BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US SANT MARTÍ

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens
4837 visitas
Datos de contacto
C/ Concili de Trento, 108
08020 Sant Martí
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US SANT MARTÍ — Acadèmia d'anglés per nens a Sant Martí, Barcelona amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE POR CORONAVIRUS

CLASSES EXTRAESCOLARS d'ANGLÈS a SANT MARTÍ, BARCELONA

Benvinguts a Kids&Us Sant Martí!!

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Amb el mètode Kids&Us, els nadons a partir d’un any són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

A partir de jocs, contes, cançons o danses fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques.

A més a més realitzem altres activitats extraescolars que tenen per objectiu ampliar la relació dels nens amb l'anglès. Aquestes activitats són els tallers de cuina Little Chef, els nostres teatres Storytime, les FunWeek d'estiu, els cursos de teatre Kids&Theatre, etc.

I per més informació: https://santmarti.kidsandus.es/ca/

Público de KIDS AND US SANT MARTÍ Edad: 0 a 12 años
Actividades de KIDS AND US SANT MARTÍActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano