BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Academia de refuerzo escolar y repaso STUDIGRACIENC

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de refuerzo escolar y repaso
Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso
5713 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

STUDIGRACIENC — Academia de refuerzo escolar y repaso en Gracia, Barcelona. Creemos que la educación y el aprendizaje de las diferentes materias son tan básicas como fundamentales para llegar al futuro que queremos alcanzar.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2023

COLÒNIES D'ESTIU  2023

Del 8 al 16  juliol de colònies! Són uns dies on infants i adolescents, monitors i monitores gaudim de la natura envoltats de bones vibracions.

Activitats conjuntes, per grups d'edat, piscina, excursions, ball de gala... Un munt d'activitats diferents que sempre al recordar-les ens fan caure alguna llagrimeta. Les colònies d'estiu són la nostra activitat estrella! i són obertes per infants de 4 a 17 anys.

Dies intensos plens de màgia, diversió, jocs, danses, cançons, aigua, calor, amics... però sobre tot, dies de felicitat.

Una activitat esperadíssima per tots aquells i aquelles que ja l'han viscuda.  Les colònies les preparem amb molta il·lusió i entusiasme!  

A més a més, són dies en convivència, desenvolupant la pròpia autonomia i vivint en harmonia i respecte amb la natura, ben lluny del món urbà, permeten un perfecte ambient on poder educar els nostres infants des de la quotidianitat d'aquesta experiència.  

Això si, com sempre, sense deixar de gaudir!  

Cada any un autocar ens transporta a un món nou i completament diferent al qual estem acostumats a viure dues setmanes anual.

Ens donen la benvinguda tot tipus de personatges amb milers i milers d'aventures diferents!

Cada any la temàtica canvia! On anirem aquest any?A Santa Maria de Meià (Lleida)...!    

T'esperen molts amics i un equip de monitors i monitores  fantàstics, que porten temps preparant aquestes colònies i més que mai en temps de confinament a casa!

Les deixaràs escapar?  

CURSO 2023 - 2024

REFORÇ ESCOLAR

Els bons resultats en els estudis només s'aconsegueixen amb l'esforç diari durant tot el curs i sobretot Amb les nostres aules online, els nostres professors i el teu fill/a reforçarà tots aquells conceptes donats fins aleshores a l'escola i aprendrà a estudiar autònomament.

D'aquesta manera aconseguim quatre efectes positius: autonomia, seguretat, hàbit d'estudi i bons resultats acadèmics.

Tot això en sessions d'una duranda d'1h clase per primaria i de 1h 30m per estudiants ESO i Batxillerat.

PRIMÀRIA:
17:15 a 18:15
18:15 a 19:15

ESO i Batxillerat
17:00 a 18:30
18:30 a 20:00

Studigracienc tenim un objectiu clar:

-És millor ensenyar, que donar la solució-, Això és el que ens diferència d'altres acadèmies, ja que donem coneixements als alumnes, perquè a través d'un aprenentatge clar i senzill, sigui ell mateix qui aconsegueixi comprendre i realitzar les tasques a fer, sent nosaltres uns guies per assolir aquestes metes.

A part del Reforç Escolar, realitzem activitats lúdiques com Tallers, Casals de Nadal i d'Estiu i Colònies d'Estiu per infants i adolescents.

També ens agrada la formació als adults i per això fem Cursos per obtenir el Títol de Monitor de Lleure homologat per la Generalitat de Catalunya.

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA STUDIGRACIENC

 

Classes de reforç a Gràcia, Barcelona

Studigracienc neix al 2014 impulsat per 3 amics que comparteixen una passió, ensenyar. La metodologia que fan servir es basa en l’aprenentatge significatiu. Què és l’aprenentatge significatiu? És l’aprenentatge de conceptes basat en entendre tot el que s’aprèn de manera que es van relacionant tots els conceptes apresos per poder relacionar-los i entendre’ls d’una manera global. Està més que demostrat que allò que aprenem de memòria sense entendre-ho, no ens serveix absolutament de res. Els professors qualificats de Studigracienc vetllen perquè les alumnes interioritzin tots els conceptes per entendre’ls de per vida.

Treballen en grups reduïts i una atenció molt personalitzada segons les necessitats de cada alumne. Els professors elaboren una estratègia d’aprenentatge individual per a cada alumne, depenent de les seves aptituds i ritmes.

Acadèmia de repàs a Gràcia, Barcelona

El centre té un ampli local al districte de Gràcia de Barcelona on ofereix classes de reforç i repàs de totes les assignatures de Primària, ESO, Batxillerat i preparació de les proves de la Selectivitat. També ofereixen classes d’anglès i alemany. El centre especialitzat en repàs i reforç compleix estrictament amb totes les mesures de seguretat establertes contra la Covid-19.

Professors de repàs a Gràcia, Barcelona

Els professors de Studigracienc gaudeixen ensenyant, gaudeixen treballant per aconseguir que nens i joves millorin resultats acadèmics i aconsegueixin tot allò que es proposin des de Primària fins a la universitat. L’atenció que ofereixen és personalitzada de manera que l’alumne pot gaudir d’un professor particular de reforç i repàs de les assignatures que li costen més o li són més feixugues.  

Classes online de reforç i repàs 

Arrel de la pandèmia per la Covid-19, donen classes de reforç online per seguir ajudant a tots els alumnes que ho necessiten. L’atenció és igualment personalitzada i gaudeixen d’eines telemàtiques per aconseguir els mateixos resultats que amb les classes presencials. D'aquesta manera poden oferir classes presencials, classes híbrides i classes online segons les necessitats i disponibilitat dels alumnes.

Preparació de la Selectivitat a Gràcia, Barcelona

La selectivitat és el mal són de tots els joves de 17/18 anys que volen anar a la universitat. Són proves que avaluen els coneixements acadèmics dels alumnes però estan organitzades i estructurades d’una manera que atabalen i posen nerviosos als estudiants que les han de superar. És per això que és molt important que els estudiants s’hi presentin molt ben preparats i sàpiguen com aprovar-les amb bona nota per aconseguir la nota de tall que demanen al grau que volen cursar. A Studigracienc porten 6 anys preparant a joves per la selectivitat (Proves d'accés a la Universitat - PAU) amb molt bons resultats. L’èxit dels seus alumnes els avala.

 

Reforç d'assignatures de Primària a Gràcia, Barcelona

Durant els cursos de Primària, els nens i nenes van aprenent conceptes que aniran desenvolupant i complicant durant la resta de la seva etapa acadèmica i la seva vida d’adults. Per això és bàsic que els conceptes s’entenguin bé des ‘un bon començament. Si el teu fill o filla té dificultats o li costa alguna assignatura, no esperis a que sigui massa tard i ja s’hagi frustrat. Truca a Studigracienc i ells t’ajudaran a enfocar-ho de la millor manera possible pel teu fill o filla.   

Cursos de repàs per la ESO a Gràcia, Barcelona

L’E.S.O., és una etapa complicada pels adolescents ja que se’ls hi barregen tota mena de sensacions. És una etapa difícil on un nen que sempre havia sigut aplicat i havia tret bones notes pot començar a desmotivar-se i deixar de seguir el fil. Hem d’estar molt atents a qualsevol avís i posar-hi remei. Hem de posar totes les eines al nostre abast com a pares per ajudar-los i solucionar els entrebancs que puguin sorgir. A Studigracienc us assessoraran en la millor manera d’afrontar aquest problema.

Classes d’idiomes a Gràcia, Barcelona

El centre també ofereix classes d’idiomes: anglès i alemany per a nens i joves i de tots els nivells de manera presencial, híbrida i online.

Tanmateix també fan classes d’informàtica presencials, híbrides i online.


6 anys d’experiència ensenyant a nens i joves de Barcelona i molts alumnes satisfets avalen la professionalitat i dedicació dels directors, professors i monitors de Studigracienc per si mateixos.  

Público de STUDIGRACIENC Edad: de 3 a 18 años
Actividades de STUDIGRACIENCActividades: Academias y cursos Online | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

DESCUENTO/PROMOCION

COLÒNIES D'ESTIU!!! Activitats conjuntes, per grups d'edat, piscina, excursions, ball de gala... Un munt d'activitats diferents que sempre al recordar-les ens fan caure alguna llagrimeta. Les colònies d'estiu són la nostra activitat estrella! i són o
Válido hasta el 01/06/2023.

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies