BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de refuerzo escolar Centre d'Estudis Rforça't

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de refuerzo escolar
Academia de refuerzo escolar Academia de refuerzo escolar Academia de refuerzo escolar
2685 visitas
Datos de contacto
Rambla de Catalunya, 5 4-3
08007 Eixample — Dreta de l' Eixample
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

Centre d'Estudis Rforça't — Academia de refuerzo escolar en Dreta de l'Eixample, Barcelona. Impartimos clases de todas las asignaturas a todos los niveles. Grupos reducidos, trato muy personalizado y cercano.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2020

REFORÇ A L'ESTIU A L'EIXAMPLE, BARCELONA

Durant aquest estiu tornem a oferir classes intensius per a qui ho necessiti a tots els nivells: ESO. Batxillerat, Cicles i Universitat.

Oferim:

-Atenció personalitzada 

-Grups reduïts

-Flexibilitat horària

Informa't!

CURSO 2020 - ACTIVIDADES ONLINE POR CONFINAMIENTO CORONAVIRUS

QUI SOM?
Som un Centre d'Estudis de Barcelona que es dedica a formar el seu alumnat a diferents nivells.

Per a nosaltres és molt important el desenvolupament personal de l'alumne. És per això que li donem un tracte molt personalitzat i que estem en permanent contacte amb la seva família. El nostre objectiu és que l'alumne sigui capaç, amb el temps, de desenvolupar unes habilitats que el permetin enfrontar-se amb tots els reptes tant del món educatiu com de la vida en general.

Al nostre entendre, la tasca d'un professor no acaba en finalitzar la classe. Per aquest motiu, duem a terme un seguiment de l'alumne i informem als seus pares de quin ha estat el seu comportament a classe i quina és la seva evolució. D'aquesta manera, es pot avaluar amb més precisió quin és l'aprofitament de les classes i ens permet desenvolupar al màxim les capacitats i habilitats de l'alumne.

SOM DIFERENTS

El nostre projecte educatiu va més enllà d'impartir classes. També ens interessa proporcionar estratègies als nostres alumnes per a què siguin capaços d’adquirir les competències acadèmiques necessàries i així fer front als seus estudis de manera autònoma.

Per aconseguir aquest propòsit, hem elaborat un projecte educatiu adaptat a les necessitats de l'alumnat i les seves famílies:

Per als Estudiants

La nostra tasca no només es limita a les hores de classe, sinó que tots els alumnes poden seguir en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic, telèfon, etc. De tal manera que si se'ls presenta alguna dificultat fora de les classes, puguin posar-se en contacte amb nosaltres.

Per a les Famílies

Oferim un seguiment personalitzat de l'alumnat. Almenys un cop a la setmana, en finalitzar les classes, s'informa a les famílies què s'ha treballat a la sessió i quina feina han de fer els seus fills/es. També proporcionem suport educatiu a les famílies per qualsevol consulta que vulguin fer-nos.

Totes aquestes característiques fan del nostre centre un espai on l'alumne pot desenvolupar de forma òptima les seves capacitats.

QUÈ FEM?
Realitzem les següents activitats:

- Classes particulars a tots els nivells (Primària, ESO, Batxillerat, Cicles i Universitat)
- Reforç escolar de totes les matèries
- Preparació proves d'accés a cicles de grau mig i superior
- Preparació proves selectivitat
- Tècniques d'estudi
- Mètodes d'organització
- Orientació laboral i acadèmica
- Classes d'expressió oral i escrita a joves i adults
- Pautes educatives per a mares i pares

Público de Centre d'Estudis Rforça't Edad: 6 a 100 años
Actividades de Centre d'Estudis Rforça'tActividades: Actividades en verano | Clases, cursos, extraescolares, talleres