BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Acadèmia d'anglés per nens KIDS AND US IGUALADA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens
Acadèmia d'anglés per nens
4788 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

KIDS AND US IGUALADA — Acadèmia d'anglés a Igualada amb metodologia pròpia, innovadora i diferent a la resta. Classes i casals - funweeks.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2022

Casal d'estiu per nens en anglès a Igualada.

Què és?

Els Summer Fun són casals d'estiu dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys , alumnes i no alumnes Kids&Us. L'objectiu dels casals és aconseguir que cada dia sigui una experiència inoblidable, que els nostres alumnes tornin a casa després de viure una jornada divertida, diferent i amb l'anglès com a protagonista. Als casals d'estiu Summer Fun fem activitats de lleure, vivencials i enriquidores en què la llengua vehicular, com no podia ser d'una altra manera, és l'anglès.

Com és?

Cada setmana l'equip de monitors de Kids&Us acompanyarà els vostres fills en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. Així aconseguim que interioritzin i consolidin estructures i vocabulari de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent.

Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

Escoles on es duen a terme aquests casals

Kids&Us Igualada

FEDAC Guissona

I, també, tenim casal d'estiu a l'AGOST! No t'ho perdis i demana més informació al nostre centre.

CURSO 2021 - 2022

Classes d'anglès a Igualada per a nens i nenes d'1 a 18 anys durant el curs escolar.

Casals en anglès a Igualada => Fun Weeks en èpoques vacacionals (Nadal, Setmana Santa i estiu)

Público de KIDS AND US IGUALADA Edad: de 1 a 18 años
Materias de KIDS AND US IGUALADA Materias: Idiomas
Actividades de KIDS AND US IGUALADAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies