BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Escola de música ESTUDI DE MÚSICA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Escola de música
Escola de música Escola de música
2642 visitas
Datos de contacto
C/ Sant Artur, 20
08340
Vilassar de MarBarcelona
Formulario de contacto

ESTUDI DE MÚSICA — Escola de música a Vilassar vinculada al Conservatori Liceu que sempre aposta per la qualitat: us trobareu amb un equip de professors que s’estimen la música i senten vocació per l’ensenyament.

CURSO 2021 - 2022

L'Estudi de Música és una escola vinculada al Conservatori Liceu de Barcelona, fundada per Maria Pilar Cotrina i amb més de 30 anys de trajectòria.

Un oferim un ensenyament que s’adapta a les vostres expectatives.

La nostra oferta educativa parteix de la sensibilització i l'iniciació a la música fins arribar a l’ensenyament reglat pensat per aquells alumnes que desitjen poder desenvolupar uns estudis oficials i poder assolir els diferents graus, amb seguiment dels estudis per un coordinador acadèmic del Consrvatori Liceu.

També oferim la possibilitat d’adaptar l’ensenyament a les expectatives personals de cada alumne: des de qui s’introdueix a la música com a una activitat lúdica o d’enriquiment personal fins al que disfruta del component més social de la música (música coral, combos). Em fet una aposta decidida per l'ensenyament de piano, violí, cant i guitarra i, alhora, estem oberts a un ampli ventall d'instruments.

Des d’una formació clàssica fins a les músiques contemporànies i la música moderna en el sentit més ampli: totes tenen el seu espai a l’Estudi de música.

Us animem a que ens visiteu i conegueu l'equip que coordina en Ricard.

Ens estimem la música!

Público de ESTUDI DE MÚSICA Edad: 3 a 19 años
Materias de ESTUDI DE MÚSICA Materias: Música y Canto
Actividades de ESTUDI DE MÚSICAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres