BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'anglés per nens i adults BRITISH AMERICAN INSTITUTE

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'anglés per nens i adults
Acadèmia d'anglés per nens i adults Acadèmia d'anglés per nens i adults
1930 visitas
Datos de contacto
La Riera, 22 1r pis
08301
MataróBarcelona
Formulario de contacto

BRITISH AMERICAN INSTITUTE — Cursos d'anglès per nens a partir de 6 anys i adults, així com campus d'estiu i anys acadèmics a l'estranger (desde 4rt d'ESO a 2n de Batxillerat).

CURSO 2021 - 2022

CURSOS D'ANGLÈS A MATARÓ INFANTILS I JUNIORS

El nostre objectiu és que la introducció dels més joves a l’aprenentatge de l’anglès es faci de manera tan divertida com sigui possible mitjançant l’ús de contes, jocs, cançons, vídeos i puzles. Els primers cursos tenen com a finalitat desenvolupar el vocabulari i la pronúncia, i més endavant s’ensenya gramàtica als alumnes; així, se’ls proporcionen les eines i confiança necessàries per llegir, escriure i, especialment, parlar l’anglès.

L’objectiu és que els alumnes hagin assolit un bon nivell als 13-14 anys d’edat per poder fer l’examen First Certificate als 16 anys.

El nostre Departament d’Anglès per a Nens i Joves disposa del seu propi programa d’estudi, adaptat a les edats i interessos de tots els alumnes. El programa es divideix en dues seccions:

Infantil (6 a 9 anys d’edat) Dues hores per setmana

Dilluns i Dimecres o Dimarts i Dijous 17:45 – 18:45h

Júnior (10 a 16 anys d’edat) Tres hores per setmana

Dilluns i Dimecres 17:40 – 19:05h / 19:10 – 20:35h
Dimarts i Dijous 17:40 – 19:05 / 19:10 – 20:35h
Divendres 15:00 – 18:00h

CAMPUS D'ESTIU

El Campus Internacional és una immillorable oportunitat per practicar l’anglès i conèixer altres cultures amb joves d’altres països. Els alumnes entre 12 i 16 anys faran una immersió completa a la llengua anglesa: treballant l’idioma amb dues hores de classe diàries a l’aula (de 10 a 12 h) i participant en un ventall d’activitats culturals, lúdiques i esportives. Del 29 de Juny al 17 de Juliol. Es compta amb el lideratge d’experimentats professionals amb excel·lent preparació i gran vocació per la joventut i amb la col·laboració d’empreses capdavanteres en el sector. La llengua vehicular en totes les activitats programades serà sempre l’angès i els alumnes seran supervisats i guiats pels nostres professors i monitors nadius de la llengua anglesa.

ANY ACADÈMIC A L'ESTRANGER

El British American Institute ofereix la oportunitat única de realitzar un any acadèmic a l’estranger. Com el seu nom indica, es tracta d’un programa on l’alumne realitza estudis durant un llarg període (trimestre o curs sencer d’ESO o Batxillerat) en un país estranger. En el cas d’un curs sencer, la possibilitat de convalidar els estudis permet reincorporar-se al curs següent sense perdre cap curs. El BAI ofereix Irlanda, el Regne Unit, el Canadà o els Estats Units com a destinació per a la realització d’un any acadèmic i Austràlia i Nova Zelanda per a realitzar trimestres escolars. Cada estudiant té un perfil personal diferent (nivell d’anglès, expedient acadèmic, etc.), per tant, en el British American Institut elaborem programes personalitzats per a cada alumne.

Público de BRITISH AMERICAN INSTITUTE Edad: 6 a 100 años
Actividades de BRITISH AMERICAN INSTITUTEActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Actividades en verano