BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Academia de robótica educativa y programación CODELEARN RIPOLLET

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de robótica educativa y programación
Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación Academia de robótica educativa y programación
3087 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

CODELEARN RIPOLLET — Academia de robótica, programación y pensamiento computacional en Ripollet para niños y jóvenes de entre 7 y 18 años. Clases, cursos y casales.

CURSO 2023 - 2024

ACADÈMIA DE ROBÒTICA, PROGRAMACIÓ I PENSAMENT COMPUTACIONAL A RIPOLLET

Sabies que Codelearn és l'escola pionera a Europa en l'ensenyament de les habilitats del S.XXI?  

Codelearn prepara a les properes generacions per a un futur tecnològic on les feines del demà encara no estan inventades.   

A Codelearn ensenyem a pensar! El nostre mètode es basa en treballar les habilitats del futur: 

- la creativitat
- la capacitat d'abstracció
- el pensament lògic
- la dedicació
- la constància

Es tracta d'un sistema únic, que converteix l'aprenentatge de la programació en una aventura. Els nostres alumnes s'enfronten a desafiaments i resolen reptes! Aprenen a crear els seus propis programes de forma independent, a llegir i interpretar els programes escrits per ells mateixos o per altres, conceptes teòrics, mètodes i tècniques per tal de treballar de forma autònoma, a executar programes en diferents plataformes (ordinadors, robots...) 

Aprendre a programar permet als nostres fills preparar-se per al món que els tocarà viure, desenvolupen el pensament computacional, aprenen a enfrontar-se a desafiaments, pensar de forma lògica i trobar solucions i milloren el seu rendiment en altres assignatures com les matemàtiques i l'anglès.  

Oferim la possibilitat de realitzar una sessió de prova sense cap cost ni compromís per conèixer el nostre mètode, només ens heu de dir quan us aniria bé fer-la!  

Us esperem!

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA CODELEARN RIPOLLET

Totes les escoles de robòtica i programació CODELEARN aquí.

Público de CODELEARN RIPOLLET Edad: desde 7 años a adultos
Actividades de CODELEARN RIPOLLETActividades: Academias y cursos Online | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies