BuscaExtraEscolares.comel buscador de actividades extraescolares

Academia de baile para niños y jóvenes ESCOLA BAILONGU

Cerrar Google Maps centrar mapa de Academia de baile para niños y jóvenes
Academia de baile para niños y jóvenes Academia de baile para niños y jóvenes Academia de baile para niños y jóvenes
3611 visitas
Datos de contacto
Passatge d'Utset, 11-13
08013 Eixample — La Sagrada Familia
BarcelonaBarcelona
Formulario de contacto

ESCOLA BAILONGU — Academia de baile en l'Eixampe de Barcelona. Ven a conocer nuestros cursos de baile, nuestro casal de verano y nuestro stage joven de danza! Aprenderás a ballar de la manera más divertida.

CURSO 2019 - 2020

Bailongu som una escola de Barcelona amb més de 29 anys de trajectòria gaudint, ensenyant i promovent el ball. Petits Bailongus és la nostra línia de cursos i activitats de ball per a nois i noies de 4 a 11 anys i Joves Bailongus per a nois i noies de 12 a 15 anys

CURSOS ANUALS

Els nostres cursos són anuals, d'octubre a juny, d’una hora de classe setmanal i són impartits pel nostre propi equip de professors, que compta amb formació especialitzada i una dilatadíssima experiència en la docència del ball. Per al proper curs 2017-18, pots triar entre tots aquests cursos:

PETITS BAILONGUS

Dansa creativa (4-5 anys)
Ballet clàssic (6-11 anys)
Hip-hop (6-11 anys)
Modern jazz (6-11 anys)

JOVES BAILONGUS (12 -15 anys)

Hip-hop
Modern jazz

La nostra escola, que compte amb 5 aules i 700m2 dissenyats especialment per al ball, es troba al barri de la Sagrada Família, al Passatge d'Utset 11-13.

També ens trobareu a www.bailongu.com.

Vine a Bailongu i t'enamoraràs del ball!

CAMPAMENTOS VERANO 2020

CASAL INFANTIL d'ESTIU 2019

Al juliol, vine a ballar amb els superherois Ballavola!! T’oferim un casal d'estiu molt diferent en el que els nens i nenes viuran el ball en tota la seva intensitat. El casal, adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys, combina les classes de ball de diferents estils amb tallers de manualitats i d'escenografia perquè els nens i nenes puguin viure des de dins i en primera persona tot el procés de creació d’una actuació de ball fins a la seva posada en escena per a les famílies.

S'estructura en mòduls setmanals independents en horari de 9 a 13:30h. Aquest any amb "Ballavola!" farem un viatge pel món de la fantasia amb els nostres superherois particulars.

STAGE JOVE DE DANSA ESTIU 2019

Aquest juliol torna l'STAGE JOVE de dansa per a nois i noies de 12 a 15 anys! El nostre Stage de dansa està pensat per a nois i noies com tu! Ballaràs Hip hop, Dancehall, Contemporani, Comèdia Musical, Modern Jazz, Afrobeat. 4:30 hores de ball cada dia perquè aprenguis i et diverteixis! T’oferim una varietat d’estils amb professors altament qualificats perquè puguis descobrir diferents balls. Aprendràs a millorar el teu moviment, a expressar amb el ball tot allò que vols i coneixeràs gent nova que disfruta ballant com tu!

 

STAGE JOVE DE DANSA SETEMBRE 2019

I al setembre també pots venir a l'STAGE JOVE de dansa per a nois i noies de 12 a 15 anys! Del 2 al 14 de setembre. Places superlimitades!

Público de ESCOLA BAILONGU Edad: 3 a 19 años
Materias de ESCOLA BAILONGU Materias: Baile
Actividades de ESCOLA BAILONGUActividades: Clases, cursos, extraescolares, talleres | Actividades en verano | Ocio, Fiestas infantiles y cumpleaños