BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de refuerzo escolar y repaso STUDIGRACIENC

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de refuerzo escolar y repaso
Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso Academia de refuerzo escolar y repaso
3231 visitas
Datos de contacto
Carrer Encarnació, 76
08024 Gràcia
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

STUDIGRACIENC — Academia de refuerzo escolar y repaso en Gracia, Barcelona. Creemos que la educación y el aprendizaje de las diferentes materias son tan básicas como fundamentales para llegar al futuro que queremos alcanzar.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

CURSO 2020 - ACTIVIDADES ONLINE POR CONFINAMIENTO CORONAVIRUS

REFORÇ ESCOLAR

Els bons resultats en els estudis només s'aconsegueixen amb l'esforç diari durant tot el curs i sobretot Amb les nostres aules online, els nostres professors i el teu fill/a reforçarà tots aquells conceptes donats fins aleshores a l'escola i aprendrà a estudiar autònomament.

D'aquesta manera aconseguim quatre efectes positius: autonomia, seguretat, hàbit d'estudi i bons resultats acadèmics.

Tot això en sessions d'una duranda d'1h clase per primaria i de 1h 30m per estudiants ESO i Batxillerat.

PRIMÀRIA:
16:00 a 17:00
17:00 a 18:00
18:00 a 19:00

ESO i Batxillerat
15:30 a 17:00
17:00 a 18:30
18:30 a 20:00

Studigracienc tenim un clar objectiu:

-És millor ensenyar que donar la solució-, Això és el que ens diferència d'altres acadèmies, ja que donem coneixements als alumnes, perquè a través d'un aprenentatge clar i senzill, sigui ell mateix qui aconsegueixi comprendre i realitzar les tasques a fer, sent nosaltres uns guies per assolir aquestes metes.

A part del Reforç Escolar, realitzem activitats lúdiques com Tallers, Casals de Nadal i d'Estiu i Colònies d'Estiu per infants i adolescents.

També ens agrada la formació als adults i per això fem Cursos per obtenir el Títol de Monitor de Lleure homologat per la Generalitat de Catalunya.

Público de STUDIGRACIENC Edad: 3 a 19 años
Actividades de STUDIGRACIENCActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Clases Online | Actividades en Navidad | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano