BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US IGUALADA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens Acadèmia d'anglés per nens
3 visitas
Datos de contacto
C/ Santa Caterina, 28 Baixos
08700 Cal Font
IgualadaBarcelona
Formulario de contacto

KIDS AND US IGUALADA — Acadèmia d'anglés a Igualada amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

Casal d'estiu per nens en anglès a Igualada.

Què és?

Els Summer Fun són casals d'estiu dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys , alumnes i no alumnes Kids&Us. L'objectiu dels casals és aconseguir que cada dia sigui una experiència inoblidable, que els nostres alumnes tornin a casa després de viure una jornada divertida, diferent i amb l'anglès com a protagonista. Als casals d'estiu Summer Fun fem activitats de lleure, vivencials i enriquidores en què la llengua vehicular, com no podia ser d'una altra manera, és l'anglès.

Com és?

Cada setmana l'equip de monitors de Kids&Us acompanyarà els vostres fills en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. Així aconseguim que interioritzin i consolidin estructures i vocabulari de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent.

Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

Escoles on es duen a terme aquests casals

Maristes Igualada

FEDAC Guissona

I, també, tenim casal d'estiu a l'AGOST! No t'ho perdis i demana més informació al nostre centre.

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

Classes d'anglès a Igualada per a nens i nenes de 0 a 12 anys durant el curs escolar.

Casals en anglès a Igualada => Fun Weeks en èpoques vacacionals.

Público de KIDS AND US IGUALADA Edad: 0 a 12 años
Materias de KIDS AND US IGUALADA Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US IGUALADAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano | Actividades en Navidad