BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Escola de música ESTUDI DE MÚSICA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escola de música
Escola de música Escola de música
3526 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

ESTUDI DE MÚSICA — Escola de música a Vilassar vinculada al Conservatori Liceu que sempre aposta per la qualitat: us trobareu amb un equip de professors que s’estimen la música i senten vocació per l’ensenyament.

CURSO 2023 - 2024

L'Estudi de Música és una escola vinculada al Conservatori Liceu de Barcelona, fundada per Maria Pilar Cotrina i amb més de 30 anys de trajectòria.

Un oferim un ensenyament que s’adapta a les vostres expectatives.

La nostra oferta educativa parteix de la sensibilització i l'iniciació a la música fins arribar a l’ensenyament reglat pensat per aquells alumnes que desitjen poder desenvolupar uns estudis oficials i poder assolir els diferents graus, amb seguiment dels estudis per un coordinador acadèmic del Consrvatori Liceu.

També oferim la possibilitat d’adaptar l’ensenyament a les expectatives personals de cada alumne: des de qui s’introdueix a la música com a una activitat lúdica o d’enriquiment personal fins al que disfruta del component més social de la música (música coral, combos). Em fet una aposta decidida per l'ensenyament de piano, violí, cant i guitarra i, alhora, estem oberts a un ampli ventall d'instruments.

Des d’una formació clàssica fins a les músiques contemporànies i la música moderna en el sentit més ampli: totes tenen el seu espai a l’Estudi de música.

Us animem a que ens visiteu i conegueu l'equip que coordina en Ricard.

Ens estimem la música!

Público de ESTUDI DE MÚSICA Edad: de 3 a 18 años
Materias de ESTUDI DE MÚSICA Materias: Música y Canto
Actividades de ESTUDI DE MÚSICAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies