BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia de música L'Escola de Música de Gràcia

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia de música
Acadèmia de música Acadèmia de música Acadèmia de música
1209 visitas
Datos de contacto
Carrer dels Torrijos, 44
08012 Gràcia
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

L'Escola de Música de Gràcia — L’EMG és una Escola de Música, a prop teu i amb els estudis que busques. A l’Escola de Música de Gràcia aprendràs des de la Música més clàssica fins a la més actual. La música és vida!

CURSO 2021 - 2022

FORMACIÓ MUSICAL: A l’Escola de Música de Gràcia portem 28 anys formant centenars d’alumnes, de totes les edats, amb una metodologia basada en la pràctica, la coherència i la il·lusió. L'equip de professors està format per grans professionals en actiu.

- PROJECTE MINI-MÚSICS: Per a nens i nenes de 4 a 7 anys. Sessió setmanal de 45' en grup reduït i tallers instrumentals. Mètode Suzuki de guitarra.
- NIVELL ELEMENTAL: Per a nens i nenes a partir de 8 anys. Llenguatge Musical - Instrument individual - Combo - Coral
- NIVELL MITJÀ: Llenguatge Musical - Instrument individual - Orquestra/Combo - Cor Jove
- JOVES I ADULTS: Programa lliure. Llenguatge aplicat a l'instrument - Combo/Orquestra - Cor

- MÈTODE SUZUKI: Per a guitarra i violí.

AGRUPACIONS:
- CANTEM: Corals infantils, Cor Christmas Carols, Cor Jove, Cor de Jazz, Cor de Swing, Cor d'Adults
- TOQUEM: Orquestra de Corda, Orquestra de Guitarra, Combo, Conjunt instrumental de vent, Grup d'acordions, Cambra, Labanda

ACTIVITATS:
- Concerts generals de Nadal i Primavera
- Audicions instrumentals quadrimestrals
- Participació a festivals de música de la ciutat
- Tallers de formació musical
- Estades Musicals
- Escola d'estiu
- Intercanvis musicals nacionals i internacionals

 

Per què l’Escola de Música de Gràcia?

Perquè la formem un equip on el lideratge innovador, el talent, la passió per la música, el dinamisme i la vida profesional com a intèrprets i Mestres ens uneix i ens motiva.

Perquè el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya avala la nostra tasca amb el seu registre d’autorització.

Perquè portem més de 20 anys formant centenars d’alumnes amb un metodologia que es basa la pràctica, el rigor, la coherència i la il·lusió.

Perquè som un centre de referencia al barri de Gràcia i a la ciutat de Barcelona.

Perquè oferim un programa flexible, que s’adapta a les necessitats particulars de cada alumne.

Perquè donem molta importancia a la pràctica en grup, i tenim més de 20 agrupacions instrumentals, de música clàssica i moderna.

Perquè oferim un aprenentatge basat en l’avaluació continuada i el seguiment exhaustiu de l’alumne per part de tot l’equip.

Perquè els nostres equipaments estan pensats per a viure l’experiència d’aprendre música d’una manera moderna i adaptada a cada necessitat.

Perquè oferim estudis musicals de qualitat, que afavoreixen el pas dels alumnes amb més capacitats al conservatori. Desenes d’alumnes de totes les especialitats han optat a titulació Professional i Superior.

Perquè complementem la formació musical amb una oferta d’activitats lúdiques de qualitat pel temps de lleure: Colònies i Escola d’Estiu, Mans a la Música, Jappy Saturday, entre altres.

Público de L'Escola de Música de Gràcia Edad: desde 3 años a adultos
Materias de L'Escola de Música de Gràcia Materias: Música y Canto
Actividades de L'Escola de Música de GràciaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano