BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Academia de inglés para niños y adolescentes Kids and Us Vilanova

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños y adolescentes
Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes
1660 visitas
Datos de contacto
C/ Codonyat, 12
08800
Vilanova i la GeltrúBarcelona
Formulario de contacto

Kids and Us Vilanova — Academia en inglés en Vilanova i la Geltrú, con método propio y efectivo para niños desde 9 meses de edad hasta 18 años (nivel C2 según el MECR). Clases y casales - funweeks.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS NAVIDAD 2021 - 2022

FUN DAY! - 3 de gener de 2018

Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en mig dia? Sí!

Un Fun Day és un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes puguin passar-ho bé mentre aprenen anglès en dies no lectius.

Durant el dimecres 3 de gener, el centre Kids&Us Vilanova i La Geltrú s’omplirà d’activitats didàctiques, úniques i originals 100 % en anglès!

Una barreja explosiva de les activitats més famoses i divertides de Kids&Us: Storytimes (Hora del conte en anglès), Little Chef (taller de cuina en anglès), Crafts (manualitats) i Themed games (Jocs de temàtica específica).

Horari: De 9:00 a 13:00 amb opció d'acollida gratuïta.

Per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

No t'ho perdis!!

CURSO 2021 - 2022

Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

El desenvolupament dels continguts pedagògics del mètode Kids&Us es du a terme tenint en compte la maduresa cognitiva de cada grup d’edat, és a dir, es basa en les habilitats pròpies de les edats dels nostres alumnes. Aquesta metodologia permet definir els objectius acadèmics que han d’assumir els nostres alumnes durant el curs i durant les diferents etapes de Kids&Us (Babies, Kids i Tweens).

Els materials Kids&Us estan pensats perquè els nostres alumnes aprenguin anglès a través de l’estimulació dels cinc sentits.

Kids&Us no només desenvolupa un mètode d’aprenentatge de l’anglès dins de les aules i en format de curs escolar, sinó que també desenvolupa altres continguts i dinàmiques, que anomenem activitats, que es duen a terme als nostres centres (Fun Weeks, Little Chefs...) o fora d’aquests (Summer Fun, Storytime...). Les nostres activitats Kids&Us s’han desenvolupat basant-se en la nostra metodologia d’aprenentatge i consolidació de l’anglès.

Público de Kids and Us Vilanova Edad: de 0 a 12 años
Materias de Kids and Us Vilanova Materias: Idiomas
Actividades de Kids and Us VilanovaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en Navidad | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano