BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Academia de inglés para niños Kids & Us Badalona

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños
Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños Academia de inglés para niños
4048 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

Kids & Us Badalona — Academia de inglés para niños en Badalona. Clases y casales.

ACTIVIDADES | CAMPAMENTOS VERANO 2023

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

  • IN THE POST: DEL 27 DE JUNY AL 1 DE JULIOL

Fem una crida a tots els petits carters i carteres. Necessitem la vostra ajuda per entregar totes les cartes i els paquets als nostres amables veïns. Ens agrada treballar en matins assolellats i mai sabem quines aventures i sorpreses ens esperen. Vine a gaudir d’una setmana de jocs i activitats divertides, aprendrem a ser els millors carters!

  • FARMYARD:  DEL 4 AL 8 DE JULIOL

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L’ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja.  La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja.  L’ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

  • THE FAR WEST: DE L’11 AL 15 DE JULIOL

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

  • MONSTERS:  DEL 18 AL 22 DE JULIOL

Et fan por els monstres? No te n’han de fer!  Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics.  Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot podeu ser bons amics.  Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

 

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups per franja d’edat dels nens, amb 4-5 nens per teacher com a màxim per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat. 

* Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-te unes activitats segures, divertides i 100% en anglès. En el cas que el departament de Salut dicti noves mesures per fer front a la COVID-19 ens posarem en contacte per informar-vos de la seva implementació al casal.

 

HORARI I LOCALITZACIÓ

L’horari de les activitats serà de 9.00h a 13.00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30h a 9.00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 i fins a les 13.30h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Totes les setmanes es duran a terme a l’escola del carerr Guifré, nº 238.

 

Més informació, preus i inscripció a https://badalona.kidsandus.es/ca/summer-fun-weeks-2022.html

CURSO 2022 - 2023

A Kids&Us Badalona l'anglès comença a partir del primer any de vida. Per què? Creiem que cada infant té un potencial infinit. Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què l'infant comença a sentir-la, per què hauríem d'esperar per exposar-lo a una segona o tercera llengua si el què volem és que desenvolupi unes bones competències?

Busquem que l'alumne se senti còmode i content a la classe, gràcies a un ambient dinàmic i agradable on aprengui de forma natural a comunicar-se en anglès i amb un MÀXIM de 8 alumnes per classe (5 alumnes amb els d'1 i 2 anys). Uns infants motivats són infants amb moltes ganes d'aprendre!

Babies (1 i 2 anys): Acompanyats de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els més menuts s’endinsaran en el món de l’anglès. Aquest recorregut s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals, on es promou la interacció des del primer dia i on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès sorgiran dels seus llavis gairebé alhora.

Kids (3 - 9 anys): Els personatges de Kids&Us creixen al mateix ritme que els nostres alumnes, perquè s’inspiren en ells, nens i nenes reals de diferents grups d’edat. Juntament amb els protagonistes de cada curs, els estudiants continuaran aprenent anglès a través de situacions molt properes als seus interessos i motivacions, com la caiguda d'una dent, l'arribada d'un nadó a casa o com administrar-se la guardiola... Fins aquesta edat es treballa l'expressió i la comprensió oral mitjançant un procés d'immersió lingüística i una exposició globlal a l'idioma.

Tweens (9 - 13 anys): En aquesta etapa els nostres alumnes segueixen aprenent anglès a través de temàtiques adequades a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, les nenes i els nens s'endinsaran en un món molt atractiu i cautivador: el regne animal. El tema central del curs els permetrà aprendre moltíssim anglès sense ser-ne plenament conscients, alhora que es comença a treballar la comprensió lectora. Amb els cursos Fairy Tales 1 i 2, les nenes i els nens aprendran anglès a través de versions modernes de contes tradicionals on els protagonistes són de la seva edat. Les històries explicaran situacions molt properes a la seva vida quotidiana i, d'aquesta manera, s'acostumaran a llegir i interpretar textos cada vegada més llargs i de gran dificultat. 

Tweens (13 - 18 anys): L’adolescència és un moment d’obertura al món, en què la ment absorbeix noves realitats i necessita el llenguatge per expressar-les. Els cursos de Teens aprofiten les noves potencialitats del cervell adolescent per fer un gran pas endavant en l’aprenentatge de l’idioma i aconseguir que els estudiants puguin comunicar-se en molts més contextos i situacions. A més, es fa un treball gramatical de forma global i sistemàtica. Els continguts d'aquests cursos estan enfocats a la preparació d'examens oficials, tot i això, l'objectiu principal és aprendre anglès i poder assolir els nivells, no només aprovar un examen.

Tenim 3 escoles a Badalona: una al centre (Sant Pau, 25), una a Pep Ventura (Guifré, 238) i el centre de Tweens&Teens (Sant Pere, 10). Vine a conèixer-nos i t'ho explicarem tot!

Público de Kids & Us Badalona Edad: de 0 a 18 años
Actividades de Kids & Us BadalonaActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies