BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US EL MASNOU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens
2585 visitas
Datos de contacto
C/ Flos i calcat, 41
08320
El MasnouBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US EL MASNOU — Acadèmia d'anglés al Masnou amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

CURSO 2021 - 2022

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Amb el mètode Kids&Us, els nadons a partir d’un any són exposats a la nova llengua d’una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

Mitjançant jocs, contes, cançons o danses els nens fan una immersió lingüística total en la que s’aprofita tota la capacitat d’aprenentatge que tenen.

Complementem l'ensenyament de l'idioma amb altres activitats:

• Campus d'estiu Sports&Fun, una combinació perfecta entre diversió i aprenentatge que es realitzen a les instal·lacions del Casino de Masnou.
• Casals urbans divertits i 100% en anglès (Fun Weeks) durant les vacances de Nadal i Setmana Santa.
• Tallers de cuina en anglès (Little Chef)
• Contes teatralitzats (Storytime).

Tot pensat per apropar l'anglès als nens d'una manera natural i en tots els àmbits, no només dins de l'aula.

Público de KIDS AND US EL MASNOU Edad: de 0 a 12 años
Materias de KIDS AND US EL MASNOU Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US EL MASNOUActividades: Actividades en Navidad | Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies