BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de inglés para niños y adolescentes Helen Doron Maragall

Academia de inglés en Horta, Barcelona. Enseñamos inglés con una metodología innovadora, con 4 principios básicos: la escucha repetida, el refuerzo positivo, los grupos reducidos y la diversión.

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de inglés para niños y adolescentes
Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes Academia de inglés para niños y adolescentes
967 visitas

Helen Doron Maragall

Plaça Maragall, 18 Baixos
08027 Horta - Guinardó
BarcelonaBarcelona
Persona de contacto: Ana Silva
Idiomas
Inglés
Público de Helen Doron Maragall de 0 a 19 años

CURSO 2019 - 2020

L’escola Helen Doron English Maragall va néixer, al bell mig de la Plaça Maragall, al juny del 2012, amb l’interés de donar a conèixer el mètode de la Helen Doron, lingüista creadora d’un sistema exclusiu d’ensenyament de l’anglès. Aquest mètode estimula l’habilitat natural dels nens per aprendre, gràcies a l’audició repetida de frases i cançons a la llar i al joc com a centre de l’activitat a l’escola.

Els nostres professors són nadius o bilingües, la seva competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua extranjera és molt alta i, a més són formats específicament en el nostre mètode a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continuus.

Ens esforcem perque les famílies dels nostres alumnes sentin que deixen als seus fills en mans no només del nostre professorat altament qualificat sino també de persones responsables que cuiden dels seus fills amb afecte i respecte.

Volem que Helen Doron Maragall sigui l’escola d’anglès dels vostres fills. Per aixó, a més dels nostres cursos en grups reduïts per a totes les edats, desde bebés fins a adolescents, oferim tot tipus d’activitats que intentem siguin divertides, solidàries i que ens ajudin a complementar la tasca de l’aprenentatge de l’anglès.

Estem a la vostra disposició!

Actividades que ofrecen:
  • Actividades Extraescolares (Clases en el centro, Actividades en inglés, Cursos intensivos, Talleres)
  • Actividades en verano (Casales de verano)