BuscaExtraEscolares.comEl buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos El buscador de academias, clases y actividades para niños y adultos

Acadèmia d'idiomes per nens i joves INLINGUA BARCELONA

Cerrar Google Maps centrar mapa de Acadèmia d'idiomes per nens i joves
Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves Acadèmia d'idiomes per nens i joves
1035 visitas
Datos de contacto
C/ Bruc, 140-142 Baixos
08037 Eixample — Dreta de l'Eixample
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

INLINGUA BARCELONA — Acadèmia d'idiomes a la Dreta de l'Eixample de Barcelona. Classes amb resultats sorprenents des dels 6 fins als 99 anys.

CURSO 2021 - 2022

Inlingua Barcelona, pertany des de fa 45 anys a la major organització mundial en serveis d'idiomes. Ensenyem des del primer moment amb resultats sorprenents des dels 6 fins als 99 anys.

Els programes PREJUNIOR i JUNIOR (6-11 anys) inclouen jocs i personatges que faciliten l’aprenentatge i fan que els nens aprenguin a parlar, sense fer traducció, com ho fan en la seva llengua materna. La immersió lingüística a l’aula fa que els nens estiguin exposats a la nova llengua tal i com és, i que n’assimilin el vocabulari i les estructures de forma espontània i natural.

El programa TEENS (12-15 anys) ha estat concebut per preparar els nostres joves d’una manera eficaç i segura. Un cop finalitzat el cicle, els adolescents han assolit el nivell B1, segons l’escala de nivells recomanada pel Consell d’Europa i que estableix el Marc europeu comú de referència per a les Llengües, nivell amb què estan completament preparats per examinar-se del Preliminary English Test (PET) de la Universitat de Cambridge o, després de dos anys més d’aprenentatge, assolir el nivell B2 i poder-se examinar del First Certificate in English (FCE).

 

Clica para ver todas las academias de INGLÉS en Barcelona

Público de INLINGUA BARCELONA Edad: 6 a 19 años
Materias de INLINGUA BARCELONA Materias: Idiomas
Actividades de INLINGUA BARCELONAActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Años escolares, estancias y cursos de verano en el extranjero