BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Academia de idiomas para niños y adolescentes INLINGUA MATARÓ

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de idiomas para niños y adolescentes
Academia de idiomas para niños y adolescentes
1822 visitas
Datos de contacto
Via Europa, 181 Local 3
08303 — Vía Europa
MataróBarcelona
Formulario de contacto

INLINGUA MATARÓ — Academia de idiomas en Mataró: inglés, francés, italiano, alemán, árabe, ruso, chino, japonés para niños y adolescentes de 1 a 15 años.

CURSO 2021 - 2022

Els programes PREJUNIOR i JUNIOR (6-11 anys) inclouen jocs i personatges que faciliten l’aprenentatge i fan que els nens aprenguin a parlar parlant, sense traducció, com ho fan en la seva llengua materna. La immersió lingüística a l’aula fa que els infants estiguin exposats a la nova llengua tal com és, i que n’assimilin el vocabulari i les estructures de forma espontània i natural.

El programa TEENS (12-15 anys) ha estat concebut per preparar els nostres joves d’una manera eficaç i segura. Un cop finalitzat el cicle, els adolescents han assolit el nivell B1, segons l’escala de nivells recomanada pel Consell d’Europa i que estableix el Marc europeu comú de referència per a les Llengües, nivell amb què estan completament preparats per examinar-se del Preliminary English Test (PET) de la Universitat de Cambridge o, després de dos anys més d’aprenentatge, assolir el nivell B2 i poder-se examinar del First Certificate in English (FCE).

També estem a La Riera 13-15  www.inlinguamataro.com

Público de INLINGUA MATARÓ Edad: de 3 a 18 años
Materias de INLINGUA MATARÓ Materias: Idiomas
Actividades de INLINGUA MATARÓActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero

Antes de empezar…

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar la navegación por la web, mejorar nuestro marketing y publicidad, y optimizar la experiencia de usuario. Más información aquí.

Aceptar y continuar Configurar cookies