BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Escola de robótica i tecnologia smartions

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escola de robótica i tecnologia
Escola de robótica i tecnologia
1039 visitas
Datos de contacto
C/ Joan d'Austria, 126
08018 Sant Martí — Poblenou
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

smartions — Extraescolar científica i tecnològica a Poblenou per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Mètode STREAM. La roda científica!

CURSO 2021 - 2022

Apropem les disciplines STREAM als més petits per tal d’iniciar-se en les competències necessàries pel seu futur. Fem èmfasi en l’ART perquè és la forma d’entendre aquestes disciplines com una forma d’expressió.

Apliquem metodologies com la gamificació, teatralització i projectes perquè considerem la motivació part principal de l’aprenentatge. Les dinàmiques de classe giren entorn la sorpresa, l’alegria, la curiositat i el joc.

Disposem d’activitats de ciències, tecnologia, robòtica i programació, enginyeria i matemàtiques per diferents rangs d’edat. Els nens descobriran al llarg del curs el seu talent!

 

Clica para ver todas las academias de ROBÓTICA en Barcelona

Público de smartions Edad: 3 a 12 años
Actividades de smartionsActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares