BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US SANT CUGAT

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
5023 visitas
Datos de contacto
Carrer Santiago Rusiñol, 42 1º
08172
Sant Cugat del VallèsBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US SANT CUGAT — Acadèmia d'anglés per nens a Sant Cugat amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

CURSO 2021 - 2022

CLASSES D'ANGLÈS PER A NENS A SANT CUGAT

Kids&Us Sant Cugat ofereix anglès a nens a partir d'1 any.

Complementa l'ensenyament de l'idioma amb les Fun weeks, un casal urbà, divertit i 100% en anglès durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu.

També compta amb activitats puntuals que serveixen per consolidar l'aprenentatge, com ara tallers de cuina en anglès (Little Chef), tallers de ciència (Mad Scientist), o contes teatralitzats (Storytime).

Tot pensat per apropar l'anglès als nens d'una manera natural i en tots els àmbits, no només dins de l'aula.

Público de KIDS AND US SANT CUGAT Edad: de 1 a 18 años
Actividades de KIDS AND US SANT CUGATActividades: Actividades en Navidad | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños | Actividades en verano

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies