BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Acadèmia d'Idiomes COMUNICA'T Escola Professional d'Idiomes

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'Idiomes
Acadèmia d'Idiomes
314 visitas
Datos de contacto
C/ Entença 89 Baixos
08015 Eixample — Esquerre de L'Eixample
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

COMUNICA'T Escola Professional d'Idiomes — Acadèmia d'Idiomes a l'Eixample Esquerre de Barcelona per a totes les edats i nivells.

CURSO 2020 - 2021 ACTIVIDADES PRESENCIALES Y/O ONLINE POR CORONAVIRUS

Clases d'idiomes per a nens, joves i adults.

Cursos d'anglés i alemany.

Grups reduits
Professors natius
Preparació exàmens oficials
Casals d'estiu, nadal i setmana santa

NOU:

Curs d'anglès i robòtica per a nens de 3 a 11 anys.

*** LO QUE BUSCAEXTRAESCOLARES TE CUENTA DE COMUNICA'T ESCOLA PROFESSIONAL D'IDIOMES


COMUNICA'T ESCOLA PROFESSIONAL D'IDIOMES és una acadèmia situada a l’Eixample Esquerre de Barcelona, on trobaràs classes d’idiomes per a nens, joves i adults on podràs aprendre un idioma de manera pràctica i amena. Imparteixen cursos presencials i online, i també tenen l’opció de combinar les dues modalitats (blended). A les seves classes d’idiomes podràs escollir entre classes de anglès, francès, alemany i italià.  

Les seves aules són amplies i disposen d’equips multimèdia. L’acadèmia treballa amb professors natius titulats especialitzats en formació per a nens, joves i adults. Arran de la situació creada per la Covid-19, la escola ha adaptat els seus espais i compleix tots els protocols d’ higiene i seguretat establerts.

 

Classes d’anglès a Barcelona, Eixample Esquerre

Aprendre anglès ha esdevingut fonamental als nostres dies, i en aquesta escola d’idiomes a Barcelona, al barri de l`Eixample Esquerre, trobaràs una gran oferta de cursos d’anglès i també per preparar els exàmens oficials de Cambridge, com el First Certificate (B1) i el Advanced (C2).  

L’acadèmia imparteix classes d’anglès per a tots els nivells i edats, i la seva proposta d’horaris s’adapta a les necessitats de tots els alumnes, des de les extraescolars dels més petits fins a classes d’anglès per adults i empreses.

 

Aprèn anglès a Barcelona

L’escola de idiomes està situada molt a prop de la estació de Sants, a Barcelona, i es pot accedir fàcilment a peu o amb transport públic. A més dels cursos tradicionals anuals, pots trobar cursos intensius d’anglès per millorar l’idioma en poques setmanes o mesos. Si el que cerques és una major fluïdesa al parlar, l’acadèmia et proposa classes de conversa en anglès amb diferents nivells per adaptar-se a les teves necessitats.

 

Preparació Exàmens First B2 i Advanced C1 a Barcelona

Aquesta escola d’anglès a Barcelona és un centre acreditat per la Cambridge Esol amb experiència provada en la preparació d’exàmens com el First (B1) i el Advanced (C2),  títols que són cada dia més demandats a nivell professional.

Treballen amb grups reduïts per a un millor aprofitament del temps i major efectivitat de les classes. Podràs preparar totes les parts que composen cadascuna de les proves: reading, writting, use of english, listening i speaking de manera que podràs fer el exàmens oficials de Cambridge amb una preparació complerta i amb una alta garantia d’èxit, que certifiquen les seves xifres d’aprovats.  

Público de COMUNICA'T Escola Professional d'Idiomes Edad: 3 a 100 años
Actividades de COMUNICA'T Escola Professional d'IdiomesActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en Navidad | Actividades en Semana Santa | Actividades en verano