BuscaExtraEscolares.comEl buscador de clases, cursos y actividades para niños y adultos

Academia de inglés para niños Kids & Us Badalona

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños
Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños
2511 visitas
Datos de contacto
Carrer Sant Pau, 25 | Carrer Guifré, 238 | Carrer Sant Pere, 10 Bajos
08911
BadalonaBarcelona
Formulario de contacto

Kids & Us Badalona — Academia de inglés para niños en Badalona. Clases y casales.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2021

Les Summer Fun Weeks són el casal d'estiu de Kids&Us on els nens i nenes viuran experiències divertides i sempre les relacionarem amb temàtiques molt entretingudes. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: hores del conte, manualitats, jocs, balls i moltes activitats... Tot això en un entorn 100% en anglès!

A Kids&Us Badalona ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, d'acord amb les mesures establertes pel PROCICAT, els grups seran reduïts amb un màxim de 6 infants, amb agrupació per edat, i tindran el mateix teacher durant tota la setmana.

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Aquest any prioritzarem els espais exteriors utilitzant parcs i places o utilitzant els espais exteriors de les nostres instal·lacions.

Dates i temàtiques

  • SECRET AGENTS del 28/06 al 02/07: Durant aquesta setmana, el nostre centre Kids&Us es transformarà en la seu del servei secret KI7 i acompanyarem als infants-espies en unes missions molt emocionants. Seran capaços de parar els peus als malvats i salvar el món?
  • SCIENCE del 05 al 09/07: Benvinguts al laboratori de Kids&Us! Aquí ho aprendràs tot sobre el nostre planeta, faràs experiments fascinants i veuràs els nostres invents bojos. Vine i converteix-te en científic durant una setmana, descobreix per què la ciència és sorprenent.
  • AROUND THE WORLD del 12 al 16/07: Tenim ganes de fer la volta al món amb tu! Hi ha països increïbles que podrem visitar i molts reptes per superar. No et perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència extraordinària amb Kids&Us. Apunta’t i descobrim junts el nostre meravellós món en anglès.
  • CIRCUS del 19 al 23/07: El circ ja és aquí! Ja tens entrada? A l’Anmera Circus viuràs aventures emocionants i hi faràs nous amics! Els més petits coneixeran en Cookie, el pallasso, però... compte, és una mica descarat! Els més grans coneixeran malabaristes, trapezistes i fins i tot un home fort, que no és tan fort!
  • Setembre: FAIRY TALES del 06 al 10/09: Creus en les fades, els ogres o els follets? Vine a Kids&Us, descobreix el món màgic de les nostres Fairy Tales i deixa’t sorprendre per aquests personatges. Ens ho passarem d’allò més bé!

Horari

L'horari de les activitats serà de 9:00 h. a 13:00 h.

Per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels infants, l’horari de recepció serà de 8:30 h a 9:00 h i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 h i fins a les 13.30 h. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

 

Tota la informació a la pàgina web de Kids&Us Badalona https://badalona.kidsandus.es/ca/summer-fun-weeks-2021.html

CURSO 2021 - 2022 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE

A Kids&Us Badalona l'anglès comença a partir del primer any de vida. Per què? Creiem que cada infant té un potencial infinit. Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què l'infant comença a sentir-la, per què hauríem d'esperar per exposar-lo a una segona o tercera llengua si el què volem és que desenvolupi unes bones competències?

Busquem que l'alumne se senti còmode i content a la classe, gràcies a un ambient dinàmic i agradable on aprengui de forma natural a comunicar-se en anglès i amb un MÀXIM de 8 alumnes* per classe (5 alumnes amb els d'1 i 2 anys). Uns infants motivats són infants amb moltes ganes d'aprendre!

* Actualment, degut a l'adaptació de les mesures sanitàries, aquest ràtio s'ha reduït a 6 alumnes per grup per assegurar la distància mínima de seguretat d'1,5 metres: més informació a https://badalona.kidsandus.es/ca/inici-curs-2020-kidsandus-badalona.html 

Babies (1 i 2 anys): Acompanyats de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els més menuts s’endinsaran en el món de l’anglès. Aquest recorregut s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals, on es promou la interacció des del primer dia i on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès sorgiran dels seus llavis gairebé alhora.

Kids (3 - 9 anys): Els personatges de Kids&Us creixen al mateix ritme que els nostres alumnes, perquè s’inspiren en ells, nens i nenes reals de diferents grups d’edat. Juntament amb els protagonistes de cada curs, els estudiants continuaran aprenent anglès a través de situacions molt properes als seus interessos i motivacions, com la caiguda d'una dent, l'arribada d'un nadó a casa o com administrar-se la guardiola... Fins aquesta edat es treballa l'expressió i la comprensió oral mitjançant un procés d'immersió lingüística i una exposició globlal a l'idioma.

Tweens (9 - 13 anys): En aquesta etapa els nostres alumnes segueixen aprenent anglès a través de temàtiques adequades a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, les nenes i els nens s'endinsaran en un món molt atractiu i cautivador: el regne animal. El tema central del curs els permetrà aprendre moltíssim anglès sense ser-ne plenament conscients, alhora que es comença a treballar la comprensió lectora. Amb els cursos Fairy Tales 1 i 2, les nenes i els nens aprendran anglès a través de versions modernes de contes tradicionals on els protagonistes són de la seva edat. Les històries explicaran situacions molt properes a la seva vida quotidiana i, d'aquesta manera, s'acostumaran a llegir i interpretar textos cada vegada més llargs i de gran dificultat. 

Tweens (13 - 18 anys): L’adolescència és un moment d’obertura al món, en què la ment absorbeix noves realitats i necessita el llenguatge per expressar-les. Els cursos de Teens aprofiten les noves potencialitats del cervell adolescent per fer un gran pas endavant en l’aprenentatge de l’idioma i aconseguir que els estudiants puguin comunicar-se en molts més contextos i situacions. A més, es fa un treball gramatical de forma global i sistemàtica. Els continguts d'aquests cursos estan enfocats a la preparació d'examens oficials, tot i això, l'objectiu principal és aprendre anglès i poder assolir els nivells, no només aprovar un examen.

 

Ben aviat obrirem les matrícules pel pròxim curs 2021/22.

Tenim 3 escoles a Badalona: una al centre (Sant Pau, 25), una a Pep Ventura (Guifré, 238) i el centre de Tweens&Teens (Sant Pere, 10). Vine a conèixer-nos i t'ho explicarem tot!

Público de Kids & Us Badalona Edad: 0 a 19 años
Actividades de Kids & Us BadalonaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Semana Santa | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad