BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'anglès MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMY

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglès
Acadèmia d'anglès Acadèmia d'anglès Acadèmia d'anglès Acadèmia d'anglès
2586 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMY — Acadèmia d'anglès a Terrassa i Viladecavalls per a totes les edats i nivells.

CURSO 2023 - 2024

Acadèmia d'anglès a Terrassa i Viladecavalls.

Classes d'anglès individuals i en grup (de 7 a 12 alumnes com a màxim).

Tots els nivells: des de P3 fins a adults.

Preparatòries a exàmens oficials tals com FCE (First), CAE (Advanced), CPE (Proficiency) or BEC (Business English).

Anglès per empreses.

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMY


Món Idiomes, escola d’anglès a Terrassa

Món Idiomes és una escola d’anglès situada al bell mig de Terrassa on s'imparteixen classes extraescolars d'anglès per a nens, joves i adults, de tots els nivells, des de fa 20 anys. El concepte que transmet aquest centre és el d'una escola d'anglès familiar on tot l’alumnat se sentirà com a casa mentre fan una immersió total en la llengua anglesa.

Tot el professorat de l´acadèmia està qualificat a nivell professional per poder impartir classes d’anglès. A més, a causa de la situació provocada per la pandèmia del Covid 19, Món Idiomes segueix i respecta tots els protocols establerts per les normatives en relació a la seguretat i la higiene del centre i la seguretat d’alumnes i professors.

 

Acadèmia d'Anglès a Terrassa

Tots sabem la importància que té l'anglès avui dia per desenvolupar-se tant a nivell personal com professional. Està demostrat que com més aviat es comença l'aprenentatge d'una altra llengua, millors són els resultats. Per això, a l'acadèmia Món Idiomes comencen a ensenyar anglès a nens i nenes a partir de 3 anys. Un altre avantatge que ofereix aquesta escola d’anglès és que les classes s'organitzen en grups reduïts, d’entre 7 i 12 alumnes per classe, aconseguint així un millor aprofitament del temps i una atenció personalitzada. També ofereixen classes d’anglès particulars i individualitzades pels alumnes que així ho prefereixen.

Les classes d’anglès es divideixen segons el nivell i les necessitats dels estudiants; per això ofereixen fer, sense cap compromís i còmodament des del teu domicili, una prova de nivell d’anglès per posar-te en el grup idoni. Un cop feta i corregida, ells mateixos et contacten per comunicar-te els resultats i informar-te dels diferents dies i horaris de les classes per que triïs el que t’anirà millor.

La metodologia que fan servir els professors d’anglès de l’escola és molt amena: a més de fer servir llibres de text, ensenyen també amb cançons, jocs, vídeos o fent teatre, de manera que els teus fills/es van adquirint soltesa en anglès d'una manera natural i divertida. Tots els seus professors tenen el nivell C2 i amplia experiència docent ensenyant anglès tant a nens com a adults.

 

Què cal saber sobre Món Idiomes?

Món Idiomes és una acadèmia autoritzada per a la preparació dels exàmens oficials de Cambridge: FCE (First), CAE (Advanced), CPE (Proficiency) i BEC (Business English). Per això ofereixen juntament amb les seves classes d’anglès pròpiament dites, cursos intensius d’anglès, en dates determinades, dirigits específicament a preparar els exàmens oficials per obtenir aquests títols.

A més de les classes d’anglès al centre per a totes les edats, l'escola ofereix la possibilitat de fer classes particulars d’anglès per aquells alumnes que tenen necessitats més específiques i així ho desitgen.

Mòn Idiomes ensenya anglès com a extraescolar a 15 escoles de Terrassa i Viladecavalls. Contacta’ls si vols que ensenyin anglès també a la teva escola i t’informaran sense cap compromís.

Món Idiomes també fa classes d’anglès a mida per empreses amb número d’alumnes variable i horaris a la carta per tal de facilitar al màxim la conciliació entre vida laboral i l’aprenentatge de l’idioma.    

El centre també organitza estades a l’estranger a l’estiu, per trimestres i cursos anuals per aquells alumnes que volen aprendre o millorar l’anglès a més de viure una experiència personal molt enriquidora.

Informa't directament escrivint-los a través del formulari de contacte blau i descobriràs totes les possibilitats que l'acadèmia Món Idiomes posa a la teva disposició perquè els teus fills/es o tu mateix aprengueu anglès mentre us divertiu.

Público de MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMY Edad: desde 3 años a adultos
Materias de MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMY Materias: Idiomas
Actividades de MÓN IDIOMES ENGLISH ACADEMYActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies