BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Academia de música KBMúsics

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de música
Academia de música Academia de música Academia de música
743 visitas
Datos de contacto
C/ d' Iluro, 5
08302
MataróBarcelona
Formulario de contacto

KBMúsics — KBMúsics. Escola de Música a Mataró.

CURSO 2021 - 2022

A l’escola KBMúsics tenim un objectiu clar, i és fer dels ensenyaments musicals una eina que ajudi al desenvolupament de la sensibilitat i creativitat artística dels nostres alumnes, així com col·laborar al desenvolupament de les seves habilitats socials.

Per assolir aquest objectiu, estructurem la docència a partir de la personalització, ja que som conscients de la importància d’un acurat i progressiu ensenyament, tant per infants com per adults, i de les diferents formes i maneres d’enfocar els programes segons l’edat i formació de l’alumnat.

Aquesta personalització ens permet oferir classes d’instrument tant a nivell particular (professor i alumne), com classes col·lectives (en petit grup), complementades amb conjunts instrumentals, i classes d’educació musical i harmonia.

Público de KBMúsics Edad: de 3 a 18 años
Materias de KBMúsics Materias: Música y Canto
Actividades de KBMúsicsActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies