BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'idiomes per nens i joves IDIOMES TARRADELLAS

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'idiomes per nens i joves
Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves
4155 visitas
Datos de contacto
Av. Josep Tarradellas, 96
08029 Eixample — Esquerra de l'Eixample
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

IDIOMES TARRADELLAS — Acadèmia d'idiomes al barri de l'Esquerra de l'Eixample on ensenyem idiomes a totes les edats. Vine i ens coneixeràs!

CURSO 2021 - 2022

L’experiència ens diu que hi ha dos aspectes bàsics a l’hora d’ensenyar els petits i joves:

  1. Naturalitat: Els nens són capaços d’aprendre una llengua estrangera tal i com ho fan amb la seva llengua materna, sense etiquetes ni normes.
  2. Motivació: Els alumnes contents i motivats aprenen quasi sense esforç; per això utilitzem el mètode CLIL, amb el qual parlem del que els interessa (experiments, històries, teatre...) en anglès.

Comptem amb un coordinador de nens i adolescents que supervisa les activitats dels professors, resol qualsevol conflicte i organitza activitats per a tots els alumnes del centre.

T’oferim diferents opcions per adaptar-nos als teus horaris, actualment totes ONLINE funcionant amb èxit:

  1. GRUPS: Tenim grups molt reduïts (de 3 a 8 persones) per tal d’adaptar-nos a les necessitats individuals. A paprt dels que tenim oberts, oferim GRUPS PRIVATS a partir de 4 alumnes.  
  2. CLASSES PARTICULARS: Fetes a mida, per aconseguir els teus objectius a curt termini. A més tens flexibilitat absoluta, ja que comences quan vols i segueixes el teu ritme.
  3. EXTRAESCOLAR al DIDAC: Oferim anglès a un altre centre situat a Cardenal Reig 14. Són classes per a nens de 3 a 6 anys i estan obertes a tothom. Utilitzem el mètode CLIL.
  4. SOCIAL CLUB: Conexions d'una hora totalment gratuites i obertes a tothom per a practicar l'anglès, tractant diferents teemes, com la cultura, el cinema, els llibres, la música... 

Público de IDIOMES TARRADELLAS Edad: 3 a 100 años
Materias de IDIOMES TARRADELLAS Materias: Idiomas
Actividades de IDIOMES TARRADELLASActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Academias y cursos Online | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero | Extraescolares en colegios - Excursiones y visitas escolares | Actividades en verano