BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos<br>
<b class=¿Te conectamos?"> El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos
¿Te conectamos?

Academia de inglés para niños y adolescentes Helen Doron Maragall

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños y adolescentes
Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes
3097 visitas
Envía tu consulta al centro

El centro te contestará en menos de 24h. Te mandamos sus datos de contacto inmediatamente.

Helen Doron Maragall — Academia de inglés en Horta, Barcelona. Enseñamos inglés con una metodología innovadora, con 4 principios básicos: la escucha repetida, el refuerzo positivo, los grupos reducidos y la diversión.

CURSO 2022 - 2023

Troba la teva acadèmia Helen Doron més propera al nostre cercador! A què eperes?

L’escola Helen Doron English Maragall va néixer, al bell mig de la Plaça Maragall, al juny del 2012, amb l’interés de donar a conèixer el mètode de la Helen Doron, lingüista creadora d’un sistema exclusiu d’ensenyament de l’anglès. Aquest mètode estimula l’habilitat natural dels nens per aprendre, gràcies a l’audició repetida de frases i cançons a la llar i al joc com a centre de l’activitat a l’escola.

Els nostres professors són nadius o bilingües, la seva competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua extranjera és molt alta i, a més són formats específicament en el nostre mètode a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continuus.

Ens esforcem perque les famílies dels nostres alumnes sentin que deixen als seus fills en mans no només del nostre professorat altament qualificat sino també de persones responsables que cuiden dels seus fills amb afecte i respecte.

Volem que Helen Doron Maragall sigui l’escola d’anglès dels vostres fills. Per aixó, a més dels nostres cursos en grups reduïts per a totes les edats, desde bebés fins a adolescents, oferim tot tipus d’activitats que intentem siguin divertides, solidàries i que ens ajudin a complementar la tasca de l’aprenentatge de l’anglès.

Estem a la vostra disposició!

POR QUÉ BUSCAEXTRAESCOLARES TE RECOMIENDA HELEN DORON MARAGALL

HELEN DORON ENGLISH MARAGALL cumple 10 años!

Os dejamos una entrevista a su directora Ana Silva.

Público de Helen Doron Maragall Edad: de 0 a 19 años
Materias de Helen Doron Maragall Materias: Idiomas
Actividades de Helen Doron Maragall Actividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano

DESCUENTO/PROMOCION

Porta un amic i premiarem la teva confiança amb una oferta exclusiva per a tots dos.
Válido hasta el 31/03/2023.

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies