividades de Dinamiks Educació Lleure i EsportActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en Navidad